اعضای هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به ثبت اختراع و تولید 2 محصول مرتبط با آسم و آلرژی کودکان شدند.
اعضای هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به ثبت اختراع 2 محصول مرتبط با آسم و آلرژی کودکان شدند و این محصولات وارد مرحله و فاز تولید شد.
در همین خصوص دکتر حمید آهنچیان، عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مخترع این داروهای جدید در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: یکی از این اختراعات ثبت شده شربت گیاهی آسماتوس جهت درمان سرفههای بیماران اسماتیک بوده که حاصل تلاش تیم 3 نفره دکتر حمید آهنچیان، دکتر عباس زجاجی و دکتر اسما جاوید بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین دمیار استنشاقی مخصوص کودکان با گوی متحرک (دمیار انگیزشی) هم دیگر اختراع به ثبت رسیده بوده که این دارو هم حاصل تلاش تیم 4 نفره دکتر حمید آهنچیان، دکتر سعید کرمانی، دکتر صدیقه مانده کهنگی و دکتر معصومه مانده کهنگی بوده است.
عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اثرپذیری 100 درصدی شربت گیاهی آسماتوس و دمیار استنشاقی در درمان بیماران آسم و آلرژی مشاهده شده است، خاطرنشان کرد: شربت گیاهی آسماتوس خوراکی بوده و طریقه مصرف دمیار استنشاقی هم از راه بینی بوده و هر دو در درمان بیماریهای آسم و آلرژی کودکان اثر بخش بوده و هست.
دکتر آهنچیان در خصوص میزان مصرف داروهای خوراکی و استنشاقی جدید در درمان آسم و آلرژی و گروه سنی مجاز این داروها، گفت: شربت گیاهی آسماتوس ویژه گروه سنی 4 تا 12 سال بوده و میزان مصرف این دارو هم هر 8 ساعت 5 سی سی است.
وی افزود: همچنین دمیار استنشاقی هم از بدو تولد تا 12 سال قابل استفاده بوده و میزان مصرف آن هر 8 ساعت 2 پاف (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی بوده است، البته باید تأکید کنیم که مصرف این داروها همچون دیگر داروها باید با تجویز پزشک متخصص باشد و بهصورت خودسرانه مورد استفاده قرار نگیرد.