معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد،اظهار کرد: این دانشگاه رتبه‌های برتر ملی و بین‌المللی را کسب کرده که از جمله این افتخارات می‌توان به عناوین ۶۰۰ تایمز، ۱۵۰ شانگهای، ۹۸ آسیا، سوم ایران، اول بیوتکنولوژی و اضافه شدن نام ۳ عضو هیات علمی دانشکده‌های پزشکی و داروسازی به جمع یک درصدی‌های برتر پراستناد جهان اشاره کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مجید غیور مبرهن در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران، محققان و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با ذکر این نکته که تسریع در فرآیندهای تصویب طرح‌های پژوهشی از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته بوده است، تاکید کرد: ما به دنبال توسعه پزوهش‌های بالینی در بیمارستان قائم(عج)، توسعه فعالیت‌های پژوهشکده و افتتاح پژوهشگاه در موعد مقرر هستیم و پیگیر تخصیص اعتبارات ۵۰ میلیارد تومانی پژوهشی  هم هستیم.

وی با بیان اینکه در حوزه پژوهش‌های بالینی برنامه‌های ویژه‌ای را در بیمارستان‌های اکبر و امید خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: می‌خواهیم که در موضوعات کودکان و سرطان برنامه‌هایی کاربردی‌تر و اثربخش‌تر داشته باشیم و اقدام شاخص دیگرمان هم به‌کارگیری پژوهشگران و کمک پژوهشگران توانمند در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ما به دنبال جذب ۷ هیات علمی پژوهشی، ۳ دستیار پژوهشی، ۲۰ دانشجوی پسا دکترا و ۲ سرباز نخبه هستیم که مجموع آنها ۳۲ نفر می‌شود.

دکتر غیورمبرهن گفت: ما شتاب ویژه‌ای در موتور محرک پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد کردیم و در محور مطالعاتی مرتبط با موضوع جمعیت هم از مرکز پایش سلامت حمایت کردیم تا برنامه‌های این حوزه را به نحو احسن اجرا نماید.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پژوهش لازمه موفقیت‌های بهداشت و درمان است، خاطرنشان کرد: ما می‌بینیم که بیشترین بودجه‌ها در بهداشت و درمان است، در حالی که پژوهش به عنوان موتور محرک دیگر حوزه کمترین ارقام را دارد و تا پژوهشی صورت نگیرد و نتیجه موفقی حاصل نشود به فضای اجرا و بالین نمی‌آید.

دکتر غیورمبرهن تصریح کرد: پروژه طراحی نقشه جامع پارک علم و فناوری سلامت مشهد تا ۸۰ درصد پیشرفت داشته و در بحث طرح‌های فناورمحور هم محدودیتی در بحث حمایت نداریم و صندوق ثامن حمایت لازم را دارد.

وی با ذکر این نکته که کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه قابل توجهی در سطح کشور دارد، تاکید کرد: اعضای این کمیته در موضوعات مختلف از جمله کووید ۱۹ بسیار نقش‌آفرین بودند و در کنار باید از تلاش‌های حوزه طرح‌های فناورانه سلامت هم تشکر کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ما در حوزه بین‌الملل تفاهم‌نامه‌هایی با کشورهای عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، افغانستان، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، نیجریه، سازمان بهداشت جهانی و یونسکو داشتیم و در سال گذشته افتتاح مرکز یونسکو با موضوع تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم و در این حوزه رقبای زیادی داشتیم که توانستیم با موفقیت این مرحله را پشت سر بگذرانیم.

وی افزود: ما همچنین کسب رتبه اول آزمایشگاه جامع تحقیقات کشور را توسط مرحوم دکتر مجید رضایی داشتیم که متاسفانه این نخبه علمی و پزشکی را از دست دادیم، ضایعه‌ای که بسیار سنگین بود و ما قدردان این دانشمند یک درصدی هستیم، شخصیتی که تمام موقعیت‌های خارج از کشور را نادید گرفت و معتقد بود که از علم، تخصص و تجربه‌اش در مسیر خدمت به ملت شریف ایران استفاده می‌کند و امیدواریم که روح پاکش قرین رحمت الهی باشد.

باید به دنبال اجرای به‌روزترین شیوه‌ها در حوزه سلامت باشیم

در ادامه این مراسم حسین دهقان، معاون توسعه استانداری خراسان رضوی، بیان کرد: در حوزه سلامت باید به دنبال اجرای به‌روزترین شیوه‌ها باشیم، ما باید توجه ویژه‌ای روی موضوعات پیشگرانه و پژوهش‌محورداشته باشیم و نباید نگاهمان معطوف به حوزه درمان باشد.

