دبیر ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: آماده حمایتهای لازم از دانشگاه علوم پزشکی و بانک چشم این دانشگاه درخصوص فعال شدن سیستمهای پرکاربرد IPS در حوزههای مختلف هستیم.
به گزارش وب دا، دکتر امیرعلی حمیدیه در جریان بازدید از بانک چشم مشهد، اظهار کرد: بانک فرآوردههای پیوندی ایران در ۲۳ سال قبل با همت مرحوم دکتر میرخانی فعالیت خود را آغاز کرد که از آن مجموعه ۲ شرکت دانشبنیان در حوزههای ارتوپدی و دندانپزشکی ایجاد شده است.
دبیر ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید در جهت توسعه فعالیتهای بانکهای چشم کشور از جمله مشهد یک مرکز ویژه و تخصصی چشم ایجاد شود تا اثربخشی بهتری در امر درمان بیماران چشمی و دیگر موضوعات و محورهای کاری این حوزه شاهد باشیم.
دکتر حمیدیه با بیان اینکه اگر سیستمهای پرکاربرد IPS در حوزههای مختلف همچون چشم در مشهد فعال شود توسعه و دگرگونی قابل توجهی ایجاد خواهد شد و ضمن اینکه یک کار کم نظیر برای ایران میشود، جایگاه کشورمان را حداقل تا ۵ رتبه ارتقاء میبخشد، تصریح کرد: ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم آماده حمایتهای مالی و بدون محدودیت است، بهشرط آنکه همت جدی در جهت تحقق این مهم از سوی دانشگاه علوم پزشکی و بانک چشم صورت پذیرد.
وی تاکید کرد: از عمر کاری دولت دوازدهم یک سال و دو ماه باقی مانده که زمان زیادی نیست و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و بانک چشم مشهد اگر میخواهند از این حمایتها برخوردار شوند باید طرح و ایده خود را تا حداکثر ظرف مدت یک ماه به دبیرخانه ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحویل دهند تا بلافاصله اقدامات مقتضی صورت پذیرد و طرحها و برنامهها به سرانجام برسد.
دبیر ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در حوزههای آموزش و پژوهش جزو سرآمدان دنیا هستیم، بیان کرد: اقدامات قابل توجهی در حوزههای مختلف علمی، پزشکی، درمانی، بالینی، هستهای، فناوری، نوآوری، بنیادی، منابع انسانی و غیره صورت پذیرفته و بهطور مثال در بخشها و حوزههای مختلف بیماریهای چشمی همچون بینایی نوزادان اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است.