رییس اداره سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: 40 درصد شکایات مردمی ناشی از عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در دوران کرونا مربوط به نانوایی ها است از همین رو بازدید از نانوایی توسط کارشناسان بهداشت با شدت بیشتری انجام می شود.
دکتر حسنی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه 60 درصد شکایات مردمی نیز مربوط به سایر موضوعاتی است که اماکن باید در شرایط کرونایی آنها را رعایت کنند، عنوان کرد: میزان رعایت بهداشت فردی براساس آمار مربوط به گزارشات کارشناسان بهداشتی 81 درصد، میزان استفاده از ماسک 79 درصد ، رعایت ماسک از سوی مشتری 61 درصد و رعایت فاصله گذاری اجتماعی 73 درصد است.
وی بیان کرد: بر اساس دستورالعمل های بهداشتی افرادی که در نانوایی در قسمت پخت نان فعالیت می کنند نیاز به استفاده از ماسک ندارند ولی افرادی که در خمیر گیری کار می کنند موظف به استفاده از ماسک هستند.
دکتر حسنی با بیان اینکه پیگیری برای بررسی شکایت مردمی از نانوایی ها با همکاری اتاق اصناف و سازمان صنعت ومعدن با شدت بیشتری نسبت به گذشته در حال انجام است، عنوان کرد: تیم های نظارتی ، بازدیدهای خود را بر روی نانوایی ها افزایش می دهند تا به تخلفات رسیدگی و با متخلفین برخورد شود.
رئیس اداره سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از ابتدای آذرماه 951 نانوایی در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی تخلفات به مراجع قانونی معرفی شدند، اظهار کرد: 37 نانوایی متخلف نیز به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و به خطر انداختن سلامت عمومی پلمب شدند.