پژوهشگربرتر و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افزایش ارتباط و همکاری پژوهشی میان گروه های بالین و پایه نقش موثری در خدمت رسانی به جامعه دارد اظهار کرد: در سال های اخیر 40 طرح پژوهشی مشترک بین علوم پایه و بالین در حوزه قارچ شناسی انجام شده است.
دکتر حسین زرین فر در گفتگو با وب دا با بیان اینکه تالیف و انتشار 77 مقاله با اچ ایندکس 20 نتیجه از دیگر اقدامات در حوزه قارچ شناسی و عفونت ها بوده است خاطر نشان کرد: به طور حتم اجرای طرح های مشترک میان حوزه های بالین و پایه در خدمت رسانی به بیماران نقش موثری ایفا می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه چند فاکتور برای انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت، گفت: مقالات مشترک بین المللی و همکاری با اساتید خارج از دانشگاه و مراکز بین المللی و پیوند علوم پایه و بالین برای تشخیص به موقع و درمان بیماریها از جمله موارد بررسی توسط ارزیابان بود.
وی ادامه داد: علاوه براین پیگیری پژوهش دانشجویان مشترک با اساتید بالین در مقطع ارشد، تخصص های رزیدنتی و پزشک عمومی از دیگر شاخص های مورد توجه کارشناسان بازرسی بود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پیشنهاد من به دانشجویان انتخاب طرح های پژوهشی مشترک بین علوم پایه و بالین است تا در این راستا از تکنیک های جدید برای کمک به بیماران بهره گرفته شود.
وی گفت: علاوه بر انجام طرح های پژوهشی مشترک، مقالات زیادی در مجلات معتبر دنیا در زمینه قارچ شناسی و عفونت ها به چاپ رسیده است .