روز جهانی غذا هر سال در 16 اکتبر مقارن با 24 مهر برای گرامیداشت روزی که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 1945 تأسیس شد، برگزار می شود. تمرکز اصلی این روز مقابله با گرسنگی جهانی و تلاش برای ریشه کن کردن گرسنگی در سراسر جهان است.

به مناسبت روز جهانی غذا هر سال موضوع متفاوتی به عنوان شعار برای تمرکز بر مناطقی که نیاز به اقدام و ارائه یک هدف مشترک دارند، در نظر گرفته می شود  موضوع امسال «غذا برای همه ، هیچ کس نباید فراموش شود» است.  غذا یکی از ضروریترین نیازهای روزمره است . که متاسفانه به طور برابر در جوامع قابل دسترس نیست. روز جهانی غذا در کنار توجه به تولید و ارائه غذا با کیفیت به موضوع تقسیم عادلانه آن در جهان نیز می‌پردازد.

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت  ثامن در گفتگو با وب دا اظهار کرد: روز جهانی غذا به شهروندان یادآوری می‌کند باید با حمایت از تولیدکنندگان محلی، استفاده عاقلانه‌تر از منابع زمین، پیروی از رژیم‌های غذایی مغذی و متنوع، و تغییر اقدامات روزمره با هدف کاهش ضایعات و اتخاذ سبک زندگی پایدارتر، طرز فکر جدیدی اتخاذ کنند.

در گرامیداشت این روز مراسم صبحانه سالم با مشارکت پرسنل مرکز بهداشت ثامن به منظور  ترویج تغذیه سالم، معرفی صبحانه سالم، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده برگزار شد.

184.jpg - 69.79 kB

خبرنگار: خدادادی 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image