سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خواستار حمایت ویژه مسئولان در موضوع پیشگیری و درمان سرطان و اجرای طرحها و تأمین تجهیزات مرتبط با این حوزه بسیار مهم هستیم.
به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری در نشست با معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروژههای آموزشی، پژوهشی، درمانی، اقامتی زیادی در شهر مشهد و دیگر شهرهای حوزه تحت پوشش این دانشگاه را دارد که برخی از آنها به اتمام رسیده و برخی دیگر در حال اجراست.
وی تصریح کرد: یکی از طرحهای شاخص ما در بیمارستان امام رضا(ع) بوده که در موضوع ارائه خدمات تخصصی درمانی انواع سرطانها از جمله سرطان پستان و دیگر سرطانهای حوزه زنان بوده است و با اتمام این پروژه کمک بزرگی به این گروه از بیماران خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما در حوزههایی همچون سرطان، ترموتراپی، قلب و عروق، مغز و اعصاب و غیره اقدامات بسیارخوبی را در طول سالهای اخیر رقم زدهایم، خاطرنشان کرد: ما در کنار خودمان حامیان بسیار خوبی از جمله آستان قدس رضوی را داریم که در بسیاری از پروژههای درمانی حوزه سلامت یاریگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودهاند در یک نمونه این حمایتها میتوان به حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی این آستان مقدس در جهت تهیه، نصب و راهاندازی دستگاه ترموتراپی بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد.
دکتر شبستری تأکید کرد: ما از مسئولان خواستهایم که حمایت لازم را در حوزههای بهداشتی، درمانی، پژوهشی، دارویی و فرهنگی و دانشجویی داشته باشند تا بتوانیم بهخوبی در تمامی این حوزهها پاسخگوی مردم، دانشجویان، متخصصان، جراحان، پژوهشگران و دیگر گروههای هدف باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: ما پروژههای زیادی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا داریم و در تلاش هستیم تا این پروژهها در زمانها و مناسبتهای پیش بینی شده از جمله ایام الله دهه مبارک فجر به بهرهبرداری برسد.
دولت سیزدهم نگاه ویژهای به طرحهای سلامتمحور دارد
همچنین مهندس حسن حسینی، معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور هم در این نشست، گفت: ما در دولت سیزدهم نگاه ویژهای به طرحهای سلامتمحور داریم و نمونه بارز آن تخصیص مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای پروژههای بهداشتی بوده و با توجه به اینکه همواره پیشگیری را بهتر از درمان میدانیم نگاهی ویژهتر در حوزه بهداشت داشتیم.
وی افزود: برنامه دیگر ما در خراسان رضوی راهاندازی بیمارستانهای ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد و مرکز درمانی گلبهار بوده تا مردم مناطق حاشیه شهر مشهد و همچنین مردم شهر گلبهار در همان محل سکونتشان درمان شوند و نیازی به حضور در بیمارستانهای دیگر نداشته باشند.
معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور تأکید کرد: ما برای توسعه بیمارستانها و خدمات بیمارستانی پیشنهاد استفاده از ظرفیت کمیسیون ماده ۲۳ و همچنین مولدسازیها و تهاترها را به تمامی نقاط کشور از جمله مشهد دادهایم تا بتوانیم پروژههای بیمارستانی را بهخوبی اجرا نماییم و طبق جدول زمانبندی شده به اتمام برسانیم.
مهندس حسینی با بیان اینکه رفع نیازهای حوزه سلامت در تمامی موضوعات از جمله موضوع سرطان نیازمند پیگیری جدی مسئولان استانی در سفرهای استانی هیأت دولت بوده و هست، خاطرنشان کرد: ما برای رفع مشکلات حوزه سرطان در مشهد از مسئولان استانی خراسان رضوی میخواهیم که این موضوع را در قالب برنامههای مصوب سفر استانی رئیس جمهور پیگیری کنند تا پروژه ۴ طبقه بیمارستان امام رضا(ع) در این حوزه بهخوبی اجرا شود.
تمامی امکانات و تجهیزات باید متناسب با افزایش ظرفیت دانشجویان باشد
در این نشست دکتر علی تقیپور، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: ما معتقدیم به هر میزان که ظرفیت دانشجو افزایش مییابد باید افزایش امکانات و تجهیزات مورد نیاز در تمامی حوزهها را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین نیازها در حوزه دانشجویی بحث خوابگاه متأهلان بوده که پروژه آن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است و برای اتمام آن در موعد مقرر خواستار حمایت مسئولان هستیم.
مشهد از ظرفیت بسیارخوبی در حوزه درمان برخوردار است
در ادامه این نشست دکتر محمد دهقانیفیروزآبادی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: ما از ظرفیت بسیارخوبی در حوزه درمان برخوردار هستیم و در مشهد بیمارانی از نقاط مختلف کشور و حتی خارج از کشور درمان میشوند.
وی تأکید کرد: یکی از بزرگترین ظرفیتهای ما، در حوزه گردشگری سلامت بوده و بیمارستانهای دارای مجوز IPD متناسب با استانداردهای روز دنیا بهترین خدمات را با کمترین قیمت ارائه میدهند و همین موضوع موجب شده تا شهر مشهد انتخاب نخست بیماران غیرایرانی برای درمان بیماریشان باشد.