همایش


کنگره جراحی خراسان که با محوریت نقش هوش مصنوعی در جراحی برگزار شده بود با برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از برترین‌های بخش‌های پوستر، سخنرانی و پنل تخصصی به کار خود پایان داد.

کنگره جراحی خراسان با محوریت نقش هوش مصنوعی در جراحی از چهارشنبه تا جمعه، ۲۱ تا ۲۳ آذر ماه امسال و به همت گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جامعه جراحان ایران شاخه خراسان در هتل نوین پلاس مشهد برگزار شد و پس از روز برگزاری ۱۰ پنل تخصصی با موضوعات جراحی به کمک هوش مصنوعی، جراحی رباتیک، کاربردهای هوش مصنوعی پیش بینی کننده در اومیکس، پزشکی بیمار محور و هوش مصنوعی، هوش مصنوعی توجیه پذیر، اینترنت اشیاء، جایگاه هوش مصنوعی در ارتقاء آموزش به جراحان و دستیاران رشته‌های پزشکی، آموزش‌های رور از طریق ماشین‌ها و ابزارهای نوین هوش مصنوعی، استخراج اطلاعات بسیار وسیع و نقش هوش مصنوعی در مدیریت فرآیندهای پیرامون جراحی و ۳ سخنرانی تخصصی هم با موضوعات نقش بالقوه هوش مصنوعی در جراحی، نقش هوش مصنوعی در سیستم سلامت و بهداشت و آینده هوش مصنوعی در جراحی و همچنین ۷۰ سخنرانی علمی‌ در طی ۳ روز برگزاری کنگره جراحی خراسان به کار خود پایان داد.

در این کنگره علمی‌ که ۱۲ امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان در آن همراه بود متخصصان، فوق‌تخصص‌ها، فلوشیپ‌ها و جراحان عمومی، عروق، پیوند کبد، پریناتولوژی، مغز و اعصاب، ستون فقرات، قلب‌ و عروق، ارتوپدی، زنان و زایمان، ناباروری، لاپاروسکوپی، ENT، اندوسکوپی بینی و سینوس، چشم پزشکی، رادیولوژی، رادیوتراپی انکولوژی، پزشکی هسته‌ای، طب اورژانس، نفرولوژی، تروما، اختلالات کف لگن، جراحی دست، جراحی پا و مچ پا، جراحی سرطان، جراحی پلاستیک، جراحی عروق، جراحی اطفال، بیهوشی، مراقبت‌های ویژه، روانپزشکی، روان درمانی تحصیلی، حقوقدان، هوش مصنوعی، طب فیزیکی و توانبخشی، فیزیک پزشکی، ژنتیک پزشکی، انفورماتیک پزشکی، مهندسی پزشکی، مهندسی مکانیک و مهندسی برق آخرین تجربیات خود در بحث استفاده از هوش مصنوعی در رشته تخصصی‌شان را بیان کردند.

دکتر حمید اعتمادرضائی، دکتر سیدحسن طاووسی، دکتر حسین شباهنگ، دکتر هادی سعیدمدقق، دکتر محسن علی‌اکبریان، دکتر محمدرضا اکبرزاده، دکتر محمدامین امیری، دکتر محمدامین بخشعلی، دکتر علیرضا خلج، دکتر حسین سعیدی‌مطهر، دکتر سیدوحید حسینی، دکتر محمد اصل‌زارع، دکتر علی مرادی، دکتر محمدجواد قمری، دکتر علیرضا اکبرزاده، دکتر مهدی بخشایی، دکتر سیروس نکوئی، دکتر ناصر شعیبی، دکتر شاهرخ ناصری، دکتر امین دلیلی، دکتر علیرضا موسویان، دکتر علیرضا پاسدار، دکتر مجید مجرد، دکتر رامین صادقی، دکتر علی تقی‌زاده، دکتر سعید اسلامی، دکتر حمید عطاران، دکتر علی واقعی، دکتر حسن وکیلی، دکتر فرزین میرچراغی، دکتر امیر محمدزاده، دکتر محمدجواد قمری، دکتر علیرضا پازوکی، دکتر ابوالفضل پورطاهری، دکتر شهرام پایدار، دکتر آرش پایدار، دکتر محمد طباطبایی، دکتر محمد معتمدشریعتی، دکتر محمدمهدی براتی، دکتر علی صمیمی، دکتر احمد محمدی‌پور، دکتر شهرام امینی، دکتر مهدی غنچه، دکتر وحید گنجه‌ای‌فر، دکتر غلامرضا زمانی، دکتر حامد تابش، دکتر فاطمه تارا، دکتر لیلی حفیظی، دکتر ملیحه عافیت، دکتر لیلا پورعلی، دکتر ایمانه روشن‌ضمیر، دکتر راحله قوچان‌نژاد، دکتر آسیه‌سادات فتاحی‌معصوم، دکتر تکتم دهقانی، دکتر هدی زارع، دکتر مریم پناهی، دکتر زینب ناصری، دکتر سمانه شریف و دکتر شکوفه اعلائی هم به عنوان سخنرانان، ارائه دهندگان و حاضران در پنل‌های تخصصی کنگره جراحی خراسان با محوریت هوش مصنوعی در جراحی بودند.

