رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :با اجرای کامل دولت الکترونیک در حوزه سلامت و پذیرش بیمار بر این اساس بین یک تا دو میلیارد تومان صرفه جویی در دانشگاه اتفاق افتاده است.
به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در دومین کنفرانس تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که درتالار ابن سینا مشهد برگزار شد اظهار داشت: برای رسیدن به پیشرفت در هر ملتی دو فاکتور امنیت و ا قتصاد دارای اهمیت است.
وی با بیان اینکه امنیت شیرازه و بستر اصلی یک کشور است گفت: در کنار امنیت رشد اقتصادی و ایجاد زیر ساخت های عمرانی، پژوهشی، آموزشی و فکری نیز در این مسیر بسیار تاثیر گذار است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، استکبار جهانی و برخی دشمنان در داخل کشور از طریق ایجاد جنگ هشت ساله بر علیه ایران، ترور و تحریم ها تلاش کردند تا زیر ساخت های اقتصادی کشور را از بین برده و اجازه ندهند ایران اسلامی به پیشرفت دست پیدا کند.
دکتر دارابی با تاکید بر اینکه مشکلات 39 ساله گذشته در کشور، مردم ایران را با اقتصاد مقاومتی همراه کرده است بیان داشت: ملت ایران بر اساس آموزه های دینی هرگز به سمت بیگانگان و ظالمان مرتجع در منطقه دست دراز نمی کند و از این جهت موفق شده است در حوزه های مختلف بخصوص سلامت پیشرفت های بسیار خوبی را به دست آورد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 92 تا کنون به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه اقتصاد مقاومتی به موفقیت هایی دست پیدا کرده است گفت: درحوزه آموزش با بازنشسته کردن اساتید توانا که مراحل علمی خود را طی کرده بودند موفق به استخدام هیات علمی جوان و پرانرژی در راستای پویا تر کردن این سیستم نموده ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در حوزه بین المللی سازی نیز با مجوز وزارت بهداشت با افزایش 30 درصدی ظرفیت رشته های دانشگاه به پذیرش دانشجوی خارجی پرداختیم که علاوه بر افزایش درآمدها بر اعتبار بین المللی دانشگاه نیز می افزاید.
دکتر دارابی بر اجرای پژوهش های ماموریت محور تاکید کرد و گفت: بر اساس نگاه اقتصاد مقاومتی تاکید ما بر حوزه پژوهش بر ایجاد شرکت های دانش بنیان متمرکز بوده است و بر این جهت ارتقاء دانشگاه های نسل سوم را دنبال می کنیم.
وی در حوزه بهداشت سیستم ارجاع را پاشنه آشیل حوزه سلامت دانست و خاطر نشان کرد: در حوزه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر موفق به ارائه خدمات مطلوبی شده ایم که امیدواریم با واقعی کردن سیستم ارجاع و از بین بردن رابطه مالی میان بیمار و پزشک بتوانیم از هزینه های رو به تزاید درمان بکاهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: خدمات حوزه سلامت به طور غیر مستقیم در اقتصاد مقاومتی با احداث و راه اندازی پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، خانه های بهداشت و غیره انجام شد که این روند تا پایان سال ادامه دارد.
دکتر دارابی ضمن هشدار نسبت به استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر استاندارد متذکر شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مبارزه در مسیر قاچاق این گونه لوزام به دنبال حفظ سلامت مردم می باشد و اگر این مهم اتفاق بیفتد و مردم کمتر از این گونه لوازم استفاده کنند به اقتصاد خانواده و کشور کمک خواهیم کرد.
وی پرونده الکترونیک سلامت را یکی از توسعه های نرم افزاری مهم دانشگاه برشمرد و گفت: پروژه هایی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول چهار سال قبل به بهره برداری رسانده است به لحاظ زیبایی، استحکام و هزینه قابل مقایسه با پروژه های دیگر در سطح کشور نیست و ما اعتقاد داریم اگر اجرای پروژه های عمرانی به دانشگاه ها واگذار شود بیش از 40 درصد در هزینه ها صرفه جویی می شود.