معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پرداخت حقوق و کارانه پرسنل دانشگاه توضیحاتی را ارائه نمود.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی در پاسخ به این سوال که "شنیده شده است که پرداخت حقوق شهریور، با مشکل مواجه شده " اظهار داشت:طبق ماه های قبل، لیست های حقوقی پرسنل به موقع آماده و به تهران تحویل داده شد،اما  ظرف 48 ساعت گذشته ،طی پیگیری های انجام شده متوجه شدیم، سازمان برنامه و بودجه کشور، پرداخت حقوق پرسنل قرار دادی که بالغ بر چهار هزار نفر هستند را نپذیرفته و از سوی این سازمان اعلام شده است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حقوق این دسته از کارکنان  معادل 70 میلیارد ریال می شود ،خود تامین و پرداخت نماید.

این مبلغ به جز، 18 میلیارد تومانی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر ماه، برای تکمیل حقوق کارکنان به عنوان سهم دانشگاه  پرداخت می نماید.  

تامین این میزان نقدینگی در این بازه زمانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار مشکل است ضمن اینکه در صورتی که 70 میلیارد ریال هم اینک فراهم شود تدوین لیست جدید مالی، یک هفته زمان خواهد برد و از سوی دیگر، حقوق تمامی کارکنان دانشگاه اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، قانون کار و طرحی تا زمانی که لیست های جدید مالی به تهران ارسال نگردد، پرداخت نمی شود.

البته جای امیدواری است که با پیگیری های مجدانه مسئولان این دانشگاه و دیگر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور متقاعد شود تا تصمیم خود را لغو و پرداخت حقوق  شهریور طبق ماه های گذشته صورت گیرد.

به هر صورت امیدوار هستیم ظرف چند روز آینده حقوق تمامی کارکنان پس از رفع مشکل پرداخت شود.

وی در پاسخ به این سوال که "  پرداخت کارانه پرسنل بیمارستانی در حال حاضر در چه وضعیتی است " اظهار داشت: در حال حاضر کارانه پرسنل بیمارستانی در تمامی بیمارستانهای دانشگاه و برای همه کارکنان اعم از پزشک و غیر پزشک تا آخر آبان ماه پرداخت شده است.

دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر  بخش عمده ای از کارانه "طرح قاصدک" به صورت ماهانه همراه با حقوق به همکاران غیر پزشک پرداخت می شود و از این بابت تنها دانشگاهی هستیم که بخش عمده ای از طرح قاصدک را همراه با حقوق پرداخت شود.

 امیدواریم در صورت حل مشکل حقوق شهریور، امکان پرداخت کارانه پرسنل بیمارستانی (آذر 94) نیز فراهم و در صورت ارائه اسناد مثبته از سوی واحدهای زیر پوشش به امور مالی ظرف 24 ساعت پرداخت می شود.

وی تاکید کرد: پرداخت علی الحساب کارانه به رغم دو بخشنامه ای است که از طرف مدیر کل دفتر وزارتی و معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی وزارت بهداشت مبنی بر عدم پرداخت کارانه تا تعیین تکلیف دستورالعمل جدید صورت می گیرد و  از همین روی تنها برای رفع مشکلات مالی همکاران، پرداخت کارانه به صورت علی الحساب صورت  می گیرد و پس از تعیین تکلیف، تسویه حساب تا آذر ماه 94 انجام می شود. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به این سوال که " گفته می شود اعتبارات بخش های درمانی توسط معاونت توسعه صرف پروژه های عمرانی دانشگاه می شود " اظهار داشت: همان طور که در بحث ها و گفتگو های قبلی مطرح شده است، هیچ گونه اعتباری از هیچ ردیف دانشگاه از جمله ردیف های درمانی صرف پروژه های عمرانی نشده است و نمی شود.

به یاد داشته باشیم تمام بیمارستان های دانشگاه در حال حاضر بدهی های کلانی به دانشگاه دارند و حساب همه آنها قرمز است که  به زودی گزارشی از سوی مدیر امور مالی دانشگاه در این زمینه ارائه می شود.

اعتبارات عمرانی و یا اعتبارات مربوط به هتلینگ بیمارستان ها، نشان دار است و به طور مستمر از سوی مدیران وزارتی پایش می شود.ضمن اینکه در شرایطی که درآمدهای بیمارستان ها از سازمان های بیمه گر وصول نشده است، دانشگاه کدام مبلغ را می تواند صرف پروژه های عمرانی نماید.

از تمام این موارد که بگذریم، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی با نظارت های دقیقی که بر هزینه کرد ردیف های بودجه ای دارند اجازه چنین کاری را نمی دهند.

