معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پارک های علم و فناوری سلامت زمینه ساز حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های کار آفرین هستند.
دکتر محسن تفقدی در حاشیه گردهمایی معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کلان مناطق کشور و روسای پارک های علم و فناوری سلامت کشور در گفتگو با وب دا اظهار کرد:در سال ۹۸ مجوز احداث پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تصویب شورای گسترش وزارت بهداشت رسید و در هفته های اخیر شورای گسترش برای تمام دانشگاه های کلان مناطق کشور احداث پارک را تصویب نمود.
دکتر تفقدی هدف از برگزاری این گردهمایی را بحث و تبادل نظر در خصوص شروع قوی و برنامه ریزی شده پارک ها عنوان نمود و افزود:در این نشست در خصوص بودجه تخصصی مورد نیاز ، ساماندهی پارک های فناوری، ساختار فیزیکی پارک و چگونگی فعالیت پارک ها بحث و تبادل نظر شد.
وی خاطر نشان کرد :اگر شرکتی ایده ای داشته باشد و این ایده از دل دانشگاه و مبتنی بر تحقیقات دانشگاهی باشد،می تواند برای کاربردی کردن این ایده وارد مراکز رشد شود و پس از آنکه در مراکز رشد به بلوغ رسید می تواند وارد پارک شود. شرکت ها در پارک ها بعد از کسب آمادگی های لازم و کافی می توانند وارد شهرک های صنعتی شوند .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص حمایت از شرکت های فناوری گفت:حمایت همه جانبه از آنها در دستور کار دانشگاه قرار دارد و معمولا قراردادهای چند ساله با این شرکت ها بسته می شود و امتیازات گوناگونی مانند معافیت های مالیاتی و معافیت های گمرکی به آنها داده می شود تا بتوانند بارور و قوی شوند و تولیدات آنها به ثبات برسد و وارد گام های بعدی شوند.
دکتر محسن تفقدی در خصوص جایگاه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد:از سالها قبل پارک علم و فناوری در استان خراسان احداث شده است ،از سال ۹۸ با تاسیس پارک علم و فناوری سلامت این پارک ها کاملا تخصصی و تنها در زمینه فناوری سلامت مشغول فعالیت هستندکه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نقش اصلی و اولیه را دارد .
در حاشیه این گردهمایی نمایشگاهی از برخی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری تشکیل شد و تعدادی از شرکت ها محصولات خود را جهت بازدید حاضرین به نمایش گذاشتند.