مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: 53.9 درصد فعالان مشاغل کدهای 1، 2، 3 و 4 محدودیتها و ممنوعیتهای کرونایی را رعایت نکردند، در حالی که اگر به دنبال رسیدن به وضعیت مطلوب هستیم باید میزان رعایتها به بالای 75 درصد برسد.
مهندس علیاصغر حسنی در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: از 21 فروردین که طرح محدودیت و ممنوعیت فعالیت مشاغلهای کدهای 1 تا 4 به مرحله اجرا در آمده تاکنون 9106 بازدید، 700 اخطار، 462 دادگاه و 139 پلمب داشتهایم، ضمن اینکه در همین مدت 3328 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل استفاده کشف و معدومسازی شده است.
وی افزود: در این مدت 53.9 درصد عدم رعایت را از سوی فعالان مشاغل کدهای 1، 2، 3 و 4 طبق رنگبندیهای کرونایی شاهد بودیم و 46.1 درصد هم این موضوع را رعایت کردند و برای اثربخشی بهتر باید بالای 75 درصد رعایتها را شاهد باشیم.
مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه میزان رعایت مشاغل ممنوعالفعالیت در گروههای مختلف شغلی بین 30 تا 70 درصد بوده است، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کرونایی فعالیت تالارها، سالنهای پذیرایی، سینماها، استخرها، مراکز تفریحی آبی، باشگاههای ورزشی، گیمنتها، طلافروشیها، بوستانها، بازارها، پاساژها، بنگاههای مسکن و خودرو، آرایشگاههای مردانه و زنانه، فروشگاههای عرضه پوشاک، کیف و کفش، آموزشگاههای رانندگی، خیاطی، زبان و غیره، مهدکودکها، مدارس، دانشگاهها و مراکز تعویض پلاک ممنوع است و با متخلفان طبق قانون برخورد میشود.
مهندس حسنی تصریح کرد: تعطیلی واحدهای ممنوعه باید توسط مسئولان مستقیم شان پیگیری شده و با افراد متخلف طبق قانون برخورد شود، اگر کسی در این خصوص کوتاهی کند کم لطفی به مردم کرده ، زیرا سلامت جامعه را به خطر میاندازد.
وی بیان کرد: زمان اولیه اعلام محدودیت و ممنوعیت فعالیت مشاغل در موج چهارم بحران کرونا با توجه به عدم بهبود وضعیت قرمز کرونایی انتهای هفته جاری تمدید شده، موضوعی که با توجه به افزایش آمار مبتلا و فوتی روزانه قابل پیشبینی بود و امیدواریم که با همکاری شایسته مردم با خادمان حوزه سلامت به وضعیت مناسبی برسیم تا شاهد فعالیت مجدد مشاغل محدود شده و ممنوع شده باشیم.