رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه اعضای هیات رئیسه این دانشگاه از پارک علم و فناوری سلامت بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در این پارک قرار گرفت.
در این بازدید حجت الاسلام سید محمود طباطبایی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مجید غیور مبرهن، معاون پژوهش و فناوری، دکتر ابوالفضل خواجویراد، معاون آموزشی، دکتر محمد رضا صابری، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر محمد وجدانی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر شاپور بدیعی، معاون درمان و دکتر محمد پهلوان، مدیر روابط عمومی ای دانشگاه دکتر محمد علی کیانی را همراهی کردند.
دکتر کیانی در جریان این بازدید ضمن دیدار با مسئولان پارک علم و فناوری سلامت مشهد و پژوهشگران شرکتهای زیر مجموعه این پارک قول همکاری لازم در خصوص رفع مشکلات و تأمین نیازهای آنان را داد.
* استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان و پژوهشگران در حوزه تولیدات دانشبنیان و اشتغال آفرین مورد تأکید واقع شده است
در جریان این بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: با توجه به شعار سال 1401 و توجهی که به موضوع فناوری وجود دارد، بنا شده که اقدامات پژوهشکده بوعلی حول این موضوع انجام شود.
دکتر مجید غیورمبرهن تصریح کرد: توجه به زیر ساختهای حوزه پژوهش و توسعه فضاهای پژوهشکده با توجه به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد تأکید قرار گرفت و بنا شده بین 2 تا 3 ماه آینده با بودجهای که اختصاص مییابد این زیرساختها تکمیل شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه فناوری تسهیلات ویژه به پژوهشگران و فناوران برتر اختصاص مییابد تا ضمن شتاب و توسعه در این حوزه به سمت فناوریهای فعال و بروز گام برداریم، بیان کرد: همچنین در خصوص تحقق شعار سال در حوزه تخصصیمان هم به دنبال تولیدات دانشبنیان و اشتغالآفرین هستیم و در این خصوص از ظرفیت نخبگان و پژوهشگران به بهترین شکل ممکن بهرهمند خواهیم شد.
دکتر غیور مبرهن اضافه کرد: در بحث کاتد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نظر داریم تا مهندسی معکوس را برای تجهیزات پزشکی اسقاطی اجرا کنیم و در کنار آن خواستار تأمین اعتبارات، امکانات و نیازهای مأموریت محور هستیم تا هم تولید و توسعه در جهت رفع نیاز فعالیتهای عرصه بینالملل و همکاری مشترک با دیگر کشورها را در موضوع تولید و صادرات محصولات با کیفیت باشد.
وی با بیان اینکه پروژههای نیمهتمام شامل اتاق تمیز، توسعه فضای پژوهشی و جایگزینی مراکز تحقیقات از پژوهشکده به پژوهشگاه بوده تا بتوانیم جذب بیشتر شرکتهای فناور را داشته باشیم، خاطر نشان کرد: در نظر داریم که فاز اول پژوهشگاه را در ابتدای سال 1402 به بهرهبرداری برسانیم و در صورت تأمین بودجه مورد نیاز فاز دوم این پروژه هم تا قبل از آغاز سال 1403 به بهرهبرداری برسد.
تقویت اقتصاد دانشبنیان مهمترین برنامه پارک علم و فناوری سلامت مشهد
همچنین دکتر محسن تفقدی، رئیس پارک علم و فناوری سلامت مشهد هم در این بازدید، گفت: نظر به اهمیت پارکهای علم و فناوری در بحث اقتصاد دانشبنیان با حمایتهای رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدامات لازم در خصوص تأمین نیازهای پژوهشکده بوعلی صورت پذیرفت.
وی افزود: مهمترین نیاز ما در پارک علم و فناوری سلامت مشهد انتقال هرچهسریعتر مراکز تحقیقاتی به ساختمان پژوهشگاه است و امیدواریم که هرچه سریعتر این پروژه به بهرهبرداری برسد.
رئیس پارک علم و فناوری سلامت مشهد با بیان اینکه در سال 1401 و برای اجرای طرحهای پژوهش محور و فناورانه در موضوعات کرونا و غیر کرونا نیازمند اختصاص اعتبار 20 میلیارد تومانی هستیم، خاطرنشان کرد: بخشی از منابع پارک برای فعالیتهای روزمره و بخشی دیگر در مباحث حمایتی از شرکتها و تخصیص وامهای بلا عوض و همچنین تکمیل زیرساختها مورد استفاده قرار میگیرد.
دکتر تفقدی تأکید کرد: در سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین برنامه اصلی پژوهشکده و پارک علم و فناوری سلامت تقویت اقتصاد دانشبنیان است تا حمایت لازم را از دانش اموختگان دانشگاهی داشته باشد تا این حمایتها منجر به تولید محصولات دانشبنیان شود و هر یک از آن ها بتوانند هستهای از اقتصاد پایدار و کسب و کار کارآمد باشند.