طرح بسیج سلامت نوروزی با حضور روزانه دواکیپ مشتمل بر 4نفر از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای درشهرستان قوچان به اجرا در آمد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این طرح نظارت بر اماکن و مراکز حساس، بهداشت مواد غذایی، بهداشت آب، پایانه مسافربری، اماکن متبرکه و مساجد، سرویسهای بهداشتی عمومی،پارکها، استخر و مراکز عرضه غیرمجاز قلیان و نمونهبرداری آب و مواد غذایی و کلرسنجی، همچنین استفاده از تجهیزات پرتابل و... انجام میگیرد.
دکتر فتحی مقدم خاطر نشان کرد: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس 3956 مورد بوده که 1751 مورد بازدید از این مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 1069 مورد بازدید از اماکن عمومی انجام شد. تعداد 251 مورد اخطاریه بهداشتی صادر و 71 پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد که 9 مورد از این واحدها پلمپ گردید. 1140 مورد سنجش موادغذایی با دستگاههای پرتابل، 32 مورد رسیدگی به شکایات مردمی،55 مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی، 438 مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، جمع آوری بالغ بر 550 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرمجاز ،129 مورد آموزش چهره به چهره و 13مورد گشت مشترک با سازمانها و ارگانهای درگیر برنامه سلامت نوروزی مانند اتاق اصناف، اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی، اداره صمت و جهادکشاورزی از دیگر فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای بود.