0957.jpg - 298.76 kB


رئیس کنگره جراحی خراسان گفت: اثرات مثبت هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری و جراحی‌های دقیق و اثربخش دیده شده است.

به گزارش وب دا، دکتر حمید اعتمادرضایی در آئین افتتاحیه کنگر جراحی خراسان که با محوریت هوش مصنوعی در جراحی طی روزهای 21 الی 23 آذر ماه برگزار شد اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های خوبی در حوزه پزشکی و به‌ویژه مقوله جراحی بودیم و از سال ۲۰۲۰ که ورود هوش مصنوعی را در تمامی چرخه‌های علمی و فناوری داشتیم.

وی تصریح کرد: دست‌اندرکاران هوش مصنوعی پیش بینی کرده بودند که تاثیرات هوش مصنوعی که ۴ سال از زمان شروع آن می‌گذرد در سال ۲۰۴۵ باشد، اما با توجه به پیشرفت‌های حاصل شده اعلام کرده‌اند که این پیشرفت‌ها تا ۵ سال دیگر و تا سال ۲۰۲۹ به عینه دیده خواهد شد.

رئیس کنگره جراحی خراسان خاطرنشان کرد: این کنگره علمی با هدف آشنایی بیشتر گروه جراحی در رشته‌های مختلف بوده، چرا که هوش مصنوعی در تمامی ابعاد اعم تشخیص و درمان بیماری و جراحی‌های دقیق و اثربخش موثر بوده و تاثیرات آن با استفاده از هوش مصنوعی و تجهیزات رباتیک به‌خوبی دیده شده است.

دکتر اعتمادرضایی گفت: در سال ۱۴۰۳ و برای یازدهمین بار اطلاعات روز پزشکی در قالب کنگره جراحی خراسان را داریم و در این کنگره علمی ۳۰۰ نفر از پزشکان جراح در رشته‌های مختلف حاضر هستند.

وی افزود: ۱۰ پنل تخصصی در طی این ۳ روز برگزار خواهد شد، پنل‌هایی که به نقش موثر جراحی‌های رباطی، هوشمند و آینده‌نگر می‌پردازند.

رئیس کنگره جراحی خراسان بیان کرد: از تلاش‌ها و همکاری اعضای هیئت مدیره جامعه جراحان خراسان و دبیران کنگره جراحی خراسان تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدواریم مطالبی که در طول این ۳ روز ارائه می‌شود زمینه‌ساز ارتقاء جراحی با استفاده از ظرفیت هوش در حوزه جراحی مصنوعی باشد.

دکتر اعتمادرضایی تاکید کرد: هوش مصنوعی به مغز کمک می‌کند تا بتواند شناخت از صوت و تصاویر و قضاوت بر انجام عمل جراحی داشته باشد و می‌تواند در موفقیت تیم جراحی بسیار مثمرثمر باشد.

وی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی پدیده نوینی بوده که تحولات زیادی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه جراحی ایجاد کرده است و تمام تلاش ما این است که همگام با دیگر کشورها در این حوزه گام برداریم و در روند طی کردن مسیر پیشرفت و استفاده از تجهیزات و ابزارهای روز دنیا عقب نمانیم.

