نشست کمیته بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور برنامه ریزی برای خدمت رسانی مناسب به بیماران تنفسی و عفونی در مراکز درمانی برگزار شد.
به گزارش وب دا، این نشست با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس نظام پزشکی مشهد و اعضای هیات رئیسه و روسای بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه برگزار شد و نسبت به ارائه خدمات مناسب به بیماران تنفسی و عفونی، پایش مرکز درمانی، تامین نیازهای دارویی و درمانی و افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بحث و تبادل نظر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی بیمارستان های دولتی، خصوصی و خیریه ملزم به پذیرش بیماران تنفسی و عفونی هستند اظهار کرد: در این زمینه کمیته پایش باید تشکیل شود و به صورت مستمر از مراکز درمانی بازدید کنند و صورت عدم همکاری بر اساس قانون با مراکز برخورد خواهد شد.
دکتر محمود شبستری با تاکید بر اینکه سلامت مردم در اولویت تمام امور باید قرار گیرد تصریح کرد: با توجه به شروع فصل سرما و افزایش آمار مراجعین بیماری های تنفسی و عفونی به مراکز درمانی، لازم است تمامی بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان های مربوطه در همان بیمارستان پذیرش و تحت درمان قرار گیرند و از اعزام بیماران به سایر بیمارستان ها به ویژه بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج) بدون هماهنگی با ستاد هدایت جدا خودداری شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت بستری در مراکز درمانی بیماران، علاوه بر تایید پزشکان متخصص طب اورژانس باید مورد تایید متخصص داخلی نیز قرار گیرد تصریح کرد: حضور مستقیم بیماران در مراکز درمانی و ماندگاری غیر ضروری ضمن ایجاد ازدحام روند خدمت رسانی به بیمارانی که نیاز به خدمات دارند دچار اختلال می کند.
رئیس نظام پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه در زمینه ابتلا به بیماری انفلوانزا در حال حاضر در شرایط همه گیری قرار نداریم و داروی مورد نیاز نیز برای درمان بیماران به اندازه کافی وجود دارد اظهار کرد: مراجعه به هنگام به درمانگاه ها و مطب های پزشکان عمومی و دریافت داروها از بروز بدحالی و نیاز به خدمات تخصصی جلوگیری می کند.
دکتر علیرضا صداقت با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از مردم در زمان ابتلا به مراکز اورژانس بیمارستان های دولتی به ویژه بیمارستان های قائم(عج) و امام رضا(ع) مراجعه می کنند خاطر نشان کرد: باید یک مدیریت و برنامه ریزی مناسبی نسبت به پذیرش بیماران در مراکز درمانی صورت گیرد و الزام تمامی مراکز درمانی به پذیرش بیماران تنفسی و عفونی راهکار مناسبی محسوب می شود.
وی تاکید کرد: عموم مردم ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی از حضور غیر ضروری در اماکن عمومی به ویژه مکان های شلوغ باید اجتناب کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه تمامی مراکز درمانی برای خدمت رسانی مناسب به بیماران در آمادگی قرار دارنداظهار کرد: گسترش برنامه های اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزا امری ضروری است.
دکتر محمد دهقانی با تاکید بر اینکه به منظور خدمت رسانی مناسب به بیماران مدیریت تخت های بیمارستانی و نیروی انسانی انجام می شود اظهار کرد: راه اندازی کلینیک های سرپایی در راستای جلوگیری از بروز ازدحام در بیمارستان ها از اهمیت بالایی برخوردار است و در این راستا تمامی مراکز درمانی نسبت به راه اندازی کلینیک ها باید اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تمامی بیمارستان های خصوصی، خیریه و سایر مراکز درمانی باید نسبت به فعال شدن بخش های اورژانس و پذیرش بیماران اورژانسی اقدام کنند خاطر نشان کرد: برنامه پایش و بازدید از مراکز درمانی خصوصی در خصوص پذیرش بیماران اورژانسی انجام می شود تا بتوان نسبت به خدمت رسانی به بیماران به شکل مناسبی اقدام کرد.