قائم مقام ريیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی مشهد در حوزه مشارکتهای اجتماعی گفت: عمده خدمات درمانی و بهداشتی در مشهد مبتنی بر وقف و فعالیتهای خیرین است.
به گزارش وب دا، دکتر غلامحسین خدایی یکشنبه شب در نشست هم اندیشی و اطلاع رسانی با موضوع وقف در حوزه بهداشت و درمان افزود: مشهد به برکت وجود حرم منور حضرت رضا(ع) بیشترین مراکز درمانی و خیریه سلامت را در کشور دارد و 33 درمانگاه و بیمارستان در این شهر از محل موقوفات و کمکهای خیرین اداره می شوند.
وی ادامه داد: همچنین در مشهد 50 سازمان مردم نهاد(سمن) غیردولتی، غیرانتفاعی و مردمی در زمینه های مختلف حوزه سلامت فعالیت دارند که خدمات گسترده ای ارائه می دهند. به عنوان مثال تنها یک سمن در زمینه بیماران سرطانی یک هزار و 200 کودک مبتلا به سرطان را زیر پوشش قرار داده و از محل جمع آوری کمکهای خیرین سالانه 20 میلیارد ریال برای درمان این بیماران هزینه می کند.
قائم مقام ريیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مشارکتهای اجتماعی گفت: در 9 بیمارستان مشهد شورای جذب مشارکتهای مردمی راه اندازی شده و خیرین با حضور در این شورا در زمینه آموزش، درمان بیماران، ساخت پروژه های عمرانی و خرید تجهیزات بیمارستانی یاری می دهند.
وی افزود: پارسال خیرین از طریق شورای مشارکتهای مردمی در بیمارستانهای مشهد 850 میلیارد ریال به بخشهای مختلف درمانی، عمرانی، تجهیزاتی کمک مالی کردند.
دکتر خدایی ادامه داد: در حال حاضر، بزرگترین بیمارستان سرطان خاورمیانه در منطقه قاسم آباد مشهد با اعتبار هزار و 100 میلیارد ریال از سوی خیرین در حال ساخت است که در آینده نزدیک این مرکز به ماندگارترین خدمت خیرین مشهد در حوزه سلامت تبدیل می شود.