برگزاری ۱۰ پنل تخصصی و ارائه ۷۰ سخنرانی علمی و ۳ سخنرانی تخصصی با تاکید بر اهمیت هوش مصنوعی در جراحی در طول ۳ روز برگزاری کنگره جراحی خراسان

در این مراسم دکتر سیدحسن طاووسی، دبیر اجرایی کنگره جراحی خراسان، گفت: جامعه خراسان هر ساله با برگزاری کنفرانس‌های فصلی و کنگره سالانه آن در آذر ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: کنگره جراحی همه ساله در قالب مطالب جدید و روز دنیا برای جراحان برگزار می‌شود و در این ۳ روزه ۱۰ پنل تخصصی، ۷۰ سخنرانی علمی و ۳ سخنرانی تخصصی داریم و معتقدیم که تاثیرات هوش مصنوعی در حوزه جراحی به‌خوبی دیده شده است.

دبیر اجرایی کنگره جراحی خراسان با ذکر این نکته که هدف جامعه جراحان خراسان ارتقاء حوزه جراحی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی بوده است، تاکید کرد: تاثیرات هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌های سرطان پستان، تروماها و موارد مرتبط با حوزه ارتوپدی و دیگر بیماری‌ها دیده شده و در تولید محصولاتی همچون دست مصنوعی هوشمند هم مثمرثمر بوده است.

دکتر طاووسی تصریح کرد: هوش مصنوعی هیچگاه جای پزشک را نمی‌گیرد و تنها پزشکان آشنا را با این هوش را با پزشکان غیرآشنا جابه‌جا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این کنگره علمی در طی ۳ روز برگزار می‌شود و هر روز و از ساعت ۱۲ تا ۱۴ از برترین‌های حوزه‌های معین شده تقدیر می‌شود و در آئین اختتامیه این رویداد علمی هم از برترین‌های حوزه‌های سخنرانی، پنل و پوستر تقدیر به عمل می‌آید.

هوش مصنوعی می‌تواند تا ۸۰ درصد کمک کننده جراح باشد

همچنین دکتر حسین شباهنگ، دبیر علمی کنگره جراحی خراسان هم در این مراسم، گفت: جامعه جراحان ایران شاخه خراسان در پائیز هر سال این کنگره را برگزار می‌کند و در کنار آن برنامه‌های فصلی را هم دارد.

وی افزود: این کنگره از سال ۱۳۹۱ آغاز شده و به جز ۲ سال کرونا در تمامی این سال‌ها برگزار شده و در این دوره نیز با موضوع تاثیرات هوش مصنوعی در جراحی برگزار شده است.

دبیر علمی کنگره جراحی خراسان با اشاره به اینکه هوش مصنوعی در تمامی عرصه‌ها از جمله حوزه جراحی در حال پیشرفت بوده و تاثیرگذاری‌های آن به‌خوبی دیده شده است، بیان کرد: تاثیرات هوش مصنوعی در حوزه سلامت در موضوعات و تخصص‌هایی همچون انفورماتیک، بیهوشی، سرطان و انواع جراحی‌ها دیده شده است.

دکتر شباهنگ خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که هوش مصنوعی تا ۸۰ درصد به جراح کمک کننده باشد و معتقدیم که نتایج استفاده از آن پیشرفت‌ در موضوع اومیکس و دیگر موارد پیش بینی کننده دیده شده است.

وی تاکید کرد: در موضوع هوش مصنوعی به مقوله پیشگیری هم توجه شده و نگاه‌ها تنها در حوزه تشخیص و درمان نبوده، چرا که معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و هرچه قدر که در این زمینه هزینه شود از تحمیل چندبرابری در حوزه‌های دارو و درمان جلوگیری می‌شود.

برپایی نمایشگاه تخصصی تجهیزات هوشمند و پیشرفته جراحی با تکیه بر محوریت هوش مصنوعی در جراحی

در جریان برگزاری کنگره جراحی خراسان نمایشگاه تجهیزات هوشمند و پیشرفته جراحی با تکیه بر محوریت هوش مصنوعی در جراحی در قالب ۱۰ غرفه و ارائه بیش از ۳۰ محصول برپا شده است.

