بردسکن ، چناران ،بیمارستان دکتر شیخ، خواف ، بسیج جامعه پزشکی ، قوچان ، مه ولات ، مرکز بهداشت شماره سه ، دانشکده پیراپزشکی ،
برگزاری همایش یکروزه سل در بردسکن
همایش یک روزه " سل " با شعار "اتفاقی نمی افتد مگر به اتفاق شما درمسير مبارزه با سل ،دوش به دوش هم،تلاش براي حذف بيماري" به همت شبکه بهداشت و درمان بردسکن در سالن فرهنگسرای خاتم الانبیاء برگزار شد.
در این همایش که جمعی از پزشکان بخش تشخیص و درمان سل بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی،پرستاران، کارشناسان علوم آزمایشگاهی و پزشکان خانواده بیمه روستایی شهرستانهای بردسکن ، خلیل آباد ،تربت حیدریه و کاشمر حضور داشتند، آخرین یافتههای مرتبط با این بیماری به بحث گذاشته شد.
دکتر محمد حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن هدف از برگزاری این همایش را ارائه آخرین دستاوردها و پژوهشهای انجام شده در زمینه سل بیان داشت و افزود مشارکت گسترده و فعال دست اندرکاران سیستم بهداشت و درمان در تحقق اهداف تعیین شده موثر و ارزشمند خواهد بود.
اپیدمیولوژی سل ، کلیات بیماری سل ، سل مقاوم به درمان ، ایدز و سل ، سل کودکان ، Latent TB ،روشهای آزمایشگاهی تشخیص سل و رادیوگرافی سل از جمله موضوعات مورد بررسی در این همایش بود.
بر اساس آمار ارائه شده در این همایش،يكي از بزرگترين مسائل بهداشتي جهان سل می باشد که از هر سه نفر جمعيت جهان، يك نفر به باسيل سل آلوده بوده ودرهر ثانيه يك نفر به تعداد آنان افزوده می شود.
طبق برآوردهاي موجود 50 ميليون نفر از اين افراد، به باسيل سل مقاوم به چند دارو (MDR-TB) آلوده هستند (نگران کننده )که در حال حاضر 14/5 ميليون نفر درجهان به سل مبتلا هستند و 80% اين موارد، تنها مربوط به 22 كشور درحال توسعه جهان می باشد.
تخمین زده می شود هر ساله حدود 9 ميليون نفر جدید به سل فعال مبتلا شده و هر ساله حدود دو ميليون نفر در اثر اين بيماري جان مي سپارند .
برگزاری دوره آموزشی احیاء نوزاد در بردسکن
نخستین دوره آموزش احيا نوزادان ويژه ماماهای مراکز بهداشتی درمانی در مرکز بهداشت بردسکن برگزار شد.
در اين دوره آموزشهاي عملي احيا نوزادان براي شركت كنندگان ارايه شد.
مدرس کارگاه گفت : حدود 10درصد از نوزادان در زمان تولد نیاز به اقدامات مداخله ای دارند و حدود 1درصد آنها نیاز به معالجات گسترده تری دارند. دستورالعمل های جدید برای احیای نوزادان نشان دهنده یک پیشرفت مهم است و ممکن است در ارتقای وضعیت نوزادان موثر باشد.
در ادامه مدرس کارگاه ضمن بیان اهداف کارگاه و بیان آخرين تازه های علمي درباره احياي نوزادان گفت :احياي نوزادان يکي از شایع ترين و مشکل ترين اقدامات در پزشکی است. متاسفانه اگر عملیات احيا بدرستى انجام نشود نوزادان دچار عوارض عصبي، انواع معلوليت ها و حتى مرگ مى شوند.
بیان انديکاسيون هاي احيا ، کنترل حرارت وفراهم کردن گرما، دادن پوزيشن ، تميزکردن راه هوايي از مکونيوم ،خشک کردن نوزاد ، دادن پوزيشن و تهويه ، تنفس نوزاد ، انتوباسيون ، داروها و ونتيلاسيون از مطالب مطرح شده در این کارگاه دو روزه بود.
ارتقاء سطح علمی و تخصصی مسئولین فنی کارخانه های چناران
یازدهمین گردهمایی علمی ِآموزشی مسئولین فنی واحدههای تولیدی تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان چناران تحت عنوان انکپسولاسیون و نقش آنها درصنایع غذای به مدت یک روز در محل شبکه چناران بر گزار شد.
برگزاری نشست آموزشی مدیریت استراتژیک حاکمیت بالینی در بیمارستان دکتر شیخ
نشست آموزشي خط مشي نويسي در مديريت استراتژيك حاكميت باليني در بيمارستان دكتر شيخ برگزار شد.
دراین نشست بيش از 60 نفر از پرسنل و مسئولين واحدهاي مختلف بيمارستانهاي شريعتي و خاتم الانبياء و جمع كثيري از همكاران اين مركز و اعضا هيئت علمي حضور فعال داشتند كه ميتوان گفت اولين بيمارستاني بوده كه اعضائ هيئت علمي در آن شركت فعال داشته اند.
برگزاری نشست فرهنگی با موضوع انتخابات در شبکه بهداشت و درمان خواف
نشست فرهنگی با موضوع انتخابات در شبکه بهداشت خواف برگزار شد
رئیس سازمان تبلیغات و ارشاد اسلامی شهرستان خواف ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد حضور همه جانبه و پر رنگ در انتخابات به برنامه های دشمن جهت ایجاد فتنه در انتخابات اشاره کرد و گفت دشمنان این انقلاب با تمام توان تلاش می کنند تا یاس و نا امیدی از نظام را در دل مردم ایجاد کنندو با تحریم و حربه های مختلف سعی دارند ملت را از حضور در انتخابات باز دارند ولی مردم ما با خون خود این انقلاب را به دست آورده اند و با تمام قدرت از آن نگهبانی می کنند
حجت الاسلام جوانشیری حضور در انتخابات را وظیفه شرعی و قانونی دانستند و خواستار حضور حد اکثری تمام آحاد مردم و مخصوصا کارمندان در این حماسه ملی شدند.
نشست افتتاحیه شورای کانون بسیج جامعه پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
نخستین نشست شورای مدیران کانون بسیج جامعه پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضورمسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی واعضای شورا برگزار شد . دراین جلسه آقای مرزبان بعنوان مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرک دانش وسلامت معرفی شد.
اجرای ویژه برنامه های هفته سلامت مردان شهرستان قوچان
برنامه های هفته سلامت مردان شهرستان قوچان اعلام شد
هفته سلامت مردان با شعار سلامت خود را جدی بگیرید ، با ارسال پیام کوتاه تبریک این هفته به همکاران و مسئولین ادارات شهرستان قوچان در شبکه بهداشت و ستاد مرکز بهداشت قوچان آغاز گردید.
دکتر سلیمان صادقی معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت قوچان در این زمینه گفت: جهت نکوهداشت این هفته و با محوریت شعار ((سلامت خود را جدی بگیرید)) با همکاری ارگانهای ذی ربط در تشویق و ترغیب هرچه بیشتر در امر سلامت ، روز شماره این هفته با مهمترین موضوع ، تغذیه آغاز شد ، فعالیتهای جسمانی ، سلامت روانی و مهارتهای زندگی ،سلامت باروری ،خود مراقبتی و سلامت مردان ، سلامت مردان جوان ، که در طول هفته ادامه دارد و متناسب با شعار هر روز پیامهای پیشنهادی و فعالیتهای مرتبط در سطح مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستای ، مدارس ، و مکانهای عمومی اجرا میشود از اهم فعالیتهای این هفته ، توزیع تراکت و پمفلت ،راهپیمایی ، مسابقات ورزشی ،سخنرانی در مدارس ،مسابقه نقاشی و مقاله نویسی ، مسابقات خانوادگی و پیک نیک های سلامتی از طریق رابطین بهداشت را می توان نام برد.
تجلیل از بهورز بازنشسته در مه ولات
مراسم تجليل از زحمات بی شائبه 30ساله آقاي علي اکبر محمدي بايزيدي بهورز بازنشسته شبکه بهداشت و درمان مه ولات برگزار گرديد.
در اين مراسم دکتر سيد امير برومند از خدمات ايشان در طول سي سال فعاليت صبورانه و دلسوزان تقدیر وتشکر نمودودر ادامه اضافه نمود ارتقاءبهداشت روستائیان مرهون زحمات خالصانه و خستگی ناپذیر بهورزان شهرستان مي باشد. شايان ذکر است اين مراسم با حضور بهورزان و درسالن اجتماعات شبکه برگزار و در پايان مراسم با اهداي هديه از ايشان تقدير به عمل آمد.
برگزاری دوره آموزشی پایش و ارزشیابی در قوچان
دوره پودمانی ، آموزش پایش و ارزشیابی به مدت 2 روز در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان قوچان برگزار شد
این دوره 2 روزه که دارای امتیاز باز آموزی نیز می باشد با هدف ارتقاء سطح مهارتهای همکارن در شناخت ، ملاکها ومدلهای جدید ارزشیابی برگزار شد .مدرسان این کارگاه 2 روزه دکتر سلیمان صادقی ،دکتر عطاری ، دکتر تفقدی بودند.
برگزاری کارگاه آموزشی اصول تزریق ایمن توسط مرکز بهداشت شماره 3 مشهد
هرسال تزریقات غیر ایمن موجب حدود 8-16 میلیون ابتلا به هپاتیت B،2-5 میلیون ابتلا به هپاتیت Cو80-160 هزار مورد HIV میگردد
سازمان جهانی بهداشت تخمین می زند در سال 12 میلیارد تزریق انجام می شود که 50 درصد آنها غیر ایمن هستند ،95 درصد تزریقات به منظور درمان انجام میگیرد ودر حدود 25-95 درصد بیماران سرپایی حداقل یک تزریق دریافت می کنند.
لذا با توجه به اهمیت رعایت اصول تزریق ایمن وانجام واکسیناسیون وپیشگیری از عوارض آن واحد گسترش وهماهنگی مرکز بهداشت شماره 3 مشهد اقدام به برگزاری کارگاه اموزشی مشترک جهت کلیه بهیاران وپرستاران شاغل در مراکز بهداشت شماره 3 ،مرکز بهداشت شماره 2 ،شهرستان کلات وچناران نمود این کارگاه در محل سالن جلسات مرکز بهداشت شماره 1 مشهد برگزارشد.
برگزاری جلسات مستمر بررسی فرایند ها در دانشکده پیراپزشکی
در ادامه کار کمیته های فرآیند ها ی اداری وآموزشی ودانشجویی وفرهنگی دانشکده پیراپزشکی در راستای طرح تعالی ،جلسه ای با محوريت مديريت فرآيندها با حضور مدیران واعضای کمیته های تعالی وکارشناسان شرکت تعالی گستر به منظور بهبود فرآیندها تشکيل گرديد.
در اين جلسه ضمن مرور مفاهیم اساسی مديريت و بهبود فرآيندها برای تعدادی از فرایندهای انتخابی دانشکده توسط صاحبان فرآیند راهکار بهبود پیشنهادشد واین راهکارها مورد بررسی قرار گرفت.