بخش ایمونولوژی وآلرژی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج)  به همراه مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شبکه بین المللی آسم و آلرژی پیوست تا در راستای مطالعات بین المللی و علمی در خصوص کهیر مزمن به روش های درمانی جدید دست یابند.

دکتر خوشخو، عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه شبکه بین المللی آسم وآلرژی یک مرکز نت ورک است که چند شاخه دارد و یک شاخه از آن به بررسی کهیر می پردازد، بیان کرد: فواید عضویت در این مرکز این است که مطالعات بین المللی انجام می دهند و اکنون که بخش ایمونولوزی وآلرژی بیمارستان قائم(عج) عضو این مرکز شده است، پس از این محققان و اعضای هیات علمی این دانشگاه می توانند در کلیه مطالعات آنها عضو شوند و یا بخش ایمونولوژی مطالعه بین المللی طراحی کند.

نماینده شبکه بین المللی آسم وآلرژی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای تمام کسانی که عضو این مرکز هستند به نحوی اختیار وتوانایی می دهد تا بتوانند مطالعات بین المللی انجام دهند، عنوان کرد: این مرکز به صورت سالیانه یک سمینار برگزار می کند که اعضای این شبکه می توانند در این سمینار حضور پیدا کنند و در واقع فرصت خوبی برای تبادلات علمی است.

دکتر خوشخو ادامه داد: از کشورهای اروپایی مراکز بیشتری در این شبکه بین المللی عضو هستند اما از آسیا هند، چین، تایلند، مالزی،ایران، ژاپن، کره ، کویت ، عمان ،قطر، عربستان صعودی، تایلند ، امارات متحده عربی فعالیت علمی با این مرکز دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کهیر مزمن یکی از موضوعاتی است که در این سازمان مورد بررسی قرار می گیرد، ادامه داد: کهیر مزمن بیماری ناتوان کننده است که کیفیت زندگی را مختل می کند و در بعضی موارد به درمان نیز مقاومت نشان می دهد ؛ از همین رو قطعا مطالعات در این سطح کمک به پیشرفت علمی در زمینه این بیماری می کند ودستاورد آن پیدا کردن راهکار جدیدی برای درمان بیماران است.

روند جذب بخش آلرژی بیمارستان قائم به شبکه بین المللی آسم و آلرژی

وی در خصوص روند جذب بخش ایمونولوژی وآلرژی بیمارستان قائم(عج)  به شبکه بین المللی آسم و آلرژی گفت: چهار سال پیش در کنگره ای در خصوص آلرژی در ابوظبی شرکت کردم ؛ با پرفسوری به نام دکتر مارکوس مائورر، متخصص پوست که در زمینه کهیر مزمن صاحب نظر است آشنا شدم وتمایل خود را برای انجام کارمشترک علمی بیان کردم ؛ ایشان یکسری پروژه و طرح ارائه کردند و خواستند که در این زمینه با ایشان همکاری کنیم .

دکتر خوشخو با بیان اینکه تعداد تخت بزرگسال و کودک، دانشجو، پرستار و هیات علمی از جمله آیتم های مورد نظر بود، گفت: از لحاظ تحقیقات نیز مطالبی نیاز بود که از مرکز تحقیقات آلرژی دریافت کردیم و مواردی نیز در خصوص برگزاری سمینار بود که خوشبختانه بخش آلرژی و ایمونولوژی از سال 88 تاسیس شده است و سمینارهای متعدد برگزار کرده است.

نماینده شبکه بین المللی آسم وآلرژی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: خوشبختانه تمام خصوصیاتی که لازم بود را دارا بودیم چراکه آنها در واقع یک مرکز تحقیقاتی می خواستند که با بخش بالینی لینک باشد، از 32 آیتم ،30 مورد را به طور کامل داشتیم که مرکز برلین پرفسور کمال آزیورت را به ما معرفی کردند تا مرکز را بازدید کنند که ایشان تمام ایتم ها را بررسی کردند و در نهایت گواهینامه عضویت به مرکز تحقیقات و بخش آلرژی بیمارستان قائم داده شد.

وی با بیان اینکه تاکنون در این نت ورک 39 کشورحضور دارند، بیان کرد: از کشور ایران مرکز تحقیقات و بخش آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اولین حوزه ای است که به عضویت این مرکز بین المللی درآمده است.

دکتر خوشخو در خصوص شرایط بخش آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان قائم(عج) گفت: هفت تخت بستری در این بخش وجود دارد که بیشترین بستری در زمینه حملات آسم است ودر مرحله بعد حملات کهیر در این بخش بستری می شوند .

موفقیت بخش آلرژی بیمارستان قائم در کشور

وی با تاکید براینکه بخش آلرژی بیمارستان قائم(عج) در زمینه ایمونوتراپی در کشور حرف اول را می زند و روش های نوین ایمونوتراپی در مشهد اجرایی می شود که شاید در هیچ جای دنیا این اقدامات انجام نمی شود، اظهار کرد: تزریق داخل غدد لنفاوی برای اولین بار در کشور انجام شده است که نتیجه خوبی نیز به همراه داشت و این روش در واقع مشکلات بیمارانی که از مسیرهای دور می آمدند را بخاطر کاهش تعداد دفعات تزریق کم کرد.

دکتر خوشخو با اشاره به اینکه دانشجوهای فلوشیپ آسم و آلرژی از تهران روتیشن دارند واز تهران به اینجا برای آموزش می آیند، بیان کرد: مرکز تحقیقات آلرژی از سال 91 شروع به کار کرده که ابتدا موافقت اصولی را می گیرد و در مرحله بعد در سال 97 موافقت قطعی را از وزارتخانه گرفته که مشتمل بر 19 عضو است که سه عضو غیر هیات علمی و 16 عضو هیات علمی دارد؛ این مرکز در واقع ارتباطی بین علوم پایه و بالینی است .

وی ادامه داد: مقالات خوبی از گروه ایمونولوژی، قارچ شناسی و آلرژی در این سالها ارائه شده است چراکه رسالت مرکز، تولید علم در زمینه آلرژی است و برنامه های زیادی در زمینه سمینار های آموزشی وکارگاه های آموزشی برگزار کرده است.

اجرای آخرین متدهای درمانی در بخش آلرژی بیمارستان قائم(عج)

دکتر خوشخو به آخرین متدهای درمانی آسم و آلرژی اشاره کرد و گفت: ایمونوتراپی روش درمان قطعی آلرژی است زیرا در این روش درمانی آلرژن به میزان کم به بیمار تزریق می شود که باعث حساسیت زدایی در بیمار می شود ؛چراکه روش های معمول در درمان آلرژی همه کنترل کننده است نه ریشه کن کننده .

وی ادامه داد: در روش قدیم ایمونوتراپی 20 هفته،  هفته ای  یکبار بیمار باید برای ترزیق مراجعه می کرد وبعد ماهی یکبار اما در روش های جدید مراجعه بیماران کاهش پیدا می کندکه ابداع این روش نیز از سوی من بود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image