مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح شهید سلیمانی در گام چهارم مبارزه با کرونا با محوریت محله و خانواده با همکاری بسیج در حال اجرا است و در بیش از 1.5 ماهی که از زمان اجرای این طرح میگذرد اثرپذیری بسیارخوبی را شاهد بودیم.
دکتر محمد حسن درخشان در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: دراجرای طرح شهید سلیمانی اثرپذیری بسیارخوبی در کاهش 60 تا 70 درصدی آمار مبتلا، بستری و فوتی کرونایی داشتیم.
مسئول تیم حمایتی طرح شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح شهید سلیمانی تاکنون 120 هزار بسته معیشتی و بهداشتی در اختیار نیازمندان و آسیبدیدگان از کرونا قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در طول این مدت 60 هزار بسته معیشتی و 60 هزار بسته بهداشتی در میان خانوارهای محروم و آسیبدیده از کرونا توزیع شده و در کنار آن مراقبان ما تأکید ویژه بر در خانه ماندن به تمامی گروههای سنی بهخصوص سالمندان دارند تادر معرض ویروس کرونا قرار نگیرند.
دکتر درخشان با بیان اینکه بیش از 75 درصد مبتلایان به کرونا سالمندان هستند و باید مراقبت ویژهای از این گروه سنی بشود، خاطر نشان کرد: هر زمانی که بیش از 80 درصد مردم مثلث سلامت را رعایت کردند بهترین دستاورد را داشتیم و نمونه بارز آن در آذر ماه امسال بود، اما اگر تصور کنیم که با کاهش آمار مبتلا، بستری و فوتی کرونایی همه چیز تمام شده دچار غفلت بزرگی شدهایم و موج جدید از راه میرسد.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که بیش از 80 درصد ابتلاها در محافل و دورهمیها بوده است، تأکید کرد: توصیه اکید ما بر عدم هرگونه تجمع بهخصوص در ایام فاطمیه بوده و پیشنهاد میکنیم که محافل فاطمی بهصورت مجازی برگزار شود و در چنین شرایطی ضرورتی بر برگزاری مجالس عزاداری حضوری نیست.
دکتر درخشان بیان کرد: در دین مبین اسلام از سلامتی به عنوان بزرگترین نعمت الهی نام برده شده و حفظ سلامت در تمامی ایام سال بهویژه مواقع بحرانی به عنوان اوجب واجبات بوده و پسندیده نیست که در محافلی که به نام اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برگزار میشود بخواهیم سلامت ارادتمندان به ائمه اطهار(ع) را به خطر بیندازیم.