معاون توسعه مدیریت و منابع؛  ساخت 320هزار متر مربع فضای جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهدمعاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از فعال ترین حوزه های این دانشگاه به شمار می رود و در طول یک سال گذشته اقدامات مهمی را در راستای ارتقای خدمات در مناطق مختلف استان به اجرا رسانده است.

ساخت بیمارستان های مختلف، تا بهره برداری از بخش های بستری، توسعه تخت های بیمارستانی، ایجاد خانه های بهداشت و توسعه خدمات رفاهی از جمله اقداماتی است که در راستای خدمات کمی و کیفی در مناطق مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا رسیده است.

تحویل بیمارستان شهید هاشمی نژاد با پیشرفت 5 درصدی از سازمان مسکن و شهرسازی و آغاز ساخت این مرکز از ابتدای سال 96 توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله مهمترین طرح هایی است که در راستای توسعه خدمات به ویژه به ساکنان مناطق محروم اجرا شده است.

این پروژه در حال حاضر با پیشرفت 40 درصدی در حال اجراست و در صورت تامین اعتبار تا پایان سال 97 به بهره برداری خواهد رسید.

همچنین می توان از بهره برداری از پروژه مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سپید در سال96 به عنوان یکی از برجسته ترین اقدامات معاونت در این حوزه اشاره داشت.

معاونت توسعه در این حوزه موفق به انجام 246 پروژه در قالب پروژه های تفاهم نامه سه جانبه بهداشتی شامل پایگاه سلامت، مرکز جامع سلامت، ستاد بهداشت شبکه، خانه بهداشت و غیره با مجموع زیر بنای حدود 80 هزار متر مربع شده است.

این معاونت در حوزه هتلینگ بیمارستانی اقدامات شایان توجهی را در بیمارستان های قائم (عج) و بیمارستان ابن سینا و حجازی صورت داده است.

همچنین از دیگر اقدامات مورد توجه در این معاونت می توان به احداث 38 پایگاه سلامت شهری، احداث 40 خانه بهداشت،  74 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، 12 ساختمان ستاد مرکز بهداشت و 49 زیست پزشک در شهرستان ها اشاره کرد.

در این معاونت فاز یک بیمارستان هزار تختخوابی در شهرک دانش و سلامت، تکمیل عملیات ساخت پاراکلینیک ابن سینا مشهد، احداث تسهیلات زایمانی شهرستان جنگل، احداث ساختمان ستاد مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار و احداث آزمايشگاه مرکزامام خميني (ره) بیمارستان تایباد نیز انجام شده است.

در این معاونت بیمارستان 64 تختخوابی گلبهار در 10 هزار متر مربع، کلینیک های ویژه طالقانی، هاشمی نژاد، کاشمر، تایباد، گلبهار و خواف در شش هزار و 924 متر زیر بنا و اورژانس کامیاب و طالقانی در پنج هزار و 534 متر زیر بنا در دست اقدام است.

اجرای پروژه های مرکزشیمی درمانی و غربالگری سرطان امام رضا (ع) و بیمارستان امید، بلوک زایمانی قوچان، بلوک های زایمانی سرخس، کلات، کاشمر، اورژانس بیمارستان شهدای قوچان، دیالیز بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان و دیالیز بیمارستان لقمان حکیم سرخس نیز در دست اقدام است.

معاونت توسعه در ادامه 150 پروژه بهداشتی در استان خراسان رضوی را با 27 هزار و 500 متر مربع زیر بنا با پیشرفت 98 درصدی، 97 پروژه بهداشتی در 50 هزار متر مربع زیر بنا با پیشرفت 67 درصدی و هتلینگ بیمارستان های قائم (عج)، ابن سینا و حجازی را نیز در دست اقدام دارد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مدیریت سرمایه انساني اقدام به تشکیل کمیته انضباط کار، احصاء، اصلاح و تکمیل فرآیندهای اجرای محیط کار و راه اندازی سامانه های مربوط به امور پرسنلی از قبیل سامانه تکمیل بانک اطلاعات مدیران، سامانه برقراری محرومیت از مطب پزشکان، سامانه حق اشعه و غیره کرده است.

این معاونت همچنین ایجاد سامانه های حق لباس، استمرار خدمت و ارزیابی عملکرد را در دست اقدام دارد و موفق به ادغام کارگزینی های معاونت های درمان، غذا و دارو و معاونت دانشجویی در کارگزینی ستاد دانشگاه شده است.

اقدام به برگزاری دوره آموزشی توانمند سازی مدیران بیمارستانی به روش TOT کشوری با همکاری سازمان جهانی بهداشت در دانشگاه و تدوین، برنامه ریزی و اجرای برخی از دوره‌های آموزشی به روش OJT (آموزش حین کار) از دیگر تلاش های معاونت توسعه در این حوزه می باشد.

راه اندازی مراکز آموزش حین کار جهت کارکنان مراکز فوریت های پزشکی، احصاء شرح وظایف مشاغل بر مبنای رشته شغلی، تنظیم نیازهای آموزشی بر مبنای آن و تدوین کتاب‌های رفرنس برای شرکت کنندگان دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان، از دیگر موفقیت های حوزه مدیریت سرمایه انسانی معاونت توسعه بوده است.

این معاونت در این حوزه اقدام به جذب هزار و 769 نیرو، بکارگیری هزار و 871 نیروی طرح و لایحه و 40 نفر پیام آور کرده است.

راه اندازی اداره دیده بانی منابع انسانی و آموزش و ترویج مهارت‌های ارزشیابی کارمندان و مدیران ستاد دانشگاه نیز در این حوزه از معاونت توسعه انجام شده است.

این معاونت در حوزه  مدیریت برنامه ريزي، بودجه و پايش عملكرد اقدام به تدوین شاخص‌های توزیع اعتبارات مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی استان در طول برنامه ششم توسعه و تدوین کتاب «آنچه که یک مدیر می بایست از بودجه بداند» نموده است.

بررسی و مقایسه نحوه ثبت درآمدهای بهداشت شهری در نرم افزار نظام نوین مالی و سامانه سجاد، بررسی و مقایسه و تحلیل درآمد و هزینه کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی و تنظیم و تکمیل سند آمار و اطلاعات دانشگاه نیز در این حوزه از معاونت توسعه انجام شده است.

اجرای طرح پایش عملکردی منابع درآمدی دانشگاه براساس داده‌های سامانه سجاد، مطالعه کمی و کیفی روند20 ساله اعتبارات جاری، اختصاصی و عمرانی دانشگاه، تدوین سند برنامه چهار ساله توسعه عمرانی دانشگاه بر اساس برنامه ششم توسعه و طرح تحول سلامت نیز در این حوزه انجام شده است.

معاونت توسعه همچنین اقدام به تعیین اعتبار مورد نیاز و اولویت بندی جهت دیوار کشی و محوطه سازی واحدهای بهداشتی موجود و بررسی و تحلیل درآمد اختصاصی دستگاه آموزش دانشگاه درسال  1395 نموده است.

از دیگر برنامه های انجام شده در این معاونت می توان به بررسی تطبیقی هزینه های ثبت شده پایگاه‌های اورژانس در سامانه نظام نوین مالی و هزینه تمام شده پایگاه‌ها و طراحی و اجرای فرآیند ثبت اعتبارات پزشک خانواده در سامانه سجاد اشاره کرد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مدیریت توسعه سازمان و تحول اداري اقدام به ایجاد 555 پست برای مرکز ارتباطات و هماهنگی عملیات و فوریت‌های پزشکی مشهد و شهرستان های تابعه نموده است.

از مجموع 555 پست؛ 443 پست سازمانی برای مشهد و 112 پست برای اورژانس 115 شهرستان ها دیده شده است.

برگزاری دومین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی و طراحی، تدوین و پایش مستمر پروژه های اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ که بر اساس پیش بینی های انجام شده شامل 25 پروژه تا سال 1400می باشد از دیگر اقدامات این حوزه در معاونت توسعه می باشد.

اقدام به اجرای فاز اول مدیریت دانش در حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بررسی وضعیت موجود و آسیب شناسی ساختار جدید ستاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این حوزه مورد بررسی قرار داده شده است.

بررسی جو سازمانی در حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مستند سازی فرآیندهای معاونت توسعه مدیریت و منابع و طراحی الگوی شکل‌گیری مدل‌های ذهنی مدیران کارآفرین در بیمارستان‌‌های آموزشی دولتی و خصوصی شهر مشهد در سال 1396 نیز از دیگر تلاش های مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری معاونت توسعه بوده است.

تجربه نگاری مدیران، شناسایی و رتبه بندی موانع جانشین پروری در دانشگاه و ارزیابی تحقق برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1395 نیز از دیگر اقدامات این مدیریت به شمار می رود.

چاپ «کتاب یازدهم» با نگاهی بر عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دولت تدبیر و امید همراه با  اقتصاد مقاومتی نیز در این معاونت به سرانجام رسیده است.

نمایی سازی چارت تشکیلاتی جدید بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نمایی سازی چارت تشکیلاتی بانک چشم دانشگاه و افزایش تعداد پست سازمانی دانشگاه در سال 96 نسبت به سال 95 به  هزار و 560 ردیف سازمانی نیز از برجسته ترین اقدامات معاونت توسعه در این حوزه به شمار می رود.

تفکیک گروه‌های مهندسی سازمان و مهندسی مشاغل از مدیریت سرمایه انسانی و الحاق آن به مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و بازسازی فیزیکی و استقرار این مدیریت در محلی مجزا و مناسب نیز در این معاونت دنبال شده است.

تدوین، پایش مستمر و راهبری برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع با همکاری کلیه مدیریت های تابعه این معاونت نیز از دیگر اقدامات معاونت توسعه است.

این معاونت در حوزه مدیریت امور پشتيباني و رفاهی اقدام به تجهیز مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سپید، راه اندازی و بهره برداری از پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهرک دانش و سلامت و مجتمع گهر باران ساری کرده است.

استقرار و پیاده سازی سامانه مدیریت و بهینه سازی حامل‌های انرژی در ستاد مرکزی و سه واحد تابعه دانشگاه، تحویل مهمانسرای قائم (عج) از دانشگاه فردوسی، برگزاری همایش آموزشی و معرفی تجارب موفق واحدهای برتر دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ اصلاح الگوی مصرف در سطح دانشگاه و امکان سنجی « طراحی  سامانه برنامه ریزی و ساماندهی کالاهای مازاد بر نیاز  انبارهای دانشگاه » با همکاری مدیریت امور مالی از دیگر برنامه های  معاونت توسعه در این حوزه است.

طراحی و استقرار فاز اول سامانه درخواست الکترونیکی کالا در ستاد مرکزی، خرید، نصب و استقرار نرم افزار آرشیو الکترونیکی دبیرخانه در شهرک دانش و سلامت، نصب و استقرار سامانه جامع ورزشی کارکنان دانشگاه و ارتقاء سامانه تغذیه کارکنان در ستاد مرکزی از دیگر تلاش های این معاونت در این حوزه است.

معاونت توسعه در این حوزه اقدام به استفاده بصورت پایلوت از تکنولوژی RFID در جمعداری و اموال ستاد مرکزی دانشگاه و نصب و راه اندازی سیستم اتوماسیون شبکه دولت در شهرک دانش و سلامت برای معاونت‌های درمان، غذا و دارو، توسعه، مدیریت امور حقوقی و روابط عمومی کرده است.

 

طراحی و تدوین فاز اول سامانه بیمه غیر درمانی دانشگاه، طراحی و تدوین سامانه جامع صندوق قرضه الحسنه پس انداز پرسنل دانشگاه، تدوین کتاب «تجربه نگاری» مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و بازنگری استانداردها و ارتقاء سطح ایمنی انبارهای دانشگاه از دیگر اقدامات برجسته این معاونت در حوزه مدیریت امور پشتيباني و رفاهی است.

این مدیریت به همکاری در تجهیز و راه اندازی مراکز آموزشی و درمانی جدیدالاحداث دانشگاه (بیمارستان 610  تختخوابی امام رضا (ع)، بیمارستان فوق تخصصی اطفال اکبر ،بیمارستان الزهرا( س)  فریمان، بانک چشم و بیمارستان خاتم الانبیاء شبکه خلیل آباد) پرداخته است.

برگزاری همایش آموزشی «مسئولین دبیرخانه های دانشگاه با رویکرد ارتقاء سطح آموزش»، چاپ کتاب «آنچه یک مسئول خدمات پشتیبانی باید بداند» در سال جاری، تدوین و اجرای دستورالعمل مدیریت و بهینه سازی حامل‌های انرژی در دانشگاه و تدوین شیوه نامه اداره مهمان سراهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر برنامه های این معاونت به شمار می رود.

در مدیریت پشتیبانی معاونت توسعه دانشگاه 648 دستگاه خودروی فعال دولتی و 515 دستگاه خودرو (سواری) در بخش خصوصی در سطح استان فعال می باشد.

کلیه مکاتبات دانشگاه در سال 96 حدود 624 هزار و 344 نامه صادره و وارده و کلیه مکاتبات معاونت توسعه در این سال شش هزار و 584 نامه صادره و وارده می باشد.

 تعداد بیمه شدگان تکمیلی درمان در سطح استان 11 هزار 449 نفر، 45 فرآیند کاری، 16 فرآیند الکترونیکی، 13 سامانه فعال و 243 شاخص ارزیابی عملکرد در این حوزه انجام شده است.

همچنین معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حوزه مدیریت امور مالي موفق به آورده 150 میلیارد ریالی از محل عدم دریافت وام بابت یک سوم اوراق مرابحه بیمه سلامت به مبلغ 970 میلیارد ریال با سررسید چهار ساله (با توجه به مذاکرات انجام شده با شرکت‌های طلب کار از دانشگاه و جلب رضایت شرکت‌ها در خصوص قبول اوراق در قبال طلب کاری از واحدها) شده است.

هزینه‌یابی برمبنای فعالیت ABC، جهت محاسبه بهای تمام شده آموزش رشته‌های گروه پزشکی، طراحی و استقرار سامانه مالی شهریه دانشجویان پزشکی به صورت متمرکز، فاز اول ساماندهی هزینه‌های از دست رفته بیمارستان ها (بیماران بهبود یافته) و ایجاد ارتباط بین سامانه جامع درآمد مراکز بهداشت و نظام نوین مالی از برنامه های موفق معاونت توسعه در این حوزه است.

همچنین این معاونت موفق به ایجاد بانک اطلاعاتی در خصوص ضمانتنامه های بانکی، تهیه بانک اطلاعاتی هزینه پروژه های عمرانی و شرکت‌های پیمانکاری، تدوین دستور العمل و قرارداد بهره برداری از ظرفیت‌های بخش غیر دولتی در راستای حذف انبار و استقرار سامانه ارائه خدمات الکترونیکی بهداشتی در مراکز بهداشت شده است.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image