در نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، چالش ها و فرصت های توسعه بازاریابی و برندیگ حلال در کشورهای آسیایی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ستاد خبری کنگره بین المللی فرآورده های حلال، عضو هیات علمی، دانشگاه تریلوگ اندونزی، ضمن قدردانی از برپایی این همایش، به پتانسیل های مسلمانان در رشد بازار محصولات حلال اشاره کرد و گفت: توجه به توسعه تولید محصولات حلال به طور حتم رشد اقتصادی را در کشورهای مسلمان به همراه خواهد داشت.

وی یکی از چالش ها در زمینه بازار محصولات حلال را تنوع زیاد در دنیای مسلمانان دانست و ادامه داد که مسلمانان به عنوان مصرف کننده نیازمند محصولات حلال هستند.

وی رشد جمعیت، رشد طبقه متوسط جامعه، جمعیت جوانان و دسترسی آسان به اطلاعات را محرک اصلی بازار عنوان نمود و به ایجاد فرصت برای مسلمانان برای تطبیق سبک زندگی با اصول شریعت به عنوان یکی از اهداف اصلی اشاره کرد.

دکتر ام بستامان، با اشاره به رابطه سازمان های ارائه کننده محصولات حلال با مشتریان هدف، اظهار داشت: که شرکت های برندینگ حلال بر اساس نیازها و خواسته های مسلمانان به خوبی خدمات ارائه داده و عمل می کنند.

این محقق حوزه بازاریابی و برندیگ حلال،  همچنین به تامین مالی، بانکداری و بازار سرمایه به عنوان لازمه های اقتصاد حلال و شرعی اشاره نمود.

وی با اشاره به اینکه روش های بازار یابی حلال نقش مهمی در افزایش استانداردهای جهانی ایفا می کند، بیان کرد که هسته بازاریابی حلال افزایش ارزش اساس عدالت می باشد.

 

احمد انزالدین بن موحد هاشم مدیر برنامه شرکت حلال از کشور مالزی نیز در این همایش با ارائه موضوع اکوسیستم جهانی صنعتی و تجاری محصولات حلال به ارائه سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: کشور مالزی از 20 سال پیش وارد عرصه تولید محصولات حلال شد و تلاش  نمود در این زمینه محدودیت ها و موانع را مرتفع کند.  

 

وی اظهار داشت: در حال حاضر هفت هزار شرکت مالزیایی استانداردهای حوزه حلال را رعایت می کنند و 90  درصد مسلمانان این کشور نیز از محصولات حلال استفاده می کنند. اما باید تو.جه داشت با وجود تمام تلاش ها مسلمانان مالزی هشت درصد از بازار محصولات حلال جهان را در دست دارند.

 

وی تاکید کرد: برای موفقیت باید به سه عامل دسترسی به بازار، بررسی چالش ها و نیازها و اکوسیستم کشور و جهان توجه داشت. 

 

گفتنی است: نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال، با حضور شخصیت های برجسته ای از جهان اسلام به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محورهای ویژگی و معیار غذای حلال و طیب،اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال،معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن،قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال،طهارت و نجاست در فرآورده های حلال و مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال طی روزهای ۲۲ و ۲۳ آذر ماه در برج سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image