معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مراکز فناوری و نوآوری بیمارستانی در راستای استفاده از ظرفیتهای حوزه بالین و با هدف اجرا و اثربخشی هرچهبهتر پژوهشهای بالینی فعال میشود.
دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: یکی از راههای تقویت حوزه پژوهش در افزایش فعالیتهای اعضای هیات علمی در بحث پژوهشهای بالینی است و معتقدیم که بیمارستان امام رضا(ع) که ظرفیتهای بسیارخوبی در حوزه پژوهش دارد میتواند بهترین مکان برای تحقق این امر باشد.
وی تصریح کرد: کارهای سیستماتیک و پیشرفته در بحث پژوهشهای پایهای، بالینی و مهندسی باید با قوت اجرا شود تا که خروجی کارهای پژوهشی انجام شده با بالاترین میزان اثرپذیری همراه باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از کارهای مهمی که باید اجرا شود فعال شدن مراکز مطالعات بالینی است، خاطرنشان کرد: در این خصوص معتقدیم که بیمارستان امام رضا(ع) به عنوان یکی از مراکز پرسابقه آموزشی، پژوهشی و درمانی میتواند یکی از پیشگامان این حوزه باشد.
دکتر تفقدی اضافه کرد: همچنین بر بحث ارتباط با صنعت هم تاکید ویژهای داریم و امسال در این حوزه ۲ میلیارد تومان جذب کردیم که ۳ تا ۴ برابر بیشتر از سالهای قبل بوده و معتقدیم که با توجه به توانمندی پژوهشگران بالینیمان میتوانیم جذب تا ۲۰ میلیارد تومان و ۱۰ برابر این میزان را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه کسانی که کارهای مستمر پژوهشی انجام می دهند، نیازمند تعامل بهتر و بیشتر با فعالان حوزه صنعت هستند، بیان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دنبال فعال شدن مراکز فناوری و نوآوری بیمارستانی در بیمارستانهای امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) هستیم تا که بتوانیم از ظرفیتهای حوزه بالین نهایت استفاده را در جهت اجرا و اثربخشی هرچهبهتر پژوهشهای بالینی داشته باشیم.