تمامی بیماران بهبود یافته در فاز نقاهت بیماری کوید-19 لازم است بمدت حداقل 14 روز برای این که علائم بیماری فروکش کرده قرنطینه باشند و بهبود ی سریعتر توصیه های تغذیه ای زیر را اجرا کنند.
به گزارش وب دا،مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماران مبتلا به کووید-19 باید از غذاهای سنگین مانند انواع آش ها و سوپ ها و غذا های چرب ، ماکارونی و سوسیس و کالباس که هضم آن دشوار است پرهیز کنند.
وی با تاکید بر محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت خاطر نشان کرد: بیماران کرونایی باید از مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده فرآوری شده مثل ناگت و انواع غذاهای آماده که حاوی نگهدارنده هستند خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه بیماران به علت خشکی دستگاه تنفس باید از مصرف ترشی ها و سرکه اجتناب کنند افزود: محدود نمودن مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی شور، محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل و مواد شیرین و شیرینی ها، آبمیوه های صنعتی و شربت ها ، نوشابه های گازدار، قند و شکر و مربا از دیگر نکاتی است که بیماران کرونایی باید به آن توجه داشته باشند.
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه،اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل، ممنوعیت استفاده از مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات ، حبوبات ، بلغور گندم ، جو و جو دوسر در زمان اسهال،عدم استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی شامل، كره، پيه، دنبه و ..... و تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه، در افرادی که بیماری زمینه ای دارند (مانند دیابت، فشار خون بالا و ...)از دیگر نکاتی برشمرد که در مدت زمان بیماری به آن توجه داشت.