بر اساس نتایج اعلام شده توسط پایگاه رتبه بندی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست در جایگاه 150 آسیا قرار گیرد. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی شهیدبهشتی و علوم پزشکی ایران در جایگاه بازه 201 تا 250 قرار گرفتند. دانشگاه علوم پزشکی تهران در جایگاه 129 و دانشگاه فردوسی مشهد نیز رتبه بازه 201 تا 250 را به خود اختصاص داد.
دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: پیش از این نیز در مهر ماه سال گذشته دانشگاه توانست برای اولین بار به رتبه بندی جهانی تایمز راه پیدا کند و جایگاه بازه 601 تا 800 را در بین دانشگاه های جهان به خود اختصاص دهد.
وی ضمن تبریک این موفقیت به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار امیدواری کرد در ادامه راه با برنامه ریزی و حرکت پرشتاب علمی شاهد تداوم موفقیت های علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در عرصه های جهانی و بین المللی باشیم.
رتبه بندي تايمز يكي از مشهورترين نظام هاي رتبه بندي بين المللي است كه هر ساله دانشگاه هاي برتر دنيا را بر اساس ۱۳ شاخص عملكردي در قالب ۵ معيار كلي آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتي و وجهه بين المللی مورد ارزيابي و رتبه بندي قرار مي دهد.
شاخص آموزش با وزن 30% :شامل شهرت دانشگاه به لحاظ آموزشی، نسبت استاد به دانشجو، نسبت دانشجویان دکتری به کارشناسی، نسبت دانشجوی فارغ التحصیل شده مقطع دکتری به تعداد اساتید، نسبت درآمد دانشگاه به تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه.
شاخص پژوهش با وزن 30% :شامل شهرت پژوهشی دانشگاه، تعداد مقالات دانشگاه و درآمد حاصل از پژوهش دانشگاه.
شاخص استنادات(تاثیر پژوهش) با وزن 30 درصد: تعداد استنادات داده شده به مقالات دانشگاه
شاخص وجهه بین المللی با وزن 5/7%: شامل نسبت دانشجوی بین المللی به کل دانشجویان، نسبت تعداد اساتید بین المللی به کل اساتید و تعداد مقالات دانشگاه که با همکاری نویسندگان از دانشگاههای سایر کشورها نوشته شده است.
شاخص درآمدهای صنعتی با وزن 5/2% : شامل نسبت درآمدهای بدست آمده از ارتباط با صنعت به کل تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه.