رییس بیمارستان قائم(عج)از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تلاش جهت به بهره برداری رساندن اورژانس متمرکز بیمارستان قائم(عج) تا انتهای سال جاری خبر داد و گفت: این پروژه در 17 هزار مترمربع و 100 تخت بستری در حال ساخت است.
دکتر مصطفی داستانی در گفتوگو با وب دا؛ ضمن تشکر از تمامی تلاش گران در این عرصه، بیان داشت: این کار با نظر و هم دلی جمعی در حال انجام است و با این روند تا انتهای سال، مجموعه اورژانس متمرکز بیمارستان قائم (عج) با 100 تخت بستری به بهره برداری کامل میرسد.
وی تاکید کرد: با ساخت اورژانس متمرکز، بیماری که وارد بیمارستان میشود به فاصله چند قدم از بیمارستان وارد فضای اورژانس میشود. در اورژانس تمام اموری که در یک سیستم اورژانس برای بیمار باید صورت بگیرد؛ برای وی انجام و بعد از پایدار شدن شرایط بیمار، وی به بخش درمانی اصلی بیمارستان منتقل میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در دو سال قبل ساخت اورژانس متمرکز جزء اولین طرحهای بیمارستان بود؛ که در این فضا تلاش شد اورژانسها را در یکی از بخشهای بیمارستان که قبلا به عنوان اورژانس قلب بود متمرکز و به توفیقات بسیاری در این راستا دست پیدا کردیم.
دکتر داستانی نظم و آرامش کنونی در بیمارستان قائم (عج) را نتیجه به نظم کشیدن اورژانس بیمارستان در دو سال قبل دانست و بیان داشت: با تخصیص فضای جدید که کاملا برنامه ریزی شده و از پیش تعیین شده برای اورژانس بوده است؛ امید داریم بیمارانی که در شرایط نامناسب روحی و جسمی به بیمارستان مراجعه میکنند در کوتاهترین زمان مورد تکریم و درمان قرار بگیرند.
رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) در خصوص تجهیزات و امکانات بیمارستان قائم(عج)، گفت: من اعتقاد دارم بیمارستان قائم (عج) گنجینهای در قلب مشهد است که خدماتی را از جنس و طیفهای مختلف درمانی، آموزشی و پژوهشی را در کنار یکدیگر به مردم ارائه میدهد.
وی ادامه داد: بیمارستان قائم (عج) در هر روز به صورت متوسط 250 بیمار را بستری، 10 هزار نفر مراجعه کننده و هزار و 500 بیمار جهت دریافت خدمات درمانگاه سرپایی را پوشش میدهد.
این فوق تخصص قلب ابراز داشت: در کنار این تعداد روزانه هزار نفر برای استفاده از خدمات تصویربرداری و آزمایشگاهی در این مرکز حضور بهم میرسانند که در نهایت باید این حجم از مراجعه کننده را در کنار هزار و 200 بیمار بستری که در حال حاضر در بیمارستان مستقر میباشند قرار داد.
رئیس بیمارستان قائم(عج) به پتانسیل آموزشی این مرکز درمانی اشاره کرد و اظهار داشت: نکته قابل توجه این است که در کنار رفع نیاز این حجم از مراجعه کننده، این مرکز درمانی سالانه 30 فوق تخصص و 300 دانشجوی متخصص را به جامعه ایران تقدیم میکند و سالیانه هزار نفر دوره های تحصیلات تکمیلی خود را در رشتههای مختلف در بیمارستان قائم (عج) میگذرانند.
وی تولید مقالات علمی معتبر در این مرکز درمانی را حاصل تلاش اساتید، متخصصان، رزیدنتها، فلوشیپها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعال در بیمارستان قائم (عج) دانست و بیان داشت: در حقیقت بیمارستان قائم (عج) یک موسسه چندکاره و چند منظوره است که به صورت هماهنگ تمامی این فعالیتها را در کنار یکدیگر بدون وارد شدن خدشه به قسمت دیگر ارائه میدهد.
دکتر داستانی ایجاد اورژانس مرکزی را یکی از بزرگترین اقدمات در بیمارستان قائم (عج) دانست و ابراز داشت: به کمک معاونت توسعه، نظر خوب ریاست دانشگاه و وزیر بهداشت پروژه اورژانس متمرکز بیمارستان قائم (عج) با 17 هزار مترمربع مساحت در کنار خیابان کوهسنگی؛ که سالیان سال نیمه تمام مانده بود با سرعت بالا در حال ساخت است.