مدیر مرکز رشد و فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پارک علم و فناوری سلامت مشهد نخستین مجموعه کشور بود که پس از شیوع کرونا در ایران خط تولید خود را تغییر داد و در بحث تولید ماسک، هندراب و محلولهای ضدعفونیکننده فعال شد.
دکتر هادی منوری در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: مشهد به لطف امام رضا(ع) از جمله شهرهایی بود که کمبود این اقلام را بهخصوص در روزهای نخست که بحرانها شدیدتر بود مشاهده نکرد و خوشبختانه در بسیاری از حوزههای مبارزه با کرونا چندگام جلوتر از سایر نقاط کشور است.
وی با بیان اینکه تعداد ۴ شرکت این پارک در حوزه مبارزه با کرونا فعال شده که هماکنون ۳ شرکت آن باتوجه به تامین نیاز فعالیت کمتری دارند، خاطرنشان کرد: همچنین در کنار این فعالیتها شرکتهای دیگر هم در بحث مواد ضد عفونی کننده با همکاری سپاه، شهرداری و شرکت زیست فناوری خیام فعال بودند تا نیاز حاشیه شهر و مناطق کمبرخوردار بهصورت رایگان تامین شود.
دکتر منوری تصریح کرد: در حال حاضر تولید مواد ضروری کنار گذاشته شده، زیرا ضرورتی نیست و اگر مجدد نیاز شد اقدام خواهد شد، وظیفه ما پر کردن جاهای خالی و تامین نیازها بود که در زمان مقتضی وارد عمل شدیم.
وی تاکید کرد: جا دارد که تشکر ویژهای از کلیه فعالان عرصه سلامت در بحث مبارزه با کرونا داشته باشم و خوشبختانه ایران جزو اولین کشورهایی بود که مدیریت درستی داشت و امیدواریم به زودی بر این ویروس منحوس غلبه کنیم.
مدیر مرکز رشد و فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه ماسکهای استریل و بهداشتی در این مجموعه تولید میشود و کار توزیع برعهده معاونت غذاودارو است، بیان کرد: هماکنون فعالیتها را با همین روند و تا زمانیکه احساس نیاز باشد ادامه میدهیم؛ همچنین علاوه بر تامین نیاز استان، ارسال ماسک و محلول ضدعفونیکننده را به استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان طبق حواله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم؛ همچنین نیاز بیمارستانها هم تامین است و هیچ کمبودی در این خصوص نداریم.
دکتر منوری اضافه کرد: میزان تولید روزانه اقلام و محصولات تولیدی در بحث مبارزه با کرونا در پارک علم و فناوری سلامت مشهد ، شامل ۲۰ هزار لیتر انواع محلولهایضدعفونیکننده، ۴۰ هزار لیتر ولزاین کولیوم کلراید و بین ۲۰ تا ۴۰ هزار عدد ماسک بوده و خوشبختانه هیچگونه کمبودی در این حوزه نداریم.