به گزارش وب دا ،محسن شاهپری افزود: بینایی سنج ها می توانند برای برطرف كردن اختلالات چشمی با استفاده از تمرینات خاص و شیوه های درمانی جدید اقدام كنند.

وی اظهار داشت: تحقیقات انجام شده نشان می دهد كه همكاری بینایی سنج ها با چشم پزشكان در درمان بیماریها و اختلالات چشمی كه نیاز به جراحی دارند، نتایج بسیار مطلوبی را به همراه دارد.

شاهپری خاطر نشان كرد: اصلاح عیوب انكساری به وسیله تجویز، ارائه و ساخت عینك های طبی و استفاده از لنزهای تماسی یكی از وظایفی است كه توسط وزارت بهداشت تعیین و به بینایی سنج ها ابلاغ شده است.

وی با بیان اینكه بینایی سنج ها ساخت عینك طبی را با فرآیندهای علمی خاص انجام می دهند افزود: اگر این مرحله طبق استانداردهای لازم انجام نشود، اختلالات بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

عضو انجمن اپتومتری (بینایی سنجی) خراسان رضوی با اشاره به اینکه دوازدهمين کنگره اپتومتري خراسان بيستم تا بيست و دوم ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود  اظهار داشت : با توجه به اهميت تشخيص و درمان مشکلات چشمي در کودکان، اين کنگره با محوريت کودکان و با هدف ارتقاي سطح علمي متخصصان مربوطه و آشنايي با جديدترين يافته‌هاي تشخيص و درمان اختلالات چشمي کودکان و همچنين آشنايي عموم مردم با ضرورت بررسي‌هاي لازم براي کودکان برگزار مي‌شود.

وی برگزاری چهار پنل و دو کارگاه از دیگر بخشهای این کنگره به شمار می رود

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image