مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پژوهشگاه در حال ساخت این دانشگاه به لحاظ امکانات و تجهیزات بینظیر بوده و مشابهی در سطح کشور ندارد، پژوهشگاهی که میتواند به الگویی موفق در حوزه پژوهش برای کل کشور تبدیل شود.
مهندس علی رحیمی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: مرحله فیزیکی فاز نخست پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت کامل اتمام یافته و هماکنون در مرحله تجهیز قرار دارد و در آیندهای نزدیک این پژوهشگاه با حضور مسئولان به بهرهبرداری میرسد.
وی تصریح کرد: فاز دوم این پژوهشگاه نیز بین 8 ماه تا 12 ماه آینده و در صورت تأمین اعتبار 60 میلیارد تومانی آماده بهرهبرداری خواهد بود، برای ساخت این پژوهشگاه بزرگ و پیشرفته که طبق استانداردهای بینالمللی ساخته شده 120 میلیارد تومان اعتبارعمرانی پیش بینی شده که 60 میلیارد تومان آن در فاز اول هزینه شده و همین میزان هم برای فاز دوم و اتمام کل پروژه نیاز است.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مشابه پژوهشگاه این دانشگاه را در هیچ کجای کشور نداریم، خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مشهد دومین پژوهشگاه کشور پس از تهران بوده، اما به لحاظ امکانات و تجهیزات بی نظیر است و مشابهی در سطح کشور ندارد، ما پیش از این مرکز منحصر به فردی را در حوزه درمان با افتتاح بیمارستان هوشمند ولایت داشتیم و اکنون در حوزه پژوهش پژوهشگاهی را آماده بهرهبرداری کردهایم که مشابه آن در کشور وجود ندارد.
مهندس رحیمی تأکید کرد: پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فضایی به مساحت بیش از 15 هزار مترمربع ساخته شده است که فاز اول پژوهشگاه در فضایی به مساحت 7 هزار و 352 متر مربع آماده بهرهبرداری است و این فضا شامل موتورخانه، اتاق دیزل و برق، فضاهای عمومی اداری و خدماتی، اتاق كنفرانس، كلاس و آزمايشگاه و اتاق اساتيد، سالن مطالعه، رييس بخش و اتاق جلسات و اتاقهای خاص، رياست يونسكو، فضاهای اداري و اتاق هوا ساز بوده است.
وی بیان کرد: ما معتقدیم که پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد میتواند به الگویی موفق در حوزه پژوهش برای کل کشور تبدیل شود، همانند بیمارستان ولایت که به الگویی موفق در حوزه درمان تبدیل شد.