سلول های بنیادین به عنوان علمی نوین، در درمان برخی بیماریها نقش موثری داردمعاون پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اظهار کرد: حوزه پژوهش و فناوری از سرمایه گذاران  و خیران در عرصه پژوهش و تولید علم  حمایت می کند.

دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه حوزه تحقیقات  و فناوری در چند سال اخیر تلاش می کند تا به منظور پیشبرد هر چه سریعتر پروژه ها و طرح های تحقیقاتی نسبت به جلب مشارکت سرمایه گذاران گام بردارد اظهارکرد: باید مشارکت خیران سلامت علاوه بر توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی فراگیرتر شده و  بخش های پژوهش و آموزش را نیز که از زیر ساخت های حوزه سلامت محسوب می شوند را نیز شامل شود.

وی به شرکت های دانش بنیان و طرح های متعدد پژوهشی که در مرحله تجاری سازی مانده اند و نمی توانند وارد بازار شوند اشاره و خاطر نشان کرد : ورود خیرین به طرح های علمی، پژوهشی و حمایت از شرکت های دانش بنیان می تواند کمک بزرگی به حل مشکل اشتغال نموده و بستر های لازم برای اشتغال زایی  بیشتر را فراهم نماید .

معاون پژوهش و فناوری با بیان اینکه در شرایطی که کشور به سختی تحت فشار تحریم هاست، شرکت های دانش بنیان می توانند نقش موثری در خودکفایی ایفا کنند اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از جوانان در شرکت های دانش بنیان اختراعات خود را به محصول و مرحله تجاری سازی رسانده اند که در صورت حمایت خیران و  استقبال بازار و صنعت می تواند سریعا وارد بازار شود.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد:  دنیا امروز به سمت علم و پژوهش در حرکت است و در کشور های صنعتی و پیشرفته سرمایه گذاران در پروه های تحقیقاتی و فناوری حضور بسیار پررنگی دارند و در تمامی حوزه های بهداشتی و پیشگیری اعم از تشخیصی ، درمانی و تحقیقاتی بسیار فعال می باشند و امیدواریم در كشور ما نیز این اتفاق بیفتد و مسلماً بسیاری از سرمایه گذاران دور اندیش بایستی از اکنون به فکر سرمایه گذاری در حوزه فناوری های جدید باشند.   

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه برای تکمیل و توسعه طرح ها و پروژه های پژوهشی بزرگی همچون ساختمان چند منظوره پژوهشی و فناوری سلامت مشهد، مرکز فرآوری و آزمایشگاه سلول‌های بنیادی شرق کشور و …. نیازمند مشارکت سرمایه گذاران و حمایت خیرین است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image