معاون توسعه استانداری خراسان رضوی با ذکر این نکته که ما باید پیوست سلامت را در عرصه‌های فرهنگی، عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ببینیم، تاکید کرد: ما برای تمامی این حوزه‌ها پیوست تعریف کرده‌ایم، اما برای خود آنها پیوست سلامت را ندیده‌ایم، ما معتقدیم که تمامی حوزه‌ها مهم است، اما هیچ چیز مهمتر از حوزه سلامت نیست و اگر سلامت آسیب ببیند، جلوی رشد دیگر حوزه‌ها را می‌گیرد.

دهقان بیان کرد: یکی از اختلالات موجود نگاه‌های بخشی و جزیره‌ای بوده و در منابع فیزیکی، عمرانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، فناورانه و غیره نیازمند برنامه‌ریزی و بودجه ویژه هستیم و باید نگاهی ویژه به این موضوع در برنامه هفتم توسعه صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه دشمنی دشمنان هیچگاه پایان نمی‌یابد، خاطرنشان کرد: ما تحت شدیدترین تحریم‌های ظالمانه قرار داریم، اما این تهدیدات به عنوان فرصتی برای پیشرفت استفاده کردیم و این تحریم‌ها مانع پیشرفت‌ها و افتخارات ما نشد.

کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشان ۵ ستاره را کسب کرد

همچنین مهدی رفیعی، دبیر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: کمیته تحقیقات و فناوری این دانشگاه برنامه‌های متعددی در مسیر دستیابی به دانشگاه نسل ۴ برنامه‌های ویژه پژوهش محور، ایمولونوژیک، بیمار یابی و درمان بیماران فعال است.

وی افزود: این کمیته در موضوع کووید ۱۹ فعالیت‌های ویژه‌ای در مسیر ارائه خدمات عام‌المنفعه به ساکنان مناطق و محروم حاشیه شهر داشت و در کنار آن اعضای خدمات رایگان درمانی را در موضوعات پزشکی، آزمایشگاهی، تصویربرداری و غیره داشتیم، موضوعی که تنها در زمینه درمان بیماران کرونایی نبود و به بیماران غیرکرونایی هم خدمات رایگان پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، دارویی، تصویربرداری، آزمایشگاهی و غیره را داشتیم.

دبیر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما در موضوع واکسیناسیون کرونا هم مشارکت داشتیم، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی با همکاری بسیج‌های دانشجویی و جامعه پزشکی ارائه شد.

رفیعی اضافه کرد: هم‌اکنون پروژه‌‌ای با موضوع در مسیر طبابت در حال اجرا است و تاکنون بالغ بر ۴۰۰ پادکست طراحی شده و در فضای مجازی جهت بهره‌وری حداکثری مردم منتشر شده است.

وی با ذکر این نکته که ما در ارزشیابی سالیانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موفق به کسب رتبه اول کشور شدیم، تاکید کرد: کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از ۵ کمیته‌ای بود که توانست نشان ۵ ستاره را کسب کند و این افتخار حاصل تلاش دسته‌جمعی تمامی اعضای این کمیته بوده و به تنهایی حاصل نشده است.

دبیر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اقدام شاخص دیگرمان اجرای طرح سخنور سلامت در روز دانشجو بود، برنامه‌ای که مورد استقبال مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع شد، طرحی که می‌تواند به الگویی موفق برای کل کشور تبدیل شود.

رفیعی با بیان اینکه دورنمای کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد حرکت به سمت دانشگاه‌ نسل‌های ۳ و ۴ بوده تا تبدیل به دانشگاه دانش بنیان و اشتغال‌زا در مسیر خدمت به جامعه و مردم بشویم، خاطرنشان کرد: ما توانمندی‌های زیادی داریم و از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌خواهیم که نگاهی ویژه به نظرات، پیشنهادات و انتقادات اعضای این کمیته در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های کلان حوزه سلامت داشته باشد.

وی بیان کرد: ما توانستیم در عمل شعار ما می‌توانیم را به اثبات برسانیم و بی‌شک اگر حمایت مطلوب از کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سوی مسئولان کشوری، استانی و شهری صورت پذیرد این کمیته می‌تواند به افتخاراتی بزرگتر موارد اعلام شده هم دست یابد.

008.jpg - 56.37 kB

0011.jpg - 62.77 kB

0010.jpg - 46.04 kB

007.jpg - 75.15 kB

009.jpg - 71.15 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image