155.jpg - 5.37 kBمدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون میانگین نرخ کلی باروری در شهرستانهای زیرپوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی به ۱.۹ فرزند است که از متوسط کشوری بالاتر است.

دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا افزود: در حال حاضر شاخص نرخ باروری در کشور ۱.۷ فرزند است و استان خراسان رضوی از این نظر وضعیت بهتری نسبت به میانگین کشور دارد.

وی با بیان اینکه شاخص نرخ کلی باروری به معنی میانگین تعداد فرزندانی است که یک زن در طول زندگی‌ خود به دنیا می‌آورد اظهار کرد: بر اساس گزارش سازمان ثبت احوال در سال ۱۳۹۵ میانگین نرخ کلی باروری در استان خراسان رضوی ۲.۱ فرزند بود.

وی افزود: در میان شهرستانهای خراسان رضوی خواف و تایباد با نرخ باروری ۳.۲ و شهرستان مشهد با نرخ باروری یک فرزند به ترتیب بیشترین و کمترین شاخص باروری را در استان به خود اختصاص داده‌اند.

دکتر احمدیان ادامه داد: از سوی دیگر طی این مدت میزان موالید دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز کاهش داشته به طوریکه از ۱۰۰ هزار تولد سالانه  به ۹۵ هزار تولد در سال رسیده است.

وی با بیان اینکه ازدواج و فرزندآوری در اولویت جوانان قرار ندارد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این راستا از سالهای گذشته دوره‌های آموزشی ازدواج سالم و مشاوره فرزندآوری را در حال اجرا دارد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هم اکنون مجوزی برای در اختیار گذاشتن وسایل پیشگیری از بارداری برای افراد مراجعه کننده به مراکز بهداشت نداریم و مادران متقاضی تحت مشاوره قرار می‌گیرند و فقط برای افرادی که از نظر پزشکی نباید باردار شوند این خدمات در قبال نسخه پزشکی ارائه می‌شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image