مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) اظهار داشات : تا انتهای پروژه هتلینگ این مرکز باید 13 بخش از بیمارستان طراحی و بازسازی شود؛ که در صورت وجود اعتبارات لازم و انجام هماهنگی های لازم جهت خالی شدن بخش های مورد نظر این بازسازی تا پایان امسال انجام می شود.
دکتر علیرضا جوان در گفتوگو با وب دا؛ با تاکید بر اهمیت هتلینگ بیمارستان قائم (عج) گفت: هتلینگ بیمارستان قائم(عج) از سال 95 اغاز شده است و در تلاش هستیم تا شش بال این بیمارستان را تا پایان سال 97 طراحی و بازسازی کامل کنیم.
وی اضافه کرد: با توجه به فرسودگی بیمارستان که قدمتی بالغ بر 50 سال دارد؛ بازسازی اساسی تاسیسات بیمارستان از سوی معاونت توسعه در دستور کار قرار گرفت؛ که بر این اساس تاسیسات زیربنایی بیمارستان طراحی و به صورت 100 درصد عملیات بازسازی آن آغاز شد.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) بیان داشت: در ادامه ظرفیت چیلرهای بیمارستان در بحث سرمایشی که حدود 300 تن به صورت عملکردی بود با افزوده شدن سه چیلر 700 تنی به دو هزار و 400 تن افزایش پیدا کرد و تمام بخش های بیمارستان قائم(عج) را تحت پوشش قرار داده است.
دکتر جوان افزود: مدیریت هتلینگ بیمارستان قائم(عج) موفق شده است تا لوله های فاضلاب، آب سرد و گرم و گازهای طبی بیمارستان را کاملا تعویض کرده و 80 درصد از تابلو برق های بیمارستان را نیز که با هر گونه تغییراتی قطع و حتی آتش می گرفت با بهترین متریال موجود بازسازی کند.
وی بازسازی و طراحی بخش های بیمارستان را بر اساس استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت دانست و گفت: در این راستا با توجه به فرسودگی بیمارستان، امکان نگهداشت تاسیسات در داخل بخش های بیمارستان وجود نداشت و تمام تجهیزات و دیوارها جمع آوری و بازسازی به صورت 100 درصدی انجام شده است.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) تصریح کرد: طرح ارتقاء هتلینگ بیمارستان قائم(عج) در مساحت حدود ۳۸ هزار متر مربع (فضای بخش ها) برنامه ریزی شده است؛ که تا کنون حدود 60 درصد از کل فضای بخش های بیمارستان بازسازی شده است.
دکتر جوان موتورخانه بیمارستان قائم (عج) را دارای بزرگترین سیستم موتورخانه ای بیمارستانی در کشور دانست و ابراز داشت: در تابستان سال جاری موتور خانه بیمارستان قائم (عج) مورد بهره برداری قرار گرفت و کلیه بخش های بازسازی شده و نشده بیمارستان به سیستم سرمایشی متصل و مشکلی در سرما در تابستان مشاهده نخواهد شد.
وی به اورژانس مرکزی بیمارستان اشاره کرد و افزود: بیمارستان قائم (عج) تا قبل از این فاقد اورژانس مرکزی بود که بر این اساس از فضای 300 متری موجود در طبقه همکف استفاده و اورژانس مرکزی در فضایی بالغ بر هزار و 200 متر طراحی و راه اندازی شده است.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) ادامه داد: در طراحی و ساخت اورژانس مرکزی بیمارستان تلاش شده تا مشکلات قبلی اورژانس ها وجود نداشته باشد و در طرح توسعه ای؛ اورژانس اعصاب بیمارستان در طبقه همکف به اورژانس مرکزی افزوده و علاوه بر گسترش تعداد تخت های اورژانس مرکزی از 20 به 100 عدد، مساحت اورژانس نیز به دو هزار مترمربع افزایش داده می شود.
دکتر جوان به افزایش تعداد تخت های بیمارستان قائم (عج) اشاره کرد و بیان داشت: در ادامه هتلینگ بیمارستان قائم (عج) 220 تخت به تعداد تخت های بیمارستان افزوده و در حال حاضر این بیمارستان دارای هزار و 100 تخت درمانی می باشد؛ که با وجود بازسازی بخش های درمانی هیچ بیمار پذیرش شده در راهروها حضور ندارد.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) تصریح کرد: عملیات بازسازی اتاق های عمل بیمارستان با استفاده از جدیدترین مصالح و روش های موجود انجام می شود و در تلاش جهت ساخت اتاق عملی مدولار (اتاق های شیشه ای آنتی باکتریال) در بیمارستان قائم(عج) هستیم که در نتیجه مساحت اتاق های عمل به دو برابر افزایش پیدا خواهد کرد و مشکلی که برای کمبود اتاق عمل وجود دارد بر طرف می شود.
دکتر جوان داشت: واحدهای حسابداری، ترخیص، بانک و بیمه که در بخش های مختلف بیمارستان قرار داشت نیز تجمیع و در محوطه مرکزی بیمارستان قرار گرفته است؛ تا مراجعین دسترسی راحت و به تقاضاهای خود داشته باشند.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) ابراز داشت: بال B بیمارستان قائم (عج) که شامل اورژانس اعصاب، بخش داخلی سه، بخش اطفال، جراحی مغز و اعصاب، طبقه منهای دو،CCU، و شیمی درمانی می شود؛ تا پایان سال تحویل داده خواهد شد که مساحت کل بازسازی حدود 18 هزار متر مربع می باشد..
دکتر جوان تاکید کرد: تا انتهای پروژه هتلینگ بیمارستان قائم (عج) باید 13 بخش از بیمارستان طراحی و بازسازی شود؛ که در صورت وجود اعتبارات لازم و انجام هماهنگی های لازم جهت خالی شدن بخش های مورد نظر این بازسازی تا پایان سال 97 انجام می شود.
وی هزینه مورد نیاز جهت تکمیل هتلینگ بیمارستان قائم را 18 میلیارد تومان عنوان و خاطر نشان کرد: در طراحی، بازسازی و انجام هتلینگ بیمارستان قائم (عج) تاسیسات به صورت جدی بازسازی شده است و با این روند بیمارستان تا 35 سال آینده دچار مشکل تاسیساتی نخواهد شد.
مدیر پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) ادامه داد: رنگ بندی بخش های بیمارستان نیز جهت تقویت روحیه بیماران و همراه وی انجام شده است و در استفاده از لوله های آب سرد و گرم جهت جلوگیری از هدر رفت انرژی، بهترین عایق های به کار برده شده است.
دکتر جوان افزود: استفاده از این عایق ها هدر رفت انرژی را به حدود پنج درصد می رساند در حالی که برخی لوله های استفاده شده قبلی در بیمارستان حدود 50 درصد هدر رفت انرژی داشته است.