سفري نيم روزه از تلاش هاي صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشكي مشهد به ميزباني هيأت ریيسه دانشگاه و با حضور دكتر مهرابي بهار و جمعي از مديران ارشد ادارات استان خراسان رضوي؛ مقصود گزارش خبري و توصيفي وب دا است.

به گزارش وب دا؛ ساعت حدود 8 صبح است و به محض ورود به ساختمان قريشي جنب و جوش و تلاش تيم روابط عمومي دانشگاه به عنوان ميزبانان اين مراسم کاملا به چشم می آید.

همه در تلاش هستند تا برنامه اي مناسب را به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه داده و بتوانند تلاش های صورت گرفته در دانشگاه جهت حفظ سلامت مردم را به خوبی در معرض دید مدیران استان قرار دهند.

در همان دقایق اولیه صبح دکتر عماد زاده؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه در جمع نیروهای خود قرار می گیرد و آخرین هماهنگی ها را انجام می دهد.

دقایقی نمی گذرد که دکتر صابری؛ معاون غذا و داروی دانشگاه نیز وارد ساختمان شده و در همین زمان خودروی رییس دانشگاه وارد ساختمان قریشی می شود و دکتر مهرابی بهار علاوه بر خوش آمد گویی و احوالپرسی صمیمانه با معاونین خود در کنار تیم اجرایی این برنامه قرار گرفته و از تلاش های صورت گرفته قدردانی می کند.

تا هنگام آغاز تور بازدید مدیران ادارات استان خراسان رضوی از طرح های موفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود یک ساعت زمان باقی مانده است و تعدادی از کارشناسان بهداشت دانشگاه در صدد هستند تا به بهانه هفته سلامت مقدمات لازم را  جهت گرفتن تست سلامت از میزبانان و میهمانان برنامه آماده کنند.

دکتر صابری در فضای سبز محوطه ساختمان قریشی در حال کار با لب تاپ خود می باشد؛ حضور در هوای سرد و بهاری صبح چهار شنبه؛ ششم اردیبهشت ماه در کنار آب و سبزه آن هم برای معاون یکی از پر مشغله ترین معاونت های دانشگاه من را  بر آن داشت تا گفتگویی صمیمانه با دکتر صابری داشته باشم.

وی در ابتدا از برگزاری این برنامه به میزبانی روابط عمومی دانشگاه تشکر کرد و گفت: اطلاع رسانی نقش به سزایی در پیشبرد ،بهره برداری و استفاده صحیح از کارها دارد؛ به این معنا که با حضور مدیران ارشد استان در کنار تلاش گران دانشگاه می توان امید داشت که در ارتباطات بعدی مشارکت مدیران را در مسیر توسعه بهداشت و درمان استان شاهد باشیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: از دیگر سو با توجه به این که دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک سازمان خدمت رسان در حوزه بهداشتی و درمانی است ؛ در جریان قرار گرفتن مسئولان استان از روند رو به رشد دانشگاه می تواند در اطلاع رسانی بهتر به آحاد مردم نیز تاثیر گذار باشد.

دکتر صابری بیان داشت: در برنامه پیش رو یکی از پروژه های مورد بازدید مربوط به دانشکده داروسازی مشهد است. این پروژه علاوه بر این که محلی برای توسعه علم داروسازی است می تواند مورد توجه مدیران استانی قرار گرفته تا در مسیر توسعه این مرکز دانشگاهی، کمک کننده و پیشنهاد دهنده باشند.

وی در پاسخ به این سئوال که گذراندن دقایقی از وقت کاری خود در هوای باز و فضای سبز چه مزایایی دارد؟ ابراز داشت: این توفیق برای معاونین دانشگاه بسیار کم پیدا می شود و برای من نیز اکنون توفیق اجباری بوده است؛ اما این حقیقت است؛ که بعد اصلی انسان را روح او شکل می دهد و هر اندازه روح انسان در طراوت بیشتری باشد بر جسم او نیز تاثیر گذار خواهد بود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: خوشبختانه وجود فضاهای سبز در دانشگاه می تواند روح انسان را التیام دهد؛ البته در شهرک دانش و سلامت نیز چنین فضاهایی وجود دارد؛ اما آن گونه که باید از این موهبت استفاده نمی کنیم.

حجت الاسلام دکتر ابراهیمی؛ معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر بحرینی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر شمسیان قائم مقام رییس دانشگاه و دکتر بدیعی؛ معاون درمان دانشگاه نیز در کنار دیگر حاضران  قرار می گیرند و خودروی  مدیران ارشد استان نیز به تدریج وارد ساختمان می شود.

تور بازدید مقدمات اولیه آغاز شدن خود را در پی می گیرد و پس از احوالپرسی گرم ریاست دانشگاه و اعضای هیأت رییسه با مدیران استانی؛ انجام تست سلامت برای تمامی شرکت کنندگان در محوطه بیرونی ساختمن قریشی انجام می شود.

دکتر مهرابی بهار در خصوص انجام این تست گفت: اگر بتوانیم خودمراقبتی را در جامعه گسترش دهیم یقینا در کنترل بیماری های غیر واگیردار موفق خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه بیماری های متابولیک، کم تحرکی، تغذیه های نادرست، سوء تغذیه که در این دوران با مصرف زیاد مواد غذایی روبه رو  است، امروزه دامن گیر جامعه شده است اظهار داشت: بر این اساس باید خود مراقبتی را افزایش و به تعداد بیشتری از  افراد جامعه منتقل کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: خودمراقبتی از داشتن تغذیه درست، تحرک مناسب و نداشتن استرس آغاز می شود تا ختم به بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نشود.

وی ابراز داشت: مصرف کم نمک، شکر و چربی  می تواند در راستای حفظ سلامتی افراد بسیار تاثیر گذار باشد. انجام بررسی اولیه سلامت مدیران ارشد استان در این برنامه به این منظور است تا مسئولان استان نیز نه تنها سلامت خود را بررسی بلکه به نیروهای خود نیز خودمراقبتی را تبلیغ کنند.

دکتر مهرابی بهار تصریح کرد: این بررسی دو سال قبل نیز انجام و در نتیجه متوجه شدیم مدیران نسبت به میانگین جامعه مشکلات بیشتری در سلامتی خود دارند و شاید دلیل این امر داشتن استرس بالا در کنار تحرک کم باشد.

نفیسی فر؛ مدیر دیوان محاسبات خراسان رضوی نیز ضمن تشکر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: من جز مدیرانی به شمار می روم؛ که در تلاش هستم قواعد و قوانین پزشکی را رعایت و سالانه دو بار کلیه آزمایشات پزشکی را انجام دهم.

وی ادامه داد: حسن بزرگ انجام این آزمایشات مطلع کردن انسان از وضعیت خود است؛ که کمک می کند تا در صورت نامساعد بودن وضعیت جسمانی به دنبال پیشگیری از بیماری ها باشیم.

تور بازدید با حرکت اتوبوس حامل تمامی شرکت کنندگان رسما آغاز می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر بیان داشت: دانشکده داروسازی در دولت دهم کار خود را آغاز و بخشی از اسکلتش احداث گردید. این پروژه در هنگام آغاز ساخت تنها 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

دکتر بحرینی بیان داشت: به همت مسئولان مدیریت فنی و حمایت های ریاست دانشگاه پروژه دانشکده داروسازی ظرف  360 روز و بر اساس ارزیابی ها با حداقل 35 درصد بهای تمام شده و با کیفیت بالا ساخته شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری در سال گذشته این پروژه توانست مصداق اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل باشد چرا که کاری خوب، مورد نیاز، با قیمت اندک و کیفیت بالا در کمترین زمان انجام شده است و به جزاقلام بسیار کوچکی بنا بر اجبار، تمام نیازهای پروژه از طریق تولیدات داخلی تامین شد.

دکتر بحرینی گفت: پروژه دوم موردبازدید در این برنامه ساخت مجموعه عظیمی تحت عنوان «مرکز آموزش مراقبت های اولیه بهداشتی» می باشد؛ که از فروردین سال 95 آغاز به کار ساخت آن کرده ایم. این مجموعه نه تنها برای استان بلکه در کشور موجب افتخار است و به جرات می توان گفت در تهران نیز مجموعه ای این چنینی وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: این پروژه به صورت مدیریت پیمان و با 40 درصد زیر قیمت در حال اتمام است؛ که سرعت در اجرای پروژه را می توان از دلایل کاهش قیمت تمام شده در ساخت پروژه هایی از این دست در دانشگاه دانست.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: این مجموعه ظرفیت 350 مهمان را در اتاق های بسیار مناسب دارد این در حالی است که واحدهای وی ای پی ساخته شده در این پروژه می تواند در زمان لازم مورد استفاده قرار گیرد.

دکتر بحرینی ادامه داد: آمفی تئاتری به ظرفیت هزار نفر، سالن های متعدد برگزاری کارگاه ها، کلاس های درس، سالن های برگزاری مراسم، رستوران، آشپزخانه دو طبقه منفی جهت استفاده پارکینگ به ظرفیت 300 دستگاه خودرو و ... از دیگر امکانات  این پروژه می باشد.

وی تصریح کرد: در ادامه از بیمارستان فوق تخصصی اکبر که نمونه بارزی است از همکاری بخش دولتی با خیرین استان بازدید خواهیم کرد و در نهایت بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) را مورد بازدید قرار خواهیم داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: در حال حاضر حدود 150 پروژه بهداشتی در استان آماده افتتاح می باشد و در تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری وزیر بهداشت جهت افتتاح بیمارستان اکبر و حدود 20 پروژه دیگر به شهر مشهد سفر خواهد داشت که تمام این تلاش ها جهت داشتن آینده بهداشتی و درمانی مناسب برای مردم عزیر استان است.

وارد دانشکده تازه تاسیس داروسازی می شویم بازدید از قسمت های مختلف دانشکده انجام و کلاس های درس، آزمایشگاه ها، معماری و کیفیت ساخت دانشکده با متراژ 19 هزار متر مربع مورد بازدید مدیران ارشد استان قرار می گیرد.

در پایان این بازدید با دکتر محسن ایمن شهیدی؛ رییس دانشکده در خصوص فعالیت دانشکده جدید داروسازی به گفتگو نشسته؛ که وی در پاسخ، گفت: دانشکده دارای 12 کلاس عمومی، شش کلاس تخصصی و 40 آزمایشگاه است. در مجموع 650 دانشجوی عمومی 120 دانشجوی تخصصی و 50 عضو هیأت علمی در دانشکده مستقر و تمام دانشکده به جز آزمایشگاه ها به دانشکده جدید منتقل شده است.

تور را با حضور در مجموعه همایش های خاقانی دانشگاه ادامه می دهیم پروژه ای که با گذشت 13 ماه از آغاز به کارش حدود 82 درصد پیشرفت و توانسته رشد بسیار خوبی در روند ساخت خود داشته باشد.

در ادامه در خصوص روند تکمیلی این پروژه به گفتگو با سعید برادران همتی؛ مدیر پروژه مرکز گسترش سلامت دانشگاه نشستیم.

وی در ابتدا گفت: این پروژه در 24 هزار و 600 متر زیر بنا و در 9 طبقه در حال ساخت است؛ مرکز همایش های دانشگاه دارای 178 واحد اقامتی است با 18 عدد سوئیت است، 11 کلاس درس، دو سالن 400 نفره چند منظوره، آمفی تئاتر هزار نفره و ...از دیگر امکانات این مجموعه می باشد.

برادران ادامه داد: حدود شش هزار و 500 متر مربع فضای سبز قابل استفاده در این پروژه دیده شده است و احتمال می دهیم تا انتهای خرداد ماه سال جاری کار به بهره برداری برسد.

ساعت حدود 11 است؛ که وارد بیمارستان تخصصی اکبر می شویم دکتر مهرابی بهار به دقت در اتاق های عمل توضیحات لازم را در خصوص حساسیت عمل کودکان ارائه می دهد و بازدید از قسمت های مختلف بیمارستان با حضور مدیران ارشد استان انجام می شود.

دکتر خوارزمی؛ رییس بیمارستان تخصصی اکبر توضیحات لازم را در خصوص بیمارستان در بخش های اورژانس، شیمی درمانی، درمانگاه، رادیولوژی، سی تی اسکن، سونوگرافی، جراحی، ICU، NICU، PNICU، هشت اتاق عمل و بخش های بستری در 22 هزار متر زیر بنا و شش طبقه ارائه می دهد.

دکتر بحرینی در مسیر حرکت از ییمارستان اکبر به بیمارستان 610 امام رضا(ع) به ساختمانی نیمه کاره اشاره کرد و افزود: در نظر داریم که این ساختمان را به بیمارستان زنان تبدیل کنیم تا مجموعه مادر و کودک در این قسمت از شهر مشهد ایجاد شود.

وی ادامه داد: این ساختمان نیمه کاره دو دستور مقام معظم رهبری و دو مصوبه سفرهای دولت را دارد و هنوز به بهره برداری نرسیده است؛ که در صورت ساخت بیمارستان 500 تختخوابی درقسمت جنوبی بلوار نماز می توان این ساختمان را در کنار بیمارستان اکبر به مجموعه مادر و کودک تبدیل کرد.

در ادامه به آخرین مقصد این بازدید حرکت و وارد بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) می شویم در حالی که ساعت نزدیک به اوقات شرعی ظهر به افق مشهد است.

مهندس حسنی در توضیح پروژه ساخت این بیمارستان، گفت: این بیمارستان در سال 88 عملیات اجرایی خود را در قالب بازسازی بافت های فرسوده بیمارستان امام رضا(ع) در 52 هزار مترمربع زیر بنا آغاز کرد.

وی ادامه داد: بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) در 9 طبقه شامل بخش های جراحی عمومی، قلب، اورولوژی، ارتوپدی، پوست جراحی زنان و جراحی قلب باز است؛ که سه بخش جراحی، پوست و قلب دارای بیمار و مرحله انتقال بیماران به تدریج در حال  انجام است.

مهمانسرای بیمارستان قائم(عج) آخرین مکانی است که بازدید کنندگان در آن مستقر می شوند و نماز را به جا می آورند. بازدید به خوبی و در کمال رضایت مدیران استانی به پایان می رسد؛ اما تلاش جهادگران عرصه بهداشت و سلامت همچنان باقی است.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش می توانند به اینجا مراجعه کنند. 

نمایش اقدام وعمل دانشگاه درسال اقتصاد مقاومتی

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image