رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :امکان دسترسی مناسب همه مردم به خدمات سلامت از اهداف اجرای برنامه پزشک خانواده به شمار می رود .
به گزارش وب دا ، دکتر محمود شبستری در مراسم آغاز به کار کنگره نقش پزشک خانواده در نظام سلامت در مشهد با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری همواره در فرمایشات و منویاتشان تاکید بر این دارند که باید کاری شود که مردم به جز بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند اظهار داشت :اجرای برنامه پزشک خانواده بر اساس منویات مقام معظم رهبری در حوزه ارتقاء عدالت در سلامت اجرا می شود و در این طرح سطح یک خدمات در قالب ویزیت و دارو رایگان و در سطح دو و سه 90 تا 95 درصد هزینه ها توسط سازمانهای بیمه گر پرداخت می شود .
قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خراسان رضوی کاهش مشکلات مردم در مراجعه به مراکز درمانی دولتی و مقابله با پدیده زیر میزی و قطع ارتباط مالی میان پزشک و بیمار خارج از قانون ، تقویت سیستمهای دولتی و ماندگاری پزشکان در حوزه های دولتی و سلامت محوری به جای درمان محوری را از دیگر مزایای اجرای برنامه پزشک خانواده برشمرد .
دکتر محمود شبستری با اشاره به اینکه برنامه پزشک خانواده از سال 84 در کل روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر کشور از جمله خراسان رضوی به اجرا در آمده است خاطر نشان کرد :با توجه به اجرای موفق این برنامه در مناطق روستایی و تهیه نسخه کامل آن ، در قالب نسخه 02 این برنامه در مناطق شهری نیز به اجرا در خواهد آمد و در این برنامه تلاش می شود که شهروندان در قالب یک نظام ارجاع از سطح خدمات تا سطوح تخصصی و فوق تخصصی خدمات دریافت کنند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هر پزشک خانواده 500 تا 2500 نفر زیر پوشش خود قرار می دهد خاطر نشان کرد :در برنامه پزشک خانواده ،پزشک مسئول سلامت افراد زیر پوشش خود می باشد و افراد سالم را با هدف پیشگیری از بیماریها و از طریق پیگیری های لازم ، مشاوره و آموزش به طور مستمر زیر پوشش خود قرار می دهد .
وی با تاکید بر گسترش فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه پزشک خانواده اظهار داشت :در این میان رسانه های گروهی ، امامان جمعه و روحانیون نقش مهمی در اطلاع رسانی مردم دارند و در این زمینه باید تلاش شود .