در این غرفه‌های این نمایشگاه تخصصی محصولاتی همچون دستگاه لاپاراسکوپی، ابزارهای جراحی نظیر گرسپر، لنزهای جراحی، ژل‌های پوزیشن حین عمل جهت جلوگیری از زخم بستر بیمار، دستگاه اینبادی آنالایزر بدن و چکاب چربی، اندام، پروتئین و آب بدن و دستگاه آنجلا در حوزه‌های زنان مانند زیل تناسلی، خشکی، آتروفی و لبیا پلاسی، درمان منافذ باز پوست، سفیدکنندگی نواحی تیره پوست و جراحی عمومی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

همچنین از دیگر محصولات عرضه شده در این نمایشگاه تخصصی می‌توان به از دستگاه کلپسکوپ، تجهیزات پرمصرف در حوزه زنان و زایمان، آمنیودیسک، سونیکیت،  محصولات ضدچسبندگی در حوزه زنان و زایمان مانند سزارین و میومکتومی، شنت‌های مغزی، محصولات هموستاز و بندآورنده‌های خونریزی‌های داخلی، پیچ‌ها و پلاتین‌های مصرفی در حوزه‌های ارتوپدی و ستون فقرات و کرم و ژل آنتی اسکار جهت رفع جای بخیه و قسمت‌های فرورفته نام برد، نمایشگاه ۳ روزه‌ای که در آن به معرفی ظرفیت‌های جراحی در حوزه‌های ارتوپدی، چشم‌پزشکی، زنان، کودکان، زیبایی، دندان‌پزشکی، قلب و عروق و مغز و اعصاب هم پرداخته شده است.

کنگره جراحی خراسان با محوریت نقش هوش مصنوعی در جراحی از چهارشنبه تا جمعه، ۲۱ تا ۲۳ آذر ماه امسال و به همت گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جامعه جراحان ایران شاخه خراسان در هتل نوین پلاس مشهد برگزار می‌شود.

در این کنگره علمی و در کنار  ۷۰ سخنرانی علمی‌اش، ۱۰ پنل تخصصی با موضوعات جراحی به کمک هوش مصنوعی، جراحی رباتیک، کاربردهای هوش مصنوعی پیش بینی کننده در اومیکس، پزشکی بیمار محور و هوش مصنوعی، هوش مصنوعی توجیه پذیر، اینترنت اشیاء، جایگاه هوش مصنوعی در ارتقاء آموزش به جراحان و دستیاران رشته‌های پزشکی، آموزش‌های رور از طریق ماشین‌ها و ابزارهای نوین هوش مصنوعی، استخراج اطلاعات بسیار وسیع و نقش هوش مصنوعی در مدیریت فرآیندهای پیرامون جراحی برگزار می‌شود، ضمن اینکه ۳ سخنرانی تخصصی هم با موضوعات نقش بالقوه هوش مصنوعی در جراحی، نقش هوش مصنوعی در سیستم سلامت و بهداشت و آینده هوش مصنوعی در جراحی در طی ۳ روز برگزاری کنگره جراحی خراسان ارائه می‌شود، کنگره علمی‌ای که ۱۲ امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان در آن در نظر گرفته شده است.

283.jpg - 112.42 kB

284.jpg - 66.36 kB

 

 


اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق با حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور 500 متخصص از کشورهای ایران، آلمان و لهستان در جزیره کیش برگزار می‌شود.

دبیر علمی اولین همایش هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در قلب و عروق در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در حوزه هوش مصنوعی و کاربردهای مربوطه در موضوع سلامت به‌‎ویژه حوزه قلب و عروق احساس می‌شد و از آنجایی که فعالیت‌‎های پراکنده‌ای در واحدهای پزشکی و فنی‌ مهندسی این حوزه‌ها صورت گرفته بود، برای ایجاد یک انسجام و نیز همسو کردن این فعالیت‌های پراکنده و همچنین ایجاد انگیزه‌ها و همکاری‌های مختلف در حوزه قلب و عروق و هوش مصنوعی در موضوعات تشخیص، پیش بینی و درمان بیماری، برگزاری اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق در دستور کار قرار گرفت.

