245.jpg - 11.18 kBعضو هیات علمی و پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بسیاری از مواد غذایی به خصوص محصولاتی که فرآوری شده است سمومی دارند که می تواند برای سلامت انسان خطرآفرین باشد از همین رو عمده تحقیقاتم در خصوص ارزیابی خطر ناشی از مصرف مواد سمی در مواد غذایی است.

دکتر غلامرضا کریمی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در فرایند تولید برخی از مواد غذایی فلزات سنگین و آفت کش هایی استفاده می شود که این سموم در مصرف بلند مدت می تواند خطراتی را برای سلامتی افراد داشته باشد، خاطر نشان کرد: عمده تحقیقات در خصوص بررسی میزان سموم محصولات پر کاربردی مانند چای و برنج است تا با محاسبات خاصی میزان سمومیت این مواد غذایی مشخص شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بررسی عوارض قلبی داروی دوکسوروربیسین برای بیماران سرطان یکی دیگر از محورهای پژوهشی من است، تصریح کرد: بررسی عوارض احتمالی این دارو برای بیماران نیز جزو مهمترین محورهای پژوهشی این گروه است .

وی با اشاره به اینکه پیشگیری از  عوارض احتمالی دارو ها و مواد غذایی محور اصلی پژوهش ها است، بیان کرد: به جوانان توصیه می کنم هنگامی که وارد حیطه پژوهش می شوند، در کنار تلاش ، صبر و بردباری داشته باشند تا به نتیجه مطلوب برسند.

عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حمایت مسئولین از پژوهشگران به خصوص در حوزه تهیه محصولات مورد نیاز پژوهش در ارتقا پژوهش های کاربردی و رفع چالش های حوزه سلامت بسیار موثر است.

شایان ذکر است؛ دکتر غلامرضا کریمی در جشنواره هفته پژوهش به عنوان پژوهشگر برتر ممتاز انتخاب و سال گذشته نیز در جشنواره رازی رتبه سوم را کسب نموده است.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image