مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انجام رجیستری اطلاعات بیماران مبتلا به کرونا ویروس در دانشگاه خبر داد.
دکتر سعید اسلامی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: رجیستری بیماری ها نقش بزرگی در ارتقاء سطح دانش پزشکی ، ارائه خدمات مراقبت سلامت بهتر به بیماران، کمک به مسئولین به منظور تصمیم گیری و برنامه ریزی حوزه ی سلامت دارد و همزمان با شیوع ویروس کووید-۱۹ از ابتدای اسفند ماه طرح تحقیقاتی" طراحی و راه اندازی سیستم ثبت داده های تظاهرات بالینی، پاراکلینیک و رادیولوژیک بیماران مشکوک به کروناویروس (COVID-19) بستری در مرکز امام رضا (ع) مشهد" با حمایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصویب و راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: امروزه بیماری های مرتبط با کرونا و عواقب بلند مدت آن محل سئوال است، لذا بر آن شدیم قدم مثبتی در جهت ارتقا سلامتی و افزایش کیفیت زندگی هموطنان که سابقه مواجهه با این ویروس را داشته اند، برداریم.
مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : در این مطالعه اطلاعات بیماران بستری و یا مشکوک به covid-19 در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد از ابتدای شروع همه گیری بیماری کرونا مورد ارزیابی قرار می گیرد و برای هر بیمار چک لیست محقق ساخته ای شامل اطلاعات دموگرافیک، اطلاعات بالینی، سیر بیماری و اطلاعات آزمایشگاهی، اطلاعات مربوط به پیامد بیماران تکمیل خواهد شد.
دکتر اسلامی با بیان اینکه تا کنون بیش از 500 بیمار مبتلا به کرونا در این طرح ثبت گردیده اند خاطر نشان کرد: هدف از انجام این رجیستری ارایه داده های دقیق از ارزیابی فاکتورهای موثر بر بیماری و تایید درمان های مختلف در بیماران مبتلا به کرونا در خراسان رضوی به منظور استفاده در پژوهشهای آینده است.