به گزارش وب دا ، رئیس دانشکده بهداشت در حاشیه این همایش اظهار داشت: در سال جاری برگزاری برنامه های با محوریت معرفت دینی و سلامت معنوی بر عهده این دانشکده گذاشته شده و این همایش نیز به همین منظور برگزار شده است.

وی برگزاری نمایشگاه توانمندی های آموزشی دانشکده ، قدردانی از استادان وفعالان آموزشی و برگزاری کارگاههای روزانه سه الی چهار کارگاه و ژورنال کتاب را از دیگر برنامه های هفته آموزش در این دانشکده برشمرد .

دکتر تقی پور  با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی از سال 1979 سلامت معنوی را به دیگر ابعاد سلامتی ( جسمی ، روحی و اجتماعی ) افزوده است خاطر نشان کرد: سلامت معنوی با دیگر ابعاد سلامتی رابطه ای مستقیم داشته و همانند چتری می تواند دیگر سلامتی جسمی ، روحی و اجتماعی انسان را پوشش دهد.

وی با اشاره به اینکه سلامت معنوی بر باورها ، نگرش ها،ارزشها و رفتارهای فرد تاثیر جدی و عمیق دارد اظهار داشت : بر اساس تحقیقات انجام شده در مرکز تحقیقات سلامت معنوی آمریکا معاشرت منظم دینی منجر به حمایتهایی می شود که آثار استرس و تنهایی را مرتفع کرده و سلامتی را ارتقاء می دهد ، همچنین شرکت در عبادات و نماز از طریق ایجا عواطف مثبت برای سلامتی مفید است .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image