دکتر بهزاد علیزاده تصریح کرد: در همین رابطه باید اشاره کنیم بنیاد قلب کاسپین با توجه به رسالتی که همواره برای افزایش ارتقاء توانمندی‌های حوزه اساتید و شاغلان رشته قلب و عروق داشته و دارد تصمیم به برگزای اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق در جزیره کیش و با همکاری شرکت مهندسی پزشکی آنیران و حمایت و پشتیانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گرفته است، همایشی که روزهای پنجشنبه و جمعه، ششم و هفتم دی ماه امسال برگزار می‌شود.

دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق خاطرنشان کرد: گروه‌های هدف این رویداد بین‌المللی 2 روزه تمامی شاغلان حرف مختلف پزشکی در رشته قلب عروق، اعم از جراحی، داخلی، تصویربرداری و بیماری‌های کرونری، مادرزادی، ساختمانی و دریچه‌ای قلب و همچنین متخصصان حوزه فنی و مهندسی در رشته‌های مهندسی پزشکی، انفورماتیک، بیومکانیک، رباتیک و هوش مصنوعی هستند.

دکتر علیزاده حضور پررنگ اساتید و دانشجویان را از جمله ویژگی‌های بارز اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق بر شمرد و گفت: از جمله نکات مهم این رویداد بین‌المللی بخشی است که با عنوان پویش دانشجویی هوش مصنوعی، ایده‌ها و استارتاپ‌ها نام گرفته و دانشجویان حوزه‌های پزشکی و مهندسی در حضور متخصصان این 2 عرصه‌ ایده‌های خودشان را ارائه خواهند کرد.

وی افزود: مهمانان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق که حدود 500 نفر هستند متخصصان حوزه‌های ذکر شده از سراسر کشور و کشورهای آلمان و لهستان هستند که در این رویداد بین‌المللی 2 روزه حضور می‌یابند.

دبیر علمی اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق بیان کرد: در این کنگره بین‌المللی کارگاه‌های تخصصی ویژه‌ای دیده شده و در این کارگاه‌ها متخصصان پزشکی در کنار متخصصان فنی و مهندسی به ارائه، معرفی و بیان ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خودشان و همچنین آموزش‌های لازم در استفاده از هوش مصنوعی و نرم افزارهای حوزه سلامت می‌پردازند.

0401.jpg - 87.86 kB


کنگره هوش مصنوعی در جراحی با حضور اعضای هیات علمی، پزشکان و صاحب نظران  21 تا 23 آذر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی این کنگره در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در این کنگره بیش از 400 نفر از جراحان متخصص و همچنین متخصصین انفورماتیک پزشکی حضور خواهند داشت اظهار کرد: رشته های تخصصی ارتوپدی، اونکولوژی، اورولوژی، بیهوشی، انفورماتیک پزشکی، جراحی اطفال، جراحی پستان، جراحی پلاستیک، جراحی توراکس، جراحی زنان، جراحی سرطان، جراحی سوختگی و ترمیمی، جراحی عروق و اندوواسکولار، جراحی عمومی، جراحی قلب، جراحی کولورکتال، جراحی گوش، گلو وبینی، جراحی لاپاراسکوپی، جراحی مغز و اعصاب ، جراحی هپاتوبیلیاری و رادیوتراپی از جمله گروه های هدف در این کنگره محسوب می شوند.

دکتر سیدحسن طاووسی با اشاره به اینکه این کنگره با حضور تمام دست اندر کاران پزشکی برای آشنایی هر چه بیشتر با کاربرد هوش مصنوعی در جراحی برگزار می شود خاطر نشان کرد: هوش مصنوعی بیش از دو دهه در قسمت های مختلف از جمله علوم پزشکی، تشخیص پزشکی، جراحی رباتیک، پیگیری بیماران ، بررسی نتایج و تحقیقات پزشکی کاربرد پیدا کرده است.  

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی به کاربرد فرایند ادراک و شناخت توسط یک ماشین گفته می شود که درست مانند مغز انسان  عمل می کند، بیان کرد: هوش مصنوعی موجب رونق بیشتری در حوزه تحقیقات پزشکی، تشخیص و درمان بیماریها ، اعمال جراحی رباتیک شده و به پیگیری و بهبود نتایج درمان ها کمک شایان کرده است. 

دکتر طاووسی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی علاوه بر پیشرفت علوم نگرانی در خصوص جایگزینی برای انسان را ایجاد کرده است، گفت: هوش مصنوعی موجب دقت و سرعت عمل در کارهای مکرر و آزادی ذهن انسان برای ایده های جدید می شود.

0957.jpg - 298.76 kB

 


کنگره "هوش مصنوعی در درمان‌های قلبی" دی ماه امسال به منظور بررسی نقش کاربردهای هوش مصنوعی در روند تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی و ارتقای سلامت عمومی جامعه دی ماه امسال برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این کنگره به ریاست دکتر محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در محورهای هوش مصنوعی برای تشخیص، پیش‌آگهی و درمان بیماری های قلب و عروق،نقد و بررسی روند تحولات فناوری و چالش‌های پروژه‌های تحقیقاتی هوش مصنوعی در حوزه قلب و عروق،هوش مصنوعی در تحلیل سیگنال‌ها و تصاویر پزشکی در حوزه قلب و عروق،اینترنت اشیاء و حسگرهای پوشیدنی در نظارت و مداخله سلامت قلب و عروق و سامانه های خودمراقبتی هوشمند برای بیماران قلب و عروق طی روزهای ششم و هفتم دی‌ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود.

جراحان قلب و عروق، فوق متخصصین قلب و عروق، متخصصین قلب و عروق، فوق متخصصین بیهوشی قلب و عروق، فوق متخصصین مراقبت‌های ویژه، متخصصین بیهوشی، متخصصین رادیولوژی، متخصصین پزشکی هسته ای، متخصصین داخلی،متخصصین طب اورژانس، متخصصین پزشکی ورزشی، دستیاران تخصصی قلب و عروق، پرستاران (پرفیوژنیست‌ها، مراقبت‌های ویژه، بیهوشی، داخلی-جراحی)، مهندسین پزشکی (تمامی گرایش ها)،مهندسین انفورماتیک پزشکی، مهندسین کامپیوتر (گرایش نرم افزار، هوش مصنوعی و بیو انفورماتیک) و مهندسین برق (گرایش مخابرات، کنترل و الکترونیک) از گروه های هدف در این کنگره محسوب می شوند.

رئیس کنگره هوش مصنوعی در درمان‌های قلبی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این کنگره به منظور شناسایی پتانسیل‌های هوش مصنوعی و فناوری سلامت در تشخیص زود هنگام، پیش‌آگهی و درمان بیماری‌ها با تمرکز بر پردازش داده های سلامت، تصاویر و سیگنال‌ها،اثرگذاری فناوری‌های نوظهور همچون واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، اینترنت اشیاء و پزشکی از راه دور در بهبود دسترسی به مراقبت‌های قلب و عروق و ملاحظات اخلاقی و رویکردهای آینده در به‌کارگیری فناوری‌های سلامت و هوش مصنوعی در حوزه قلب و عروق برگزار می شود.

دکتر محمود شبستری خاطر نشان کرد: در این کنگره سخنرانی‌ها، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های عملی و نمایشگاه‌های مرتبط برگزار می‌شود که به بررسی رویدادهای جدید و نوآورانه در زمینه هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق می‌پردازد.

وی با بیان اینکه  این رویداد فرصت مناسبی را برای شناخت آخرین پیشرفت ها، ایده ها و تکنولوژی های نوظهور در حوزه پزشکی قلب و عروق با استفاده از هوش مصنوعی مهیا می‌کند  تصریح کرد: این کنگره به عنوان یک پل ارتباطی بین پزشکان متخصص، دانشمندان، محققان و صنعتگران فعال در این حوزه شناخته شده و هدف اصلی آن ترویج همکاری و تبادل دانش برای بهبود سلامت قلب و عروق جامعه است.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به اینجا مراجعه کنند.

0783.jpg - 172.67 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image