معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم 72 متخصص در نوبت اول و 81 متخصص در نوبت دوم به مناطق زیر پوشش این دانشگاه اعزام شدند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی 19 درصدی داشته است.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا ضمن تبریک گرامیداشت هفته دولت خاطر نشان کرد: حضور متخصصان در رشته های مختلف تخصصی که در راستای توسعه عدالت در سلامت صورت گرفته است، موجب کاهش اعزام بیماران به سایر شهرستان ها و مشهد شده است.
وی با بیان اینکه فاصله اعزامها از میانگین کشوری پایینتر بوده و این اقدام، در درمان بهتر و موثرتر بیماران بسیار حائزاهمیت بوده است. تصریح کرد: با سیاستی که در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور داشتیم کاهش ۱۱ درصدی اعزامها را به ثبت رساندیم که به لحاظ هزینهای کاهش قابل توجهی داشته و در سوی مقابل نتایج مثبت اقدامات درمانی هم با افزایش قابل توجهی همراه بوده است.
وی با اشاره به فعال بودن 7 هزار و 680 تخت بیمارستانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اذعان داشت: از ابتدای دولت سیزدهم، ۴۰۰ هزار نفر در بیمارستانهای دانشگاهی بستری شدند در کنار آن به یک میلیون و ۹۷۰ هزار نفر هم خدمات پاراکلینیکی اعم از آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزوتراپی و غیره ارائه شده است و حجم خدمات ارائه به نسبت سال قبل رشد ۱.۶ برابری داشته است.
دکتر بدیعی گفت: در این مدت به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر خدمت سرپایی در مراکز دانشگاهی ارائه شده است که معادل ۲۰۰ هزار مراجعه ماهانه و ۶۷۰۰ مراجعه بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در بستری غیردانشگاهی آمار ۲۰۰ هزار نفری به ثبت رسیده و در پاراکلینیک غیردانشگاهی هم ۲ میلیون نفر دریافت کننده خدمت داشتیم که آمار بسیار بالایی است.
وی با بیان اینکه بهطور متوسط ۲۸.۱ درصد خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افراد غیرحوزه تحت پوشش این دانشگاه ارائه شده و این عدد در برخی از ایام و مناسبتها تا ۳۳ درصد هم رسیده است گفت: خدمات ارائه شده به زائران یا در قالب گردشگری سلامت ارائه شده و یا اینکه فرد برای سفر آمده و در حین سفر دچار مشکل شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دوران همه گیری کرونا، ابتکارات مهمی همچون راهاندازی قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا در مشهد، اجرای سیستم نظام ارجاع، اجرای مدیریت تخت های بیمارستانی و سامانه بررسی لحظه ای وضعیت اکسیژن مراکز درمانی در این دانشگاه به اجرا در آمد که این امر موجب مدیریت مناسب بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کرونا به ویژه از موج پنجم تا کنون شده است.
دکتر بدیعی خاطر نشان کرد: در بحث پوشش بیماران خاص هیچ مورد فوتی در موارد پیوندی در ایام بحران کرونا نداشتهایم و از دیگر اقدامات موثر صورت گرفته برای این گروه از بیماران میتوان به تحویل دارو درب منزل و عدم نیاز مراجعه آنها به بیمارستان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول فعالیت یک ساله دولت سیزدهم از رتبه پنجم به دوم کشور رسیده است و در تامین متخصص در شهرستانها بهترین عملکرد کشور با کسب بالاترین امتیاز را داشتیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم در اولین سال خدمت، افتتاح بیمارستان ولایت مشهد بود و در ماههای اخیر شاهد بازدیدهای بسیاری از داخل و خارج کشور از این مرکز درمانی در جهت الگوگیری و اجرای سیستم هوشمند درمانی در حوزه تحت پوششان بودهایم.
دکتر بدیعی افزود: همچنین اقدام موثر دیگرمان هم در خصوص نصب دستگاه ترموتراپی ویژه بیماران سرطانی در بیمارستان امید مشهد بوده و با راهاندازی این دستگاه در آیندهای نزدیک دیگر شاهد اعزام بیماران به تهران نخواهیم بود و قبل از آن هم در زمینه شکاف کام و مشکلات نوزادان نارس کار شده بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته و همزمان با هفته دولت نیز، دستگاه آنژیوگرافی سکتههای مغزی در بیمارستان قائم(عج) فعال خواهد شد، دستگاهی که یکی از پیشرفتهترین دستگاههای مغزی بوده است، اقدام دیگر موثر صورت گرفته در خصوص ایجاد مگا ICU بیمارستان قائم(عج) با بهترین تجهیزات بوده که این بخش هم در هفته دولت فعال میشود.
وی گفت: بحث بازچرخش تجهیزات پزشکی و تعمیرها و تعویضهای آن بهخوبی در حال اجرا بوده و در زمینه نگهداشت این تجهیزات هم کارهای قابل توجهی صورت پذیرفته است.