رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد 400 تیم نظارتی در ماه مبارک رمضان در حوزه تحت پوشش این دانشگاه فعال است.
مهندس محمد باباخانی در گفتوگو با وب دا، اظهار کرد: نظارتهای ویژه ماه مبارک رمضان از اول تا آخر این ماه مبارک و از ساعت 8 تا 22 صورت میپذیرد و در مناطقی مانند منطقه ثامن فعالیت ناظران تا ساعت 24 بوده و اوج نظارت ناظران هم از 3 ساعت قبل تا 3 ساعت پس از افطار خواهد بود.
وی افزود: تعداد 400 تیم نظارتی در ماه مبارک رمضان در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال بوده که 150 تیم آن در مشهد و 250 تیم دیگر در شهرستانهای تابعه است و در هر تیم 2 بازرس حضور دارد.
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بهترین کار در ماه مبارک رمضان همچون دیگر ماههای سال در خانه ماندن است، خاطرنشان کرد: مردم در ماه مبارک رمضان تا حد امکان وعده های غذایی را در منزل مصرف کنندو اگر هم میخواهند حلیم، شله و یا دیگر غذاها را برای وعدههای غذایی سحر و افطار خریداری کنند به واحدهای مجاز مراجعه کنند.
مهندس باباخانی تصریح کرد: توصیه اکیدمان در ایام ماه مبارک رمضان عدم برپایی سفرههای سحری و افطاری حتی خانوادگی و جمع کوچک بوده و اینکه هزینه آن را جهت کمک به نیازمندان اختصاص دهند.
وی اضافه کرد: مردم برای نذریهای ماه مبارک رمضان بسته غذایی خشک را جایگزین غذای گرم کنند، تا ضمن حفظ کامل نکات بهداشتی از ایجاد تجمع جهت دریافت غذای نذری جلوگیری شود.
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که برای شبهای قدر هنوز ابلاغیه جدیدی صادر نشده و برنامهریزی فعلی اجرای دقیقتر همان برنامههای سال گذشته خواهد بود، تأکید کرد: در شبهای قدر مراسمهای احیاء باید در فضای باز برگزار شود، ضمن اینکه پذیرایی در محلهای برگزاری مراسم احیاء ممنوع است، در این خصوص اگر دستورالعمل جدیدی ابلاغ شود بلافاصله اطلاعرسانی خواهد شد.