دومین دوره رقابت علمی بین المللی کنز از برنامه های جانبی جایزه مصطفی در حاشیه نمایشگاه اینوتکس برگزار و طرح های برگزیده معرفی شدند.
به گزارش وب دا، در مرحله پایانی دومین دوره رقابت علمی کنز، تیم های منتخب به ارائه طرح های خود در حضور داوران پرداختند و در نهایت 6 طرح برتر به عنوان برندگان نهائی رقابت انتخاب شدند. در بخش سلامت، طرح دکتر سید علی موسوی شایق، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تیم ایشان، با عنوان "طراحی و ساخت دستگاه تولید کننده واکسن Covid-19 در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی بر پایه تکنولوژی میکروفلوییدیک"، به عنوان برنده نهایی انتخاب شدند.
این طرح، مصوب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می باشد و موفق به دریافت حمایت مالی از ستاد توسعه زیست فناوری و ستاد توسعه نانوفناوری شده است.
لازم به ذکر است که دستگاه های ساخته شده جهت تولید انواع نانو داروهای لیپیدی و پلیمری قابلیت استفاده دارد و در این راستا شرکت ریزسامانه بهبود درمان جهت تولید تجاری این تجهیزات در سال 1399 تاسیس شده است.
در این دوره از رقابت، ۶۵۸ اثر از دانشمندان ۲۵ کشور جهان شامل ۲۳۳ اثر در حوزه سلامت و فناوری پزشکی، ۲۲۹ اثر در حوزه آب، محیط زیست و انرژی، ۳۱ اثر در حوزه معدن و صنایع معدنی، ۴۷ اثر در حوزه اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، ۷۷ اثر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ۴۱ اثر نیز در حوزه حمل و نقل توسط دبیرخانه رقابت دریافت شد.
پس از انجام فرایندهای ارزیابی و غربالگریهای آثار طی چند مرحله، کمیته داوران در اجلاس نهایی، ۶ راه حل و ایده علمی را از بین آثار راهیافته به مرحلۀ نهایی، به عنوان برندگان رقابت انتخاب کرد.
جوایز منتخبین این رویداد شامل مدال رقابت علمی کنز و لوح تقدیر، شش نشان طلای 30 گرمی، کمکهزینۀ فرصت مطالعاتی به ارزش ۲۰۰۰ دلار و امتیاز ویژه بهرهبرداری از دو پلتفرم ارزشمند بنیاد مصطفی(ص) شامل استپ ( STEP) و ایسا (EISA) است.