رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دو دانشکده داروسازی و پرستاری عراق توسط اساتید این دانشگاه فعال می شود و آموزش این دو دانشکده را اساتید مشهد برعهده خواهند گرفت.

به گزارش وب دا ، دکتر محمدعلی کیانی، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در حوزه ارتباط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به توفیقاتی دست یافته است که از آن جمله می توان به ارتباط با دانشگاه های منطقه اشاره کرد، گفت: طی تفاهم نامه منعقد شده، دانشگاه علوم پزشکی مشهد مسئولیت تامین اساتید دانشکده داروسازی در دانشگاه الزهرا کربلا و دانشکده پرستاری در دانشگاه وارث الانبیا عراق ، را خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه کربلا در حوزه اعزام اساتید پژوهشی برای اموزش به پژوهشگران عراقی از دیگر ابعاد  ارتباطات بین الملل دو دانشگاه است، عنوان کرد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی عراق درخواست اعزام اساتید حوزه زنان را برای راه اندازی بیمارستان جدید الاحداث زنان در کربلا را داشته است که این موضوع در دست بررسی است.

وی با اشاره به ارتباطات بین الملل با کشور تاجیکستان گفت: با دانشگاه ملی تاجیکستان نیز در حوزه آموزش اساتید این دانشگاه توسط اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پذیرش دانشجو تفاهم نامه ای منعقد شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اعزام بیماران تاجیکی به مشهد برای درمان از دیگر ابعاد بازدیدهای بین المللی با کشورهای همسایه است، بیان کرد: در حوزه دانشگاه کربلا نیز آموزش پزشکان رشته های مانند جراحی اعصاب و ارتوپدی مد نظر قرار گرفت تا این پزشکان بتوانند از آموزش اساتید فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره مند شوند .

وی با اشاره به اینکه درخواست های کشورهای همسایه در حوزه آموزش و درمان نشان دهنده مرجعیت علمی و جایگاه علمی اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، ابراز کرد: در خصوص شرایط کرونایی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد باید گفت خوشبختانه به برکت واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم بیماری تاحدودی کنترل شده است به نحوی که مسئولین سازمان جهانی بهداشت بابت مهار پیک ششم کرونا ، کشور ما را به عنوان الگوی جهانی معرفی کرده است.

کرونا هنوز تمام نشده است / عادی انگاری مردم می تواند خطر آفرین باشد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده است بنابراین عادی انگاری می تواند خطر افرین باشد چراکه در حال حاضر شاهد سوش ها مختلف کرونا در کشورهای دیگر هستیم، ابراز کرد: در حال حاضرمشخص است که در شرایط پیک کرونا قرار نداریم و خراسان رضوی و مشهد مرگ در حد صفر یا یک نفر را تجربه می کنند اما باید توجه کرد که در چنین شرایطی افزایش آگاهی مردم اهمیت بسیار زیادی دارد و باید رسانه ها در راستای افزایش سطح سواد سلامت جامعه تلاش کنند.

دکتر کیانی عنوان کرد: علی رغم تمام تلاش های صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزان واکسیناسیون دز سوم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کمتر از میانگین کشوری است و این موضوع نگران کننده ای است زیرا پس از گذشت شش ماه از واکسیناسیون میزان ایمنی ایجاد شده توسط واکسن کاهش پیدا می کند و این امر می تواند برای سلامتی مردم خطر آفرین باشد از همین رو از عموم مردم درخواست می شود که نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود هر چه سریعتر اقدام کنند.

دکتر کیانی گفت: به زودی سند سواد سلامت جامعه رونمایی می شود تا همانند دوران پیک کرونا ، ارگانها و نهادهای مختلف در راستای پایش و کنترل بیماری در سطح جامعه تلاش کنند.

دکتر مجید غیور مبرهن، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست بیان کرد: ارتباطات بین المللی خوبی در سفر به تاجیکستان و عراق به ثبت رسیده است و قراردادهای همکاری خوبی بین این کشورها به امضا رسیده است که نشان از جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد.

دکتر غیور گفت: در نشست سفرا نیز توانمندی های علمی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کشورهای خارجی معرفی شد که زمینه جذب توریسم سلامت از کشورهای خارجی به خصوص نیجریه را به ایران فراهم کرد .

وی گفت: همچنین زمینه همکاری های آموزشی نیز بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کشورهای اروپایی ایجاد شد .

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: انعقاد قرارداد همکاری با دانشگاه ملی تاجیکستان و دانشگاه کربلا در خصوص اعزام اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این کشورها نیز از دیگر نقاط قوت ارتباطات بین المللی  است.

076.jpg - 80.37 kB

077.jpg - 71.87 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image