پاسخگویی روزانه به بیش از 2500 تماس تلفنی با سامانه 191مسئول سامانه پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد گفت: روزانه بیش از 2800 تماس با سامانه 191 برقرار می‌شود که 500 مورد آن روی خط اشغال است و جهت رفع مشکل درخواست افزایش خطوط را داده‌ایم.

دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: میزان تماس‌های روزانه مردم با سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد در تیر ماه 1800 مورد بود که این عدد در مرداد ماه بیش از هزار مورد افزایش داشته و به بیش از 2800 تماس رسیده است.

وی افزود: از مجموع تماس‌های روزانه با سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی 500 تماس روی خط اشغال است و بخشی از تماس‌ها هم روی خط انتظار است که زمان آن از چند ثانیه تا یک دقیقه بوده تا به اپراتور متصل شود.

مسئول سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر 10 خط پاسخگویی در این سامانه فعال است خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تماس‌های روزانه با سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد حداقل 6 خط دیگر نیاز داریم تا مردم بتوانند بهتر و سریع‌تر با کارشناسان مستقر در پشت خطوط این سامانه تلفنی ارتباط برقرار کنند.

وی با ذکر این نکته که 60 نفر از کارشناسان این دانشگاه در سامانه 191 پاسخگوی سؤالات کرونایی مردم هستند تأکید کرد: فراخوان جدید برای جذب 20 نیروی دیگر داده شده است و این افراد پس از پذیرش و فراگیری آموزش‌های لازم و موردنیاز به‌کارگیری می‌شوند.

مسئول سامانه پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد ادامه داد: سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی در حال حاضر از ساعت 7:30 تا 22:30 فعال است و کارشناسان مستقر در پشت خطوط این سامانه در 3 شیفت کاری 5 ساعته فعالیت دارند.

دکتر اباصلتی تصریح کرد: در حال حاضر در هر شیفت کاری سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی یک پزشک و 10 دانشجوی پزشکی، پرستاری و بهداشت حضور دارند، ضمن اینکه درخواست‌های زیادی مبنی بر فعالیت 24 ساعته این سامانه در ایام موج پنجم بحران کرونا داشته‌ایم که این آمادگی را داریم تا با افزوده شدن خطوط جدید این کار را انجام دهیم.

مسئول سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پرشکی مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به تماس‌های مکرر مردم در خصوص مشکلات بیماری، مراکز بهداشتی و درمانی، کمبود دارو تجهیزات و غیره از مردم می‌خواهیم که اولین اقدامشان تماس با سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی باشد و مراجعه مستقیم و بی‌مورد به بیمارستان نداشته باشند تا دچار آسیب نشوند و اگر هم اعلام می‌شود که بروند این کار با تأخیر انجام نشود تا بیماری تشدید نگردد.

دکتر اباصلتی گفت: وقتی که از قرنطینه صحبت می‌شود باید فرد بیمار بین 7 تا 21 روز در منزل باشد و در این مدت حتی نباید یک لحظه بیرون بیاید، متأسفانه موارد زیادی را مشاهده می‌کنیم فردی که باید در قرنطینه خانگی باشد در بیرون از منزل در حال راه رفتن است و وقتی هم که به او می‌گوییم که چرا بیرون آمده‌ای در جواب می‌گوید که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کرده‌ام، پاسخی که درست و قانع‌کننده‌ نیست و این افراد تا پایان زمان قرنطینه نباید از منزل خارج شوند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image