معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پرداخت بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان به تمامی زیرمجموعههای این دانشگاه خبر داد.
دکتر علیرضا مسلم در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ سالی ناتاز در هزینههای دستگاهها و دوایر دولتی و یکی از مهمترین این دوایر و دستگاهها دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود اظهار کرد: سال 1402، سالی سخت بود، زیرا رشد تعرفهها با رشد هزینهها همتراز و همخوان نبود و فاصله در سال ۱۴۰۲ از سال قبل از آن بیشتر بود و دانشگاه و بیمارستانها را مشکل مواجه کرد، اما با همت مدیران پیشکسوت و باتجربه امور مالی دانشگاه این سال بهتر از سنوات بود و دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون چنین پایان سالی را تجربه نکرده بود.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در پیشبرد اهداف مالی و بودجهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ۱۴۰۲ حمایت کامل مقام عالی وزارت و ریاست این دانشگاه را داشتیم و جا دارد که بابت همکاریهای و همراهی دکتر عیناللهی و دکتر شبستری تقدیر و تشکر نماییم.
دکتر مسلم اضافه کرد: همچنین باید از تلاشها و همکاریها معاونان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین مدیران مالی معاونت توسعه هم که در نیمه دوم اسفند ماه پیگیر منابع اعتباریشان از معاونت و مدیریت مربوطه خود در وزارتخانه بودند تشکر و قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه از اواخر بهمن ماه تیم ستاد تسهیلات نوروزی شکل گرفت و این تیم یک کارگروه مالی داشت که پرداختها را متناسب با اولویتها و ضرورتها داشت، خاطرنشان کرد: ما برآورد کردیم که چه عددی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعلق میگیرد و متناسب با رقم تخصیص یافته تقسیم بودجهای را داشتیم که یک مورد آن اختصاص اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومانی در بهمن ماه برای دارو و ملزومات پزشکی بیمارستانی از ابتدای ایام نوروز ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشت ماه بود.
وی تاکید کرد: همچنین از دیگر مبالغ تخصیص یافته میتوان به ارقام ۴۵۰ میلیارد تومانی ردیفهای داده شده و ۳۰۰ میلیارد تومانی درآمد دانشگاهی از ۲ منبع اعتباری اشاره کرد و با توجه به پرداختی بیمهها در ۲ ماه اخیر رقمی بالغ بر ۷۵۰ میلیارد تومان به تمامی زیرمجموعههای دانشگاهی پرداخت شد.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشترین منبع و ردیف در حوزههای بهداشت و درمان و پس از آن در حوزههای فرهنگی و آموزشی بود و از دیگر اقدامات صورت گرفته میتوان به توزیع ۸۶ دارویار از طریق شرکتهای پخش دارو، ۱۰ میلیارد تومان به دیالیز، ۱۲ میلیارد تومان به شبکه آزمایشگاهی معاونت بهداشت برای خریدهای نیمه اول سال ۱۴۰۳، پرداختی ۱۰ میلیارد تومان به شرکتهای توزیع و پخش دارو اشاره کرد.
دکتر مسلم با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت پرداختیهای این حوزه به نسبت سایر حوزهها بهویژه در بخش پرسنلی عقبتر بود، بیان کرد: در برنامهریزیای که انجام شد پرداختیهای کارانههای سه ماهههای دوم و سوم، شرکتهای آوا طراوت، حاشیه شهر، ۸۰ درصد، پایش ۲۰ درصد، اجارههای عقب افتاده یک ساله پایگاهها و مراکز بهداشتی، رانندگان و ۲۵ پروژه هدفگذاری شده تا پایان سال صورت پذیرفت.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه درمان کارانههای ماههای مرداد، شهریور، مهر و آبان تمامی پرسنل ستادی و عملیاتی پرداخت شد و تنخواه بیمارستانها هم برای ورود به سال جدید شارژ گردید و در کنار آن پرداخت علیالحساب را به حساب پزشکان جدید، مقیمی، ماندگاری، ساعتی، تفاهمنامهای و کلینیک ویژهها را داشتیم.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در همین حوزه اعتبارات ۱.۵ میلیارد تومانی برای جراحی فک بیمارستان ولایت، یک میلیارد تومانی برای اتاق عمل بیمارستان طالقانی و ۱.۵ میلیارد تومان جهت تعمیر خرابی دستگاه پرکابرد بیماران سرطانی بیمارستان امید تخصیص یافت.
دکتر مسلم گفت: در حوزه آموزش پرداخت کارانه سه ماهههای اول و دوم دستیاران، حقوق بهمن و اسفند و عیدی اینترنها ، پرداختی حقالتدریس تا آخر بهمن ماه ۱۴۰۱، کارانه رزیدنتهای طرح یک ماهه، تسویه حساب ۴ ماهه با کلینیک ویژه دندانپزشکی انجام شد.
وی افزود: همچنین خرجها و هزینههای عمومی هم در دانشگاه بود و معیار پرداختی در برخی از شهرستانها ناهمگون بود که هیئت رئیسه دانشگاه از بهمن ماه تصمیم به پرداختهای متمرکز برای یکسان سازی پرداختها گرفته شد و ما پرداختیهای تاسیسات، رانندگان، دیالیز، آزمایشگاه، پزشکان تفاهمی، اجارهها و آشپزخانهها را متمرکز کردیم و تمامی معوقات تا پایان بهمن ماه پرداخت شد و در کنار آن نیز عیدی رانندگان داده شد و حق ماموریتهای سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تسویه شد.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در هفتههای پایانی امسال بدهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مجتمع شهدای سلامت پرداخت شد و بابت مطالبات مجتمع شهید خوارزمی اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۲ و ۴۰ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ تخصیص یافت.
دکتر مسلم بیان کرد: کلیه هزینههای قبوض و حاملهای انرژی و پسماندها پرداخت شد و در حوزه دانشجویی هم هزینه غذای دانشجویی به همراه تنخواه تاسیسات فضاهای دانشجویی و همایشهای این حوزه پرداخت شد و در حوزه تحقیقات و فناوری نیز مبلغ سند موجود در خصوص طرحهای پژوهشی بهطور کامل پرداخت گردید.
وی اضافه کرد: معمولاً پولی به دستگاهها در پایان سال پرداخت میگردد در همان زمان هزینه میشود و به جهت اینکه مشکلی پس از این ایام نداشته باشند طبق دستور ریاست دانشگاه یک پرداختی دیگر هم به حساب تمامی دستگاهها خواهیم داشت و پرداختهای تجمیعی هم پس از تعطیلات نوروزی انجام خواهد شد.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: طبق برنامهریزی صورت گرفته انشاالله در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر پرداختی کارانه آذر ماه را خواهیم داشت و در کنار آن توزیع اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی را از سوی وزارتخانه در حوزه دارو و ملزومات پزشکی در سطح کشور خواهیم داشت که ۴۰۰ میلیارد تومان آن سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.