تاخیر در پرداخت کارانه، هیچ دلیلی به غیر از عدم وصول مطالبات بیمه ای ندارد با همه این احوال، بارها دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ماهانه میلیارد ها تومان را به بخش قاصدک اختصاص داده و از دیگر منابع به صورت ودیعه و جابجایی تامین نموده است.

لازم به ذکر است در بازه زمانی 94 تا 95 بیش از 160 میلیارد تومان از دیگر منابع دانشگاه صرف پرداخت قاصدک و سایر بخش های بیمارستانی شده است و این در حالی است که اگر دانشگاه پرداخت علی الحساب ماهانه کارانه به پرسنل غیر پزشک را انجام نمی داد حداقل کارانه سه ماه  (آذر، دی، بهمن 94) پرداخت شده بود.

حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکاه علوم پزشکی مشهد اعلام  آمادگی نموده است که نهایت تلاش خود را برای پرداخت حداقل بخشی از کارانه علی الحساب همکاران پزشک تمام وقت را به صورت ماهانه دارد که البته تا این لحظه لیست های مربوطه از سوی بیمارستان ها به واحد امور مالی ارسال نشده است و به محض ارسال تلاش می شود مشابه پرسنل این پرداخت ها نیز انجام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حوزه درمان از مهمترین اجزاء دانشگاه به شمار می رود اظهار داشت: اما باید توجه  نمود که دانشگاه دارای حوزه های گسترده دیگری از جمله آموزش، پژوهش، بهداشت و  امور دانشجویی و رفاهی پرسنل است و ما معتقدیم هیچ کدام از وظایف دانشگاه نباید فدای دیگری شود.

دکتر بحرینی در پاسخ به این سوال که " به طور کلی اولویت پرداخت ها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چه ترتیب است" گفت: به دستور رییس دانشگاه و پیگیری قائم مقام ایشان، با حضور مدیران و کارشناسان امور مالی حوزه درمان، حراست و بازرسی، کارگروهی تحت عنوان نظارت بر توزیع درآمدهای اختصاصی دانشگاه از چند ماه قبل تشکیل شده است و اولویت پرداخت ها توسط این کارگروه به حوزه توسعه ابلاغ می شود.

بر اساس مصوبات این کارگروه اولویت ها به ترتیب 1- حقوق و مزایای تمامی کارکنان و علی الحساب طرح قاصدک پرسنل بیمارستان ها ، 2- کمک هزینه تحصیلی دستیاران، فلوشیپ ها، اینترن ها و دانشجویان phd، 3- شرکت های طرف قرار داد دانشگاه اعم از آشپزخانه، فضای سبز، شرکت های پرستاری و شرکت های بهداشتی و غیره که از محل دریافتی دانشگاه حقوق کارگران و کارکنان خود را تامین می کنند 4- حامل های انرژی که به منظور پیشگیری از بروز مشکلات از طرف شرکت های تامین کننده خدمات جزء اولویت هاست.

نهایتا در شرایطی که مطالبات دانشگاه  از بیمه ها پرداخت شود اولویت اول پرداخت مانده کارانه طرح قاصدک و بدهی های مربوط به شرکت های دارویی، ملزومات و تجهیزات پزشکی است.

دکتر بحرینی در پاسخ به این سوال که" به عنوان معاون توسعه وضعیت مالی دانشگاه  در مقایسه با دیگر دانشگاه ها به ویژه در حوزه پرداخت کارانه، چگونه ارزیابی می کنید" اظهار داشت: بر اساس واقعیات موجود و گزارش های مستند دبیرخانه هیات امناء دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مستقر در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و بر اساس گزارش رسمی (آقای دکترامین لو  نماینده مقام وزارت در هیات های امناء دانشگاه های علوم پزشکی کشور) شرایط مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه سال گذشته از بهبودی قابل توجهی برخوردار بوده است که در صورت دریافت مطالبات از سازمان های بیمه گر، بالانس مالی بیش از یک هزار میلیارد ریال مثبت است.

البته در مقایسه با دیگر دانشگاه ها باید توجه داشته باشیم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر مالی و پرداخت کارانه به دلایل مختلف نه با دانشگاه تهران و شهید بهشتی از یک سو و نه با دانشگاه هایی همچون خراسان شمالی و جنوبی قابل مقایسه نیست.

نزدیکترین دانشگاه ها از این نظر به دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، اصفهان و تبریز است که بر اساس بررسی های به عمل آمده طی روزهای گذشته هیچ تفاوت معنی داری بین این دانشگاه ها با دانشگاه مشهد به لحاظ پرداخت کارانه وجود نداشته است.  

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image