معاون برنامه ریزی و حقوقی امور مجلس وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ،پایش برنامه عملیاتی را تضمین کننده ادامه راه عنوان کرد و اظهار داشت:بر اساس سامانه طراحی شده در وزارت بهداشت روند اجرای این برنامه به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرد.
به گزارش وب دا، مهندس موهبتی در همایش هیات های امنا و ستاد پایش برنامه عملیاتی دانشگاه ها و دانشکده های منطقه 9 آمایشی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار ابن سینا برگزار شد، با بیان اینکه وزیر بهداشت گام های رو به جلوی برنامه عملیاتی را خارج از تصور دانسته است بیان داشت: این موفقیت حاصل تلاش روسای دانشگاه ها، مدیران پایش و دیگر تلاش گران در این عرصه بوده که به اجرا در آمده است.
وی کنترل کیفیت و مدیریت پروژه برنامه عملیاتی را بسیار مهم دانست و گفت: در پایش، خوداظهاری و در ارزیابی انطباق بسیار مهم است اما نداشتن پایش میدانی کار را دچار ضعف خواهد کرد.
مهندس موهبتی ادامه داد: باید تلاش کنیم با انجام پایش میدانی و ارزیابی، فعالیت ها را بر اساس شاخصه هایی که باید متحول شوند در یک برنامه عملیاتی به پیش ببریم.
وی گفت: سامانه ارائه شده در برنامه عملیاتی در خدمت پایش کاری شما است و این مهم می تواند کمک کننده در مسیر کار باشد که با انجام نظام تشویق می توانیم قبل از به پایان رسیدن زمان خدمت خود به موفقیت دست پیدا کنیم.
معاون برنامه ریزی و حقوقی امور مجلس وزیر بهداشت درمان و آموزش در ادامه اظهار داشت: فشار کاری در هیات امنا بسیار زیاد است و در سال گذشته برگزاری جلسات هیات امنا به چهار جلسه در سال افزایش پیدا کرد.
مهندس موهبتی به ایجاد کمیسیون دائمی هیات امنا اشاره کرد و گفت: بر این اساس تمامی مصوبات هیات امنا در این کمیسیون دنبال می شود و مباحث مشترک در ستاد و موضوعات دائمی در کمیسیون هیات امنا در دانشگاه ها مطرح می شود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این همایش با اشاره به اینکه در بهمن سال 68 نخستین برنامه میان مدت در کشور شکل گرفت گفت: جای بسی خرسندی است که اعلام کنیم پنج برنامه میان مدت تا کنون در کشور به پایان رسیده است و در سال 84 اولین برنامه دراز مدت تحت عنوان 1404 کار خود را آغاز کرد.
دکتر حسینی بیان داشت: تا کنون در کشور خلا برنامه ریزی در بسیاری از امور وجود داشته است و اگر برنامه ریزی شکل گرفته فاقد نظام ارزیابی و یا بهبود عملکرد باشد به طور حتم به اهداف تعیین شده دست نخواهیم یافت.
وی به برنامه تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: این برنامه سه رویکرد برنامه ریزی، نظام ارزیابی و بهبود عملکرد را در نظر داشته و توانسته است توفیقات خوبی را در این راستا کسب کند.
دکتر حسینی به بیماری های غیر واگیر اشاره کرد و افزود: امروزه 25 درصد تلاش ها در حوزه بیماری های غیر واگیر دار به علوم پزشکی و وزارت بهداشت باز می گردد اما 75 درصد دیگر موفقیت در گرو بعد اجتماعی و همکاری دیگر ارگانها و مردم می باشد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: خراسان قطب کشاورزی و تولید مواد غذایی در کشور است و بر این اساس ما در تلاش هستیم تا نشان حلال را در جهت داشتن غذای سالم احیا کنیم.
وی گفت: بیش از دو هزار و 500 میلیارد دلار در حوزه نشان حلال در جهان در حال گردش است که متاسفانه کشورهای اسلامی تنها مصرف کننده نشان حلال هستند و ما به زودی در همایش نشان حلال به احیای آن خواهیم پرداخت.