مهلت ارسال چیکده مقالات به نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال تا سی ام مهر ماه تمدید شد.
به گزارش وب دا، در راستای گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی_منطقه ای، اهمیت مسأله استفاده از حلال، آثار آن بر زندگی مادی؛معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی؛دینی آن، ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال و ... اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ماه سال جاری طی سه روز در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد.
معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش، اظهار داشت: این همایش طی سه روز از 22 لغایت 24 آذر ماه سال جاری با محورهای شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار خواهد شد.
وی در ادامه از برگزاری ده کارگاه تخصصی در حاشیه اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال خبر داد و بیان داشت: بر این اساس چهار کارگاه در حوزه شریعت و فرآورده های حلال، سه کارگاه در حوزه پژوهش و فناوری فرآورده های حلال، سه کارگاه در حوزه اقتصاد فرآورده های حلال در حاشیه این همایش برگزار مي شود.
دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، نوآوری در فرآورده های حلال؛ فعالیت های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را از جمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی همایش معرفی خواهند شد.
دکتر صابری ضمن اعلام تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات خاطر نشان کرد: نظر به استقبال پژوهشگران،مهلت ارسال چکیده مقالات اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال تا 30 مهر ماه سال جاری تمدید شده و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سايت همايش به نشاني http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir مراجعه نمایند.