رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش موثر رسانه های گروهی در گسترش آگاهی جامعه اظهار داشت: ریشه تمامی تحولات در جامعه آگاهی مردم است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست با مسئولان روزنامه خراسان با بیان اینکه رشد آگاهی مردم موجب تحول در جامعه می شود و پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) نمود عینی این موضوع است اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به گسترش و رشد فناوری های اطلاعاتی و توسعه فضای مجازی و در پی آن امکان افزایش اخبار و اطلاعات کذب و نادرست، نقش رسانه های گروهی در اطلاع رسانی صحیح و به موقع بسیار مهم و تاثیر گذار است.

وی با بیان اینکه رسانه های گروهی باید در راستای منافع مردم حرکت کنند خاطر نشان کرد: روزنامه خراسان یکی از رسانه های مکتوب در کشور است که در تمامی برهه های زمانی در ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اطلاع رسانی در مسیر و برای مردم حرکت نموده است و استقبال مردم از این روزنامه در سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی نشان دهنده موفقیت این روزنامه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اطلاع رسانی منطقی و منصفانه را از مهمترین عناصری برشمرد که باید رسانه های گروهی نسبت به آن دقت نظر داشته باشند.

دکتر محمد رضا دارابی با بیان اینکه رسانه های گروهی به ویژه در حوزه اجتماعی شدن سلامت می توانند بسیار موثر و تاثیر گذار باشند تصریح کرد: سلامت تنها یک مسئله درون سازمانی نیست و تمامی سازمان ها و ارگان های موثر در سلامت باید در این حوزه وارد شوند تا بتوانیم سلامت جامعه را ارتقاء دهیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه های علوم پزشکی می توانند در حوزه پیشگیری، درمان و آموزش وارد شوند اما در بعد سلامت اجتماعی باید دیگر سازمان ها نیز وارد شوند خاطر نشان کرد: در حال حاضر استرس، افسردگی، آلودگی های زیست محیطی و ترافیک از مولفه های تاثیر گذار در سلامت است که برای بهبود و کنترل آن باید تمامی سازمان ها مشارکت داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: رسانه های گروهی در برخی از مواقع با انتشار اخبار پراسترس موجب انتقال تنش و نگرانی در میان مردم می شوند که این امر می تواند به سلامت مردم آسیب وارد کند.

دکتر دارابی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از مداخله گران با عناوینی همچون طب اسلام، طب تزکیه، طب الرضا و ... در حوزه سلامت وارد شده اند که این امر موجب شده است که به سلامت جامعه آسیب وارد کند تصریح کرد: بر اساس اعلام برخی از علما  از جمله آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد و آیت الله مکارم، بر اساس مستندات چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد و تنها توصیه هایی در این مسئله شده است که نمی توان تنها به آن استناد کرد و در حوزه سلامت مردم وارد شد.

وی تصریح کرد:  در حال حاضر موضوع طب اسلامی به صورت یک موج در جامعه ایجاد شده است که سلامت مردم را تهدید می کند و رسانه های گروهی باید در این حوزه وارد شوند و نسبت به فرهنگ سازی و مراجعه مردم به مراکز مجاز و تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی اقدام کنند.  

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت دانشکده طب ایرانی و مکمل در مشهد و در حال آموزش بودن 57 دانشجوی دوره تخصصی خاطر نشان کرد: در حال حاضر سلامت کده ها و کلینیک های ویژه زیر نظر اساتید این دانشکده در مشهد راه اندازی شده است و مردم می توانند از خدمات این مراکز استفاده کنند.

014

016

017

012

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image