قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هفته سلامت مردان توجه ویژه ای به آگاهی بخشی در خصوص بیماریهای مختلف مردان انجام می شود تا نسبت به سلامتی خود حساس باشند و امید به زندگی در آقایان افزایش یابد.
دکتر سید کاظم فرهمند در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه هفته سلامت مردان به این منظور نامگذاری شده است تا مردان نسبت به سلامتی خود حساس باشند و در غربالگری بیماریهای زمینه ای شرکت کنند، خاطر نشان کرد: سالهای گذشته که درگیر بیماری کرونا نبودیم برنامه های متنوعی در این هفته برای مردان در نظر گرفته می شد ، اما امسال اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در زمینه سلامت مردان به صورت مجازی و از طریق رسانه های جمعی انجام می شود.
دکتر فرهمند با اشاره به اینکه آقایان بیشتر از خانم ها در معرض بیماریهای قلبی عروقی ، کرونا ، حوادث و سوانح قرار دارند ، اضافه کرد: اقایان بالای 40 سال باید غربالگری برای بیماریهای قلبی عروقی را انجام دهند و از این موضوع با اهمیت نباید غافل شوند.
وی با بیان اینکه شعار امسال هفته سلامت مردان توجه به سلامت مردان در بیماری کووید19 است، اظهار کرد: مردان به دلیل اشتغال و مسائل معیشتی باید در محل کار حضور داشته باشند اما در برخی از مواقع به دلیل نگرانی برای از دست دادن کار و حرفه خود این بیماری را پنهان می کنند که این اتفاق زمینه ابتلا سایرین را به بیماری فراهم می کند.
دکتر فرهمند با اشاره به اینکه برای محدود کردن شیوع بیماری باید ابتدا بیماران را شناسایی و در مرحله بعدی اقدام به جدا سازی و درمان کرد اما اگر آقایان بیماری خود را پنهان کنند زمینه شیوع کاهش نمی یابد، ابراز کرد: براساس دستورات ابلاغی از ستاد ملی کرونا افرادی که امکان قرنطینه و جدا سازی ندارند می تواند از نقاهتگاه ها به صورت رایگان استفاده کنند.
وی ادامه داد: در مراکز قرنطینه تمام خدمات اقامت، پذیرایی و مراقبت رایگان انجام می شود بنابراین اطلاع رسانی در خصوص این موضوع باید به خوبی انجام شود.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در هفته سلامت مردان پخش پیام های زیر نویس در تلویزیون یکی از برنامه هایی است که در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: تولید محتواهای آموزشی در فضای مجازی و ارائه آموزش غیر حضوری به پرسنل ادارات از دیگر برنامه های هفته سلامت مردان است.