وبینار مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: محافظت از تغذیه با شیر مادر یک مسئولیت مشترک همگانی است و همگان بایستی برای حفظ و حمایت از تغذیه با شیر مادر اقدام لازم را داشته باشند.

دکتر محمد احمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، با بیان اینکه 10 تا 16 مرداد هفته ترویج با شیر مادر نامگذاری و شعار امسال "حمایت از تغذیه با شیر مادر، مسئولیت مشترک" تعیین شده است اظهار کرد: در ایام همه‌گیری ویروس کرونا، تغذیه با شیر مادر تحت تأثیرات مثبت و منفی آن قرار گرفته است و به دلیل محدودیت‌های تردد در اکثر شهرها، والدین مجبور شده‌اند در خانه بمانند و به مراقبت و پرورش کودک خود بپردازند.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تغذیه با شیر مادر یکی از حقوق بشر است که باید مورد احترام قرار گرفته و حفظ شده و تحقق یابد، تصریح کرد: طبق توصیه WHO باید مادر و نوزاد را در کنار هم نگه دارید، زیرا نه تنها تغذیه با شیر مادر بی‌خطر است، بلکه از بسیاری از موارد مرگ و میر نوزادان نیز پیشگیری می‌کند.

دکتر احمدیان خاطرنشان کرد: تأثیر جدایی مادر و نوزاد در شروع تغذیه با شیر مادر و تداوم آن می‌تواند مخرب باشد و تغذیه با شیر مادر به تضمین بقا، سلامتی و رفاه فرزندان و خانواده‌های آنان کمک می‌کند و در دستیابی به اهداف توسعه پایدار نقش کلیدی دارد.

وی با ذکر این نکته که روش‌های ارتقای وضعیت تغذیه با شیر مادر یک مسئله سلامت عمومی است که نیاز به تلاش و سرمایه‌گذاری در سطح جامعه دارد، تأکید کرد: در هفته جهانی تغذیه با شیر به ما یادآوری می‌شود که محافظت از تغذیه با شیر مادر یک مسئولیت مشترک همگانی است و همگی بایستی برای حفظ و حمایت از تغذیه با شیر مادر نسبت به اطلاع‌رسانی، تثبیت، مشارکت و توجه بیشتر اقدام کنیم.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سطوح مختلف جامعه به طرق گوناگون، مسئولیت مشترکی در حمایت از خانواده‌های دارای شیرخوار دارند، خانواده‌ها، مراقبان سلامت و پزشکان، شبکه‌های اجتماعی، مسئولان جامعه، سازمان‌ها و ادارات، کارفرماها، گروه‌های حامی مادر و نوزاد و رسانه‌ها، قوانین کار و قانون‌گذار می‌توانند در ترویج تغذیه با شیر مادر نقش مهمی داشته باشند .

وی در خصوص آخرین آمار مادران شیرده و کودکان شیرخوار در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در حال حاضر تعداد 85 هزار و 148 مادر شیرده، 171 هزار و 610 کودک شیرخوار، 831 کودک شیرخوار دوقلو و چندقلو و 2092 کودک شیر مصنوعی خوار (شیر خشک) در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image