رئیس بیمارستان روانپزشکی ابن سینا و دکتر حجازی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در کلینیکهای روانپزشکی و روانشناختی این مرکز درمانی ماهانه 3600 خدمت سرپایی در موضوعات روانپزشکی و روانشناختی ارائه میشود.
دکتر علی اکبری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در سالهای اخیر و با همکاری رسانهها فرهنگ سازی خوبی در حوره روانپزشکی و آشنایی مردم با نقش و جایگاه روانپزشکان در بحث حفظ و ارتقاء سلامت جامعه صورت پذیرفته و امروزه بسیاری از مشکلاتی که در گذشته به واسطه عدم آگاهی از این موضوع وجود داشت مشاهده نمیشود و واکنشهای منفی و نادرست در این حوزه به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: هرچه قدر که اطلاعات عمومی در حوزه روانپزشکی بیشتر شود و میزان آگاهیها و آشناییهای مردم در این حوزه افزایش یابد به همان نسبت و حتی بیشتر از آن موجب افزایش خودشناسی شده و در هر زمان که نیازی احساس شد خودش به روانپزشک در جهت رفع مشکلش مراجعه میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتأکید کرد: مراجعه به روانپزشک به معنای داشتن یک مشکل جدی نیست و ما معتقدیم که حضور فرد در نزد متخصص این حوزه برای یک مشکل کوچک بسیار پراهمیتتر بوده و هست، زیرا از بروز یک مشکل بزرگ جلوگیری میکند.
رئیس بیمارستان ابن سینا افزود: مراجعات به متخصصان روانپزشکی تنها برای موارد درمانی نیست و ما در کلینیکهای بیمارستان ابن سینا همه روزه پاسخگوی جمع زیادی از مراجعهکنندگان به این کلینیکها هستیم که جهت دریافت راهنماییها و مشاورههای تحصیلی، شغلی، ازدواج و فرزندآوری و غیره مراجعه میکنند و تمامی این افراد صرفاً در حوزه درمان نیستند و این موضوع نشان از نقش پررنگ و ویژه روانپزشکان در بحث کمک به مردم و انجام راهنمایی درست و سازنده به آنان دارد.
دکتر اکبری گفت: در حوزه سرپایی 3600 خدمت ماهانه در موضوعات روانپزشکی و روانشناختی ارائه میشود و بهطور میانگین ماهانه 3 هزار خدمت به مراجعهکنندگان به کلینیک روانپزشکی بیمارستان ابن سینا و 600 خدمت به مراجعهکنندگان به کلینیک روانشناختی این مرکز درمانی ارائه میشود.