سمپوزیوم بین المللی تنش و اضطراب با حضور اساتید داخل و خارج از کشور از امروز (30 بهمن) به مدت یک هفته در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش وب دا، این سمپوزیوم در محورهای شبکه های اجتماعی و استرس،شبکه های اجتماعی و اضطراب، شبکه های اجتماعی و رفتارها، شبکه های اجتماعی و خشونت، شبکه های اجتماعی و کودکان، شبکه های اجتماعی و اخبار دروغین، شبکه های اجتماعی و راستی آزمایی، شبکه های اجتماعی، حریم شخصی و مسئولیت شخصی و شبکه های اجتماعی و اخلاق در حال برگزاری است.
عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب و دبیر سمپوزیوم بین المللی تنش و اضطراب با بیان این مطلب که تنش و اضطراب، نقش بسزایی در افزایش بار بیماری ها دارد اظهار کرد: یکی از اهداف و برنامه های این سمپوزیوم، بررسی راهکارهای علمی کاهش تنش و اضطراب و اطلاع رسانی به مردم برای کاهش اضطراب است.
دکتر فرزانه وفایی خاطر نشان کرد: اگر چه فضای مجازی در بسیاری از موارد در حیطه اگاهی بخشی به مردم در راستای برنامه های اجتماعی مفیداست ولی ممکن است استفاده نادرست از فضای مجازی منجر به افزایش تنش منجر شود و اضطراب و آسیب زا باشد.
وی تصریح کرد: بدین منظور، در نمایشگاه فضای مجازی که در حاشیه سمپوزیوم برگزار خواهد شد، راهکارهای استفاده صحیح از فضای مجازی و موضوعاتی از قبیل شبکه های اجتماعی و استرس، شبکه های اجتماعی و اضطراب، شبکه های اجتماعی و رفتارها، شبکه های اجتماعی و خشونت، شبکه های اجتماعی و کودکان، شبکه های اجتماعی و اخبار دروغین، شبکه های اجتماعی و راستی آزمایی، شبکه های اجتماعی، حریم شخصی و مسئولیت شخصی، شبکه های اجتماعی و اخلاق آموزش داده خواهد شد.
لازم به ذکر است: اساتید ، دانشجویان وتمامی علاقه مندان برای استفاده از برنامه های سمپوزیوم تنش و اضطراب می توانند با مراجعه به (اینجا) از برنامه های علمی آن بهره مند شوند.