0046.jpg - 5.18 kBمدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ارائه برنامه های ترویجی برای افزایش فرزند آوری در هر شرایطی ضروری است.

دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا، برنامه های ترویجی افزایش فرزندآوری را راهی برای پیشگیری از کاهش بیشتر باروری و رشد کاهنده جمعیت در آینده برشمرد.

وی با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در سال 1393 در خصوص سیاستهای جمعیتی گفت : به دنبال این ابلاغیه حساسیتها در جامعه ایجاد شد و مدیران مکلف به اجرای برنامه شدند به طوری که در حال حاضر تمامی ارگانها و سازمانها جایگاه خود را شناخته و در حال برنامه ریزی در این خصوص هستند.

دکتر احمدیان اظهار کرد: جهت رسیدن به هدف افزایش نرخ باروری کلی به بیش از سطح جانشینی، سه گام مهم را در دستور کار داریم که شامل تحلیل وضعیت موجود، انتخاب اهداف کلان و راهبردها و تدوین برنامه عملیاتی می باشد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان اینکه میزان باروری استان و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 1395 روند کاهشی داشته است، گفت : بر اساس اطلاعات سامانه الکترونیک سلامت سینا، میزان باروری کلی جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته 1.9 برآورد شده است که کمتر از حد جایگزینی میباشد.

وی علل این روند را عدم مدیریت هماهنگ و همچنین کافی نبودن بسترهای اقتصادی، فرهنگی اجتماعی و مدیریتی لازم در سالهای اخیر عنوان نمود.

دکتر احمدیان در ادامه با اشاره به تدوین برنامه صیانت از جمعیت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت اجرایی سازی سیاستهای ابلاغی جمعیت توسط مقام معظم رهبری، اظهار داشت : راهبردهای ذکر شده در این سند به لحاظ ماهیتی جزء برنامه های بلند مدت و کلان وزارت بوده و برخی مستلزم همکاریهای درون و برون بخشی میباشد.

وی در ادامه توانمندسازی ذینفعان کلیدی و جمعیت هدف در راستای صیانت از جمعیت، رصد دقیق آمایش جمعیت و افزایش هدفمند نرخ باروری در سطح دانشگاه، ارتقای سلامت مادران ، توسعه همکاریهای بین بخشی در زمینه صیانت از جمعیت و تسهیل ازدواج در بین دانشجویان دانشگاه را از مهمترین راهبردهای انتخابی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اساس نقشه راه وزارت بهداشت